Wie zijn die nieuwe gezichten bij Klomp?

Wie zijn die nieuwe gezichten bij Klomp?

17 december 2018

Klomp is ontzettend tevreden over de nieuwe aanwas die wij onlangs in dienst namen. En nog steeds zijn gemotiveerde doorzetters met een liefde voor techniek van harte welkom bij ons. In de afgelopen periode hebben wij ons teams fors uitgebreid. Benieuwd wie onze nieuwe collega's zijn? 

De namen bij de gezichten
Bij Klomp Technisch Buro verwelkomden wij 2 dames en 2 heren, namelijk: Jordi van Berkum (Engineer), Priscilla Cools (Administratief Medewerkster), Adame Hoenekamp (junior Tekenaar/ Werkvoorbereider) en Marianne Lijesen (Managementassistente).

Erik Schaap werkt nu als nieuwe Projectbegeleider bij Klomp Technisch Beheer en Peter Martens is hier aangesteld als Service Manager S&O. Daarnaast kwam Ruben Swart - een oude bekende - weer terug op honk bij Klomp Technisch Beheer. 

Ons Green4energy team groeide met 2 man: Bart Dijkman (Operationeel Manager ESCO) en Geraint Sordam (Projectleider). 

Ook is onze buitendienst stevig aangevuld met diverse nieuwe medewerkers onder wie 2 lei- en zinkmedewerkers, een servicetechnicus, 2 servicemonteurs, 2 dakdekkers en een leidinggevend monteur. 

In het nieuwe jaar komt Marcel Wielders de functie van Service Coördinator vervullen bij S&O. 

Met pensioen!
Voor twee van onze medewerkers is de tijd gekomen om van een welverdiend pensioen te gaan genieten, namelijk Hans van Drunen en Fred Selier. Van Hans nemen wij afscheid na een dienstverband van wel 40 jaar bij AVM Service. Fred was meer dan 5 jaar in dienst als Projectleider Leisure. Wij bedanken beide heren voor al hun gedane werk en wensen hen een fijn pensioen toe in goede gezondheid. 

Alle nieuwe teamleden heten wij van harte welkom en we wensen iedereen veel succes en plezier toe bij Klomp. 

Ook werken bij Klomp?
Dan ben je verzekerd van een baan bij een vooruitstrevend, innovatief en uiterst professioneel bedrijf. Klomp biedt integrale oplossingen op het gebied van sanitairtechniek, klimaattechniek, daktechniek, elektrotechniek en beveiligingstechniek. Van advies en ontwerp tot installatie, onderhoud en totaalbeheer.
 
Er zijn momenteel openstaande vacatures, deze vind je hier op onze website. Meer weten? Neem dan contact op met onze Afdeling Personeelszaken. Telefonisch: 020-6304585 of via e-mail: pz@klompbv.nl.

Foto v.l.n.r.: Erik Schaap, Marianne Lijesen, Bart Dijkman, Adame Hoenekamp, Priscilla Cools, Peter Martens.

Delen: