Welk type warmtepomp is geschikt voor uw vastgoed?

Klomp is trots op de bijdrage aan verduurzaming van vastgoedsector. Deskundig advies en begeleiding bij selecteren van de juiste warmtepomp biedt een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem. Warmtepompen zijn essentieel voor het verminderen van CO2-uitstoot en bevorderen duurzaamheid. Bekijk ons artikel op OG Wijzer voor meer informatie.
2023-03-16
Juiste type warmtepomp

Bij Klomp zijn we er trots op dat we een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de vastgoedsector. Het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid zijn cruciale doelen die we nastreven. Een van de manieren waarop we dit doen, is door deskundig advies en begeleiding te bieden aan onze klanten bij het kiezen van het juiste type warmtepomp voor hun woning of gebouw. We zorgen ervoor dat het systeem efficiënt en duurzaam is en voldoet aan de behoeften van onze klanten.

Door te kiezen voor duurzame verwarming met een warmtepomp maken vastgoedproffesionals niet alleen de juiste keuze in tijden van klimaatcrisis en stijgende fossiele brandstofprijzen, maar verhoogt ook de waarde en toekomstbestendigheid. Maar wat zijn de financiële aspecten van de overstap naar een warmtepomp en wat is de terugverdientijd van deze investering?

Bij het beantwoorden van deze vragen kan Klomp helpen. We begrijpen ook hoe belangrijk het is om het juiste type warmtepomp te vinden voor elk gebouw, gezien de unieke kenmerken die van invloed zijn op het verwarmingssysteem.

Als je meer wilt weten over hoe wij onze klanten helpen bij het selecteren van het juiste type warmtepomp, bekijk dan ons artikel op OG Wijzer. Wil je liever direct persoonlijk contact met ons opnemen? Dat kan natuurlijk altijd! Klik op de onderstaande knop voor onze contactinformatie.

Samen kunnen we Nederland een stukje duurzamer maken en een belangrijke bijdrage leveren aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Lees meer:

teamwork
mrt, 30, 2023

Samen sterk: hoe teamwork bijdraagt aan succes

Bij Klomp is teamwork niet zomaar een loze kreet, het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfscultuur! Lees het verhaal van onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst en ontdek waarom teamwork zo belangrijk voor ons is!
stage
mrt, 28, 2023

Stage lopen bij Klomp: een kijkje in de ervaring van Reza

Maak kennis met Reza van Weerden, een ambitieuze 21-jarige studente Business Studies aan de Hogeschool Inholland Diemen. Momenteel bevindt ze zich in haar derde jaar en heeft ze haar zinnen gezet op een succesvolle stage bij Klomp, waar ze haar vaardigheden in de praktijk brengt en zichzelf uitdaagt om te groeien.
Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam
mrt, 22, 2023

Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.
in dienst
mrt, 15, 2023

Hoera, 5 jaar in dienst!

We vieren een bijzonder moment waarbij twee medewerkers, Guido van Oeveren en Levi Langedijk, in het zonnetje worden gezet voor hun vijfjarig jubileum als Tekenaar bij ons bedrijf. Klomp is trots op hun inzet en expertise, die hebben bijgedragen aan het succes van Klomp Technisch Buro.
Toolboxmeeting
mrt, 10, 2023

Toolboxmeeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik

Gisterenmiddag kwamen alle dakdekkers van projecten, service & onderhoud en lei- en zinkwerken samen voor een toolbox meeting in ons bedrijfscafé. Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke onderwerpen besproken en werd er vooruitgekeken naar de komende periode, waarbij veiligheid hoog op de agenda stond.
daklekkages
mrt, 07, 2023

Vakwerk op de Marathonweg: Stephen herstelt lekkages aan dakgoten en pannendaken | Video

Afgelopen dinsdag zijn we de hoogte in gegaan met onze collega dakdekker Stephen Connell in “de giraffe”, een indrukwekkende hoogwerker. We hebben een dakreparatie van dichtbij meegemaakt en dit alles op beeld vastgelegd. Bij dit artikel vind je dan ook een video van één van de dakreparaties. Kijk snel mee en laat je inspireren door het vakmanschap en de expertise van Stephen en het team van Klomp Beheer en Onderhoud.