Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
2023-09-07

Bij Klomp realiseren we ons altijd dat we iets bijzonders in handen hebben: onze medewerkers! Vandaag willen we enkele van onze fantastische teamleden in het zonnetje zetten omdat ze deze maand belangrijke mijlpalen in hun dienstverband bij Klomp bereiken. Onze drie jubilarissen van deze maand:

Jubilarissen

🎈 Wouter Bouwman, onze Calculator bij Klomp Lei- & Zinkwerken en Klomp Daktechniek, viert al 5 jaar als een waardevol lid van ons team. Wouter heeft in de afgelopen 5 jaar een indrukwekkend traject binnen Klomp afgelegd. Zijn carrière bij ons begon in 2018 als Zinkwerker en heeft zich opgewerkt naar zijn huidige rol als calculator. Wouter is niet alleen goed in zijn vak, maar hij weerspiegelt ook wat Klomp zo bijzonder maakt – ons Klomp-familiegevoel. Hij deelt graag zijn gedachten over zijn tijd bij Klomp: “Klomp is voor mij altijd als een familiebedrijf gevoeld, vanaf de allereerste dag. Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en dat waardeer ik enorm.” Bedankt, Wouter, voor je toewijding en inzet!

🎈 Moniek Schrama, onze Contractbeheerder bij Klomp Daktechniek, viert haar 1-jarig jubileum. In slechts één jaar heeft Moniek zich bewezen als een onschatbare schakel in ons team. Ze deelt haar gedachten over haar tijd bij Klomp: “Ik ben op 1 september 2022 begonnen als contractbeheerder bij Klomp voor de afdeling Daktechniek en kwam terecht in een geweldig team met zeer behulpzame collega’s. Het afgelopen jaar was een waar leeravontuur op het gebied van daken (en ik weet zeker dat er nog veel meer te ontdekken valt). Bovendien heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en voel ik me hier helemaal op mijn plek.” Bedankt Moniek, voor jouw opmerkelijke groei en waardevolle bijdrage aan ons team!

🎈 Jordi van Berkum, onze Engineer bij Klomp Technisch Buro, viert ook zijn 5-jarig jubileum bij Klomp. Jordi heeft zich in de afgelopen 5 jaar zich sterk ontwikkeld. Zijn technische expertise en creativiteit hebben aantoonbaar bijgedragen aan het succes van talloze projecten binnen de installatietechniek. Jordi benadrukt: “Klomp is een solide en sociaal bedrijf met volop kansen voor groei.” Dit getuigt van zijn vastberadenheid en Klomp’s inzet voor persoonlijke ontwikkeling.

Jordi beschrijft zijn ervaring bij Klomp als positief: “Het is een geweldig specialistisch bedrijf met veel ervaring in de installatietechniek voor diverse disciplines.” Wat Jordi het meest waardeert aan zijn tijd bij Klomp is het familiegevoel en de informele interactie: “Het feit dat Klomp een familiebedrijf is en de ontspannen sfeer hebben voor mij grote betekenis.” Over de bedrijfscultuur en collegialiteit binnen Klomp merkt Jordi op: “Er is een gezonde balans tussen werk en privé, de sfeer is voortreffelijk en we hebben onderling een goede verstandhouding, met ruimte voor humor en een geintje op zijn tijd.” Het is duidelijk dat Klomp niet alleen een professionele werkomgeving biedt, maar ook een plek is waar humor en collegialiteit worden gekoesterd. Bedankt Jordi, voor jouw toewijding en je waardevolle bijdrage!

Aan de jubilarissen Wouter, Moniek en Jordi: van harte gefeliciteerd!

Deze jubilea herinneren ons eraan dat Klomp niet alleen een werkplek is, maar ook een plaats waar we groeien, leren en samen successen vieren. We kijken ernaar uit om nog vele jaren van succes en groei te delen met al onze medewerkers.

Bedankt voor jullie harde werk en toewijding! Op naar nog vele jaren van gezamenlijke successen en groei bij Klomp!

jubilarissen
Van links naar rechts: Wouter Bouwman, Moniek Schrama en Jordi van Berkum

Wil je meer weten over wat het betekent om deel uit te maken van de Klomp-familie en welke spannende carrièremogelijkheden op jou wachten? Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van de cultuur van toewijding, groei en teamwerk die ons bedrijf kenmerkt?

Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze “Werken bij Klomp” pagina! Hier vind je uitgebreide informatie over onze vacatures, onze bedrijfscultuur, en hoe jij deel kunt uitmaken van ons getalenteerde team. Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, bij Klomp hebben we altijd plaats voor enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Ga op ontdekkingstocht en wie weet ben jij de volgende die bijdraagt aan onze successen en groei bij Klomp. Kom erachter hoe jij kunt schitteren in ons hechte team en je carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Bekijk onze “Werken bij Klomp” pagina vandaag nog en zet de eerste stap naar een opwindende toekomst bij Klomp!

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.