Woonforte kiest opnieuw voor AVM Service

Woonforte kiest opnieuw voor AVM Service

07 januari 2019

Recentelijk zetten Piet de Vos, Rob van der Kolff en Lex van Leeuwen hun handtekening onder de verlengde onderhoudsovereenkomst met woningcorporatie Woonforte. Het houdt in dat AVM Service, onderdeel van Klomp, zich de komende tijd blijft ontfermen over het onderhoud aan alle collectieve W-installaties in de gebouwen van Woonforte in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop en Zwammerdam (bijna 11.000 woningen).


Wat houdt deze overeenkomst in? 

AVM Service neemt gedurende de gehele contractperiode de verantwoordelijkheid op zich voor de staat en kwaliteit van de te onderhouden installaties waarvan de normen (KPI’s) meetbaar zijn vastgelegd in het PGO-contract (Prestatie Gericht Onderhoud). Met een dergelijke overeenkomst sluit Woonforte financiële risico’s uit en krijgt de woningcorporatie een accuraat beeld van kosten gedurende de hele levensloop van installaties en gebouwen. Dat verstaan wij onder Beheer & Onderhoud van Klomp!


Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit;

  • het maken van meerjarige onderhoudsbegrotingen (MJOB) conform NEN 2767 voor de gebouwgebonden installaties

  • het verrichten van keuringen en inspecties conform de SCIOS-regeling, zoals EBI (eerste bijzondere inspecties), PI (periodieke inspecties) en PO (periodiek onderhoud)

  • de uitvoering van zowel preventief als correctief onderhoud

Delen: