Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
2023-09-07

Bij Klomp realiseren we ons altijd dat we iets bijzonders in handen hebben: onze medewerkers! Vandaag willen we enkele van onze fantastische teamleden in het zonnetje zetten omdat ze deze maand belangrijke mijlpalen in hun dienstverband bij Klomp bereiken. Onze drie jubilarissen van deze maand:

Jubilarissen

🎈 Wouter Bouwman, onze Calculator bij Klomp Lei- & Zinkwerken en Klomp Daktechniek, viert al 5 jaar als een waardevol lid van ons team. Wouter heeft in de afgelopen 5 jaar een indrukwekkend traject binnen Klomp afgelegd. Zijn carrière bij ons begon in 2018 als Zinkwerker en heeft zich opgewerkt naar zijn huidige rol als calculator. Wouter is niet alleen goed in zijn vak, maar hij weerspiegelt ook wat Klomp zo bijzonder maakt – ons Klomp-familiegevoel. Hij deelt graag zijn gedachten over zijn tijd bij Klomp: “Klomp is voor mij altijd als een familiebedrijf gevoeld, vanaf de allereerste dag. Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en dat waardeer ik enorm.” Bedankt, Wouter, voor je toewijding en inzet!

🎈 Moniek Schrama, onze Contractbeheerder bij Klomp Daktechniek, viert haar 1-jarig jubileum. In slechts één jaar heeft Moniek zich bewezen als een onschatbare schakel in ons team. Ze deelt haar gedachten over haar tijd bij Klomp: “Ik ben op 1 september 2022 begonnen als contractbeheerder bij Klomp voor de afdeling Daktechniek en kwam terecht in een geweldig team met zeer behulpzame collega’s. Het afgelopen jaar was een waar leeravontuur op het gebied van daken (en ik weet zeker dat er nog veel meer te ontdekken valt). Bovendien heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en voel ik me hier helemaal op mijn plek.” Bedankt Moniek, voor jouw opmerkelijke groei en waardevolle bijdrage aan ons team!

🎈 Jordi van Berkum, onze Engineer bij Klomp Technisch Buro, viert ook zijn 5-jarig jubileum bij Klomp. Jordi heeft zich in de afgelopen 5 jaar zich sterk ontwikkeld. Zijn technische expertise en creativiteit hebben aantoonbaar bijgedragen aan het succes van talloze projecten binnen de installatietechniek. Jordi benadrukt: “Klomp is een solide en sociaal bedrijf met volop kansen voor groei.” Dit getuigt van zijn vastberadenheid en Klomp’s inzet voor persoonlijke ontwikkeling.

Jordi beschrijft zijn ervaring bij Klomp als positief: “Het is een geweldig specialistisch bedrijf met veel ervaring in de installatietechniek voor diverse disciplines.” Wat Jordi het meest waardeert aan zijn tijd bij Klomp is het familiegevoel en de informele interactie: “Het feit dat Klomp een familiebedrijf is en de ontspannen sfeer hebben voor mij grote betekenis.” Over de bedrijfscultuur en collegialiteit binnen Klomp merkt Jordi op: “Er is een gezonde balans tussen werk en privé, de sfeer is voortreffelijk en we hebben onderling een goede verstandhouding, met ruimte voor humor en een geintje op zijn tijd.” Het is duidelijk dat Klomp niet alleen een professionele werkomgeving biedt, maar ook een plek is waar humor en collegialiteit worden gekoesterd. Bedankt Jordi, voor jouw toewijding en je waardevolle bijdrage!

Aan de jubilarissen Wouter, Moniek en Jordi: van harte gefeliciteerd!

Deze jubilea herinneren ons eraan dat Klomp niet alleen een werkplek is, maar ook een plaats waar we groeien, leren en samen successen vieren. We kijken ernaar uit om nog vele jaren van succes en groei te delen met al onze medewerkers.

Bedankt voor jullie harde werk en toewijding! Op naar nog vele jaren van gezamenlijke successen en groei bij Klomp!

jubilarissen
Van links naar rechts: Wouter Bouwman, Moniek Schrama en Jordi van Berkum

Wil je meer weten over wat het betekent om deel uit te maken van de Klomp-familie en welke spannende carrièremogelijkheden op jou wachten? Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van de cultuur van toewijding, groei en teamwerk die ons bedrijf kenmerkt?

Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze “Werken bij Klomp” pagina! Hier vind je uitgebreide informatie over onze vacatures, onze bedrijfscultuur, en hoe jij deel kunt uitmaken van ons getalenteerde team. Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, bij Klomp hebben we altijd plaats voor enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Ga op ontdekkingstocht en wie weet ben jij de volgende die bijdraagt aan onze successen en groei bij Klomp. Kom erachter hoe jij kunt schitteren in ons hechte team en je carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Bekijk onze “Werken bij Klomp” pagina vandaag nog en zet de eerste stap naar een opwindende toekomst bij Klomp!

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.
Klomp zet in op elektrificatie van bedrijfsbussen
aug, 01, 2023

Klomp uit Amsterdam-Noord vermindert CO2-voetafdruk met elektrificatie van bedrijfsbussen

Klomp neemt grote stappen op weg naar een schonere CO2-voetafdruk door haar bedrijfsbussen te vervangen en te elektrificeren. De eerste mijlpaal is bereikt, aangezien afgelopen week de eerste drie elektrische bussen werden geleverd, en de komende weken zullen er nog meer volgen. Met deze ingrijpende verandering zet Klomp Amsterdam-Noord zich in om haar CO2-voetafdruk aanzienlijk te verlagen.