Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
2023-05-26
Even Voorstellen…

Wouter Bouwman, 26 jaar oud en werkzaam als calculator voor de afdelingen Lei- & Zinkwerken en Dakbedekkingsystemen, heeft bij Klomp zijn roeping gevonden. Hij begon zijn carrière bij Klomp in 2018, nadat hij enige tijd in de buitendienst had gewerkt als Zinkwerker. Voordat hij bij Klomp terechtkwam, was Wouter echter op zoek naar zijn passie en heeft hij verschillende banen gehad. Uiteindelijk ontwikkelde hij een voorliefde voor daken en zinkwerk, wat hem uiteindelijk bij Klomp bracht. Over zijn ervaring bij Klomp zegt hij: “Klomp is voor mij altijd als een familiebedrijf gevoeld, vanaf de allereerste dag. Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en dat waardeer ik enorm.”

Werken als Calculator

Wouter zijn werkzaamheden omvatten het zorgvuldig behandelen van offerteaanvragen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten in en rond Amsterdam. Wouter, met zijn scherpe logica en inzicht, doorloopt elke aanvraag met precisie, van het doornemen van de documenten tot een eventueel bezoek op locatie. Hij vertelt enthousiast over zijn werk: “Zodra ik alle benodigde informatie heb verzameld, bereken ik nauwkeurig de benodigde materialen en uren om een offerte op te stellen die voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever.” Deze inzet en toewijding hebben Wouter gemaakt tot een onmisbare kracht binnen Klomp.

Wouter Bouwman
De Passie voor Padel

Wouter combineert zijn succesvolle carrière bij Klomp met een andere passie: padel. Als lid van Tennis en Padel Club ’t Twiske maakt hij deel uit van het team TC ‘T Twiske 1. Met een gezonde verslaving aan deze dynamische sport, legt hij vol enthousiasme uit: “Voor mij is padel een geheel nieuwe sport die direct mijn hart heeft veroverd. De tactische en technische aspecten, in combinatie met de samenwerking met mijn teamgenoot op de baan, maken het zo ontzettend leuk. Elk punt en elke rally is anders.”

De Kracht van Teamwork en Motivatie

Wouter en zijn teamgenoten kennen elkaar al zo’n 9 á 10 jaar. Het team bestaat uit 6 jongens die allemaal uit dezelfde vriendengroep komen. Sommigen van ons zijn samen naar de basisschool gegaan, anderen hebben elkaar later leren kennen. Deze sterke vriendschapsband draagt bij aan de goede samenwerking en het teamwork op de padelbaan.

Succesverhaal
Op de foto van links naar rechts: Mitchell Kruikemeier, Luke Kruijt, Randy Groot, Danny Domburg, Wouter Bouwman en Ian Lukken.

“Teamwork is één van de belangrijkste aspecten van padel”

Overeenkomsten tussen Werk en Padel

Wat opvalt, is de overlap tussen Wouter’s rol als calculator bij Klomp en zijn spel op de padelbaan. Beide vereisen logisch denken, ruimtelijk inzicht en rustig blijven in stressvolle situaties. Wouter benadrukt het belang van deze vaardigheden in zowel zijn werk als zijn sport.

“Bij het calculeren is logisch denken, inzicht en goede rekenvaardigheden belangrijk. Deze eigenschappen komen ook goed van pas bij het spelletje padel, waar ruimtelijk inzicht en rust essentieel zijn” legt Wouter uit “Het draait allemaal om het maken van de juiste beslissingen op het juiste moment”.

Teamwork

“Teamwork is één van de belangrijkste aspecten van padel,” benadrukt Wouter. “We zitten op één lijn en werken samen om een sterk team te vormen. Zelfs wanneer het even wat minder gaat, motiveren we elkaar. Het feit dat we elkaar al zo lang kennen, helpt ons om elkaar goed aan te voelen.”

Opmerkelijke triomf van het team

Het team heeft een opmerkelijke prestatie geleverd in de competitie. Ondanks een moeizame start met een 1-3 verlies op de eerste wedstrijddag, hebben ze laten zien dat ze een opwaartse lijn kunnen volgen. Ze behaalden scores van 2-2, 3-1, 4-0 en 2-2, en in hun laatste wedstrijd op 19 mei behaalden ze een overtuigende 4-0 overwinning. Uiteindelijk zijn ze op de tweede plaats geëindigd in de competitie. Na hun laatste overwinning heerste er een euforische sfeer en stonden ze trots samen voor een welverdiende teamfoto.

“Werken bij Klomp is altijd een fijne ervaring geweest. Ik voel me hier echt onderdeel van een familiebedrijf, en er is ruimte voor groei en ontwikkeling op meerdere vlakken. Het feit dat Klomp ons sponsort en ons de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan het padelteam, toont hun betrokkenheid en hun bijdrage aan een gezonde en actieve levensstijl.”

Een Hechte Team en Inspirerende Werkomgeving

Klomp hecht waarde aan een
werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Wij stimuleren sportieve activiteiten wat niet alleen de gezondheid en welzijn bevordert maar ook bijdraagt aan het opbouwen van teamgeest! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sponsoring van de Dam tot Dam Fietsclassic en onze bedrijfsfitnessregeling.

Ontdek de mogelijkheden bij Klomp
Bij Klomp geloven we in een evenwichtige en inspirerende werkomgeving. We zijn op zoek naar getalenteerde professionals die samen met ons willen streven naar succes en voldoening, zowel op het werk als in de sportwereld. Bezoek onze werkenbij-pagina voor meer informatie over carrièremogelijkheden en hoe je kunt solliciteren.

Samen. Succes. Plezier.
Word deel van een team dat werkplezier, tijd voor een lolletje en samen successen behalen hoog in het vaandel heeft staan! Bij ons geloven we in de kracht van samenwerken en elkaar inspireren om het beste uit onszelf te halen. Sluit je aan bij ons gezellige team en ervaar zelf de voldoening van het werken aan uitdagende projecten, terwijl we ook tijd vrijmaken voor een lach en ontspanning. Samen streven we naar succes en vieren we zowel sportieve als persoonlijke mijlpalen.#SportieveCalculator #PadelPassie #InspirendeVerhalen #WerkEnSport #Gedrevenheid #Talent #calculator #CarrièreBijKlomp #werkenbij #uitdaging #padel #sponsoring #trots #persoonlijkegroei #succes #teamwork #succesverhaal #samen

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.