Welk type warmtepomp is geschikt voor uw vastgoed?

Klomp is trots op de bijdrage aan verduurzaming van vastgoedsector. Deskundig advies en begeleiding bij selecteren van de juiste warmtepomp biedt een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem. Warmtepompen zijn essentieel voor het verminderen van CO2-uitstoot en bevorderen duurzaamheid. Bekijk ons artikel op OG Wijzer voor meer informatie.
2023-03-16
Juiste type warmtepomp

Bij Klomp zijn we er trots op dat we een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de vastgoedsector. Het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid zijn cruciale doelen die we nastreven. Een van de manieren waarop we dit doen, is door deskundig advies en begeleiding te bieden aan onze klanten bij het kiezen van het juiste type warmtepomp voor hun woning of gebouw. We zorgen ervoor dat het systeem efficiënt en duurzaam is en voldoet aan de behoeften van onze klanten.

Door te kiezen voor duurzame verwarming met een warmtepomp maken vastgoedproffesionals niet alleen de juiste keuze in tijden van klimaatcrisis en stijgende fossiele brandstofprijzen, maar verhoogt ook de waarde en toekomstbestendigheid. Maar wat zijn de financiële aspecten van de overstap naar een warmtepomp en wat is de terugverdientijd van deze investering?

Bij het beantwoorden van deze vragen kan Klomp helpen. We begrijpen ook hoe belangrijk het is om het juiste type warmtepomp te vinden voor elk gebouw, gezien de unieke kenmerken die van invloed zijn op het verwarmingssysteem.

Als je meer wilt weten over hoe wij onze klanten helpen bij het selecteren van het juiste type warmtepomp, bekijk dan ons artikel op OG Wijzer. Wil je liever direct persoonlijk contact met ons opnemen? Dat kan natuurlijk altijd! Klik op de onderstaande knop voor onze contactinformatie.

Samen kunnen we Nederland een stukje duurzamer maken en een belangrijke bijdrage leveren aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.