Vakwerk op de Marathonweg: Stephen herstelt lekkages aan dakgoten en pannendaken | Video

Afgelopen dinsdag zijn we de hoogte in gegaan met onze collega dakdekker Stephen Connell in "de giraffe", een indrukwekkende hoogwerker. We hebben een dakreparatie van dichtbij meegemaakt en dit alles op beeld vastgelegd. Bij dit artikel vind je dan ook een video van één van de dakreparaties. Kijk snel mee en laat je inspireren door het vakmanschap en de expertise van Stephen en het team van Klomp Beheer en Onderhoud.
2023-03-07
Daklekkages

Ondanks de kou en natte weersomstandigheden heeft collega dakdekker Stephen Connell van Klomp Beheer en Onderhoud onvermoeibaar gewerkt aan het herstellen van lekkages aan dakgoten en pannendaken op verschillende locaties aan de Marathonweg in Amsterdam Zuid. Stephen’s indrukwekkende expertise op het gebied van dakreparaties is een bewijs van zijn vakmanschap en toewijding aan zijn werk.

Met behulp van “de giraffe”, een hoogwerker, is Stephen de hoogte in gegaan om zijn werk te doen. Hij liet zich niet afschrikken door de moeilijke omstandigheden en leverde vakwerk af. Het team van Klomp Beheer en Onderhoud is dan ook ontzettend trots op zo’n vakman in hun team.

daklekkages
Video

Bekijk hier de video van Stephen van Klomp Beheer en Onderhoud waarin hij daklekkages op de Marathonweg repareert en laat je inspireren door zijn vakmanschap.

Dakonderhoud

Het belang van goed onderhoud van daken kan niet genoeg benadrukt worden. Dakgoten en pannendaken hebben regelmatig onderhoud nodig om lekkages te voorkomen. Door het gebruik van de juiste daktechniek en expertise kunnen reparaties snel en effectief worden uitgevoerd. De inzet van een hoogwerker zorgt voor veiligheid en efficiency bij dakreparaties op hoogte.

Sinds 1961 heeft Klomp Beheer en Onderhoud expertise opgebouwd in het integraal onderhoud van daken, waaronder het herstellen van daklekkages, voor gemeenten, woningcorporaties en VVE’s. Ons team biedt gericht advies en up-to-date kennis van dakbedekking en isolatiematerialen om klanten te ondersteunen in het beheer, onderhoud en verduurzaming van hun daken. Bij Klomp zetten we ons vol overgave en toewijding in om onze klanten altijd de beste resultaten te bieden.

Lees meer:

teamwork
mrt, 30, 2023

Samen sterk: hoe teamwork bijdraagt aan succes

Bij Klomp is teamwork niet zomaar een loze kreet, het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfscultuur! Lees het verhaal van onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst en ontdek waarom teamwork zo belangrijk voor ons is!
stage
mrt, 28, 2023

Stage lopen bij Klomp: een kijkje in de ervaring van Reza

Maak kennis met Reza van Weerden, een ambitieuze 21-jarige studente Business Studies aan de Hogeschool Inholland Diemen. Momenteel bevindt ze zich in haar derde jaar en heeft ze haar zinnen gezet op een succesvolle stage bij Klomp, waar ze haar vaardigheden in de praktijk brengt en zichzelf uitdaagt om te groeien.
Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam
mrt, 22, 2023

Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.
in dienst
mrt, 15, 2023

Hoera, 5 jaar in dienst!

We vieren een bijzonder moment waarbij twee medewerkers, Guido van Oeveren en Levi Langedijk, in het zonnetje worden gezet voor hun vijfjarig jubileum als Tekenaar bij ons bedrijf. Klomp is trots op hun inzet en expertise, die hebben bijgedragen aan het succes van Klomp Technisch Buro.
warmtepompen
mrt, 16, 2023

Welk type warmtepomp is geschikt voor uw vastgoed?

Klomp is trots op de bijdrage aan verduurzaming van vastgoedsector. Deskundig advies en begeleiding bij selecteren van de juiste warmtepomp biedt een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem. Warmtepompen zijn essentieel voor het verminderen van CO2-uitstoot en bevorderen duurzaamheid. Bekijk ons artikel op OG Wijzer voor meer informatie.
Toolboxmeeting
mrt, 10, 2023

Toolboxmeeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik

Gisterenmiddag kwamen alle dakdekkers van projecten, service & onderhoud en lei- en zinkwerken samen voor een toolbox meeting in ons bedrijfscafé. Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke onderwerpen besproken en werd er vooruitgekeken naar de komende periode, waarbij veiligheid hoog op de agenda stond.