Video: orthodontiepraktijk zonder "toeters" op het dak

Video: orthodontiepraktijk zonder "toeters" op het dak

19 februari 2018

Aannemersbedrijf Van Beusekom BV transformeerde een monumentaal pand uit 1917 aan de Hoofdweg in Hoofddorp tot een state of the art orthodontiepraktijk. Dit in nauwe samenwerking met Architectenbureau ARHK en Klomp.

In deze korte video vertellen architect Sebastian Hardeveld Kleuver van ARHK en orthodontist Ahmadu Sint Jago van Orthodontie Hoofddorp over deze succesvolle operatie. Mede door het voorkomen van “toeters op het dak” en het zeer efficiënt wegwerken van alle technische installaties kijken beide heren tevreden terug op de samenwerking.


Video ontwikkeld door video designer Tobias Buijs in opdracht van ARHK

Klomp verzorgde in de villa de elektrotechnische installatiewerkzaamheden (verlichting, data- en telecominstallatie, krachtinstallatie en aarding), sanitairtechniek en rioleringswerkzaamheden, beveiligingstechniek, (brandmeldinstallatie en inbraakbeveiliging) en de gehele klimaattechniek, oftewel ventilatie, verwarming en airconditioning. Een warmtepompinstallatie voorziet de praktijk van duurzame koeling en verwarming (vloerverwarming en vlakke plaatradiatoren middels CV).

Delen: