Vakwerk op de Marathonweg: Stephen herstelt lekkages aan dakgoten en pannendaken | Video

Afgelopen dinsdag zijn we de hoogte in gegaan met onze collega dakdekker Stephen Connell in "de giraffe", een indrukwekkende hoogwerker. We hebben een dakreparatie van dichtbij meegemaakt en dit alles op beeld vastgelegd. Bij dit artikel vind je dan ook een video van één van de dakreparaties. Kijk snel mee en laat je inspireren door het vakmanschap en de expertise van Stephen en het team van Klomp Beheer en Onderhoud.
2023-03-07
Daklekkages

Ondanks de kou en natte weersomstandigheden heeft collega dakdekker Stephen Connell van Klomp Beheer en Onderhoud onvermoeibaar gewerkt aan het herstellen van lekkages aan dakgoten en pannendaken op verschillende locaties aan de Marathonweg in Amsterdam Zuid. Stephen’s indrukwekkende expertise op het gebied van dakreparaties is een bewijs van zijn vakmanschap en toewijding aan zijn werk.

Met behulp van “de giraffe”, een hoogwerker, is Stephen de hoogte in gegaan om zijn werk te doen. Hij liet zich niet afschrikken door de moeilijke omstandigheden en leverde vakwerk af. Het team van Klomp Beheer en Onderhoud is dan ook ontzettend trots op zo’n vakman in hun team.

daklekkages
Video

Bekijk hier de video van Stephen van Klomp Beheer en Onderhoud waarin hij daklekkages op de Marathonweg repareert en laat je inspireren door zijn vakmanschap.

Dakonderhoud

Het belang van goed onderhoud van daken kan niet genoeg benadrukt worden. Dakgoten en pannendaken hebben regelmatig onderhoud nodig om lekkages te voorkomen. Door het gebruik van de juiste daktechniek en expertise kunnen reparaties snel en effectief worden uitgevoerd. De inzet van een hoogwerker zorgt voor veiligheid en efficiency bij dakreparaties op hoogte.

Sinds 1961 heeft Klomp Beheer en Onderhoud expertise opgebouwd in het integraal onderhoud van daken, waaronder het herstellen van daklekkages, voor gemeenten, woningcorporaties en VVE’s. Ons team biedt gericht advies en up-to-date kennis van dakbedekking en isolatiematerialen om klanten te ondersteunen in het beheer, onderhoud en verduurzaming van hun daken. Bij Klomp zetten we ons vol overgave en toewijding in om onze klanten altijd de beste resultaten te bieden.

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.