Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
2023-05-26
Even Voorstellen…

Wouter Bouwman, 26 jaar oud en werkzaam als calculator voor de afdelingen Lei- & Zinkwerken en Dakbedekkingsystemen, heeft bij Klomp zijn roeping gevonden. Hij begon zijn carrière bij Klomp in 2018, nadat hij enige tijd in de buitendienst had gewerkt als Zinkwerker. Voordat hij bij Klomp terechtkwam, was Wouter echter op zoek naar zijn passie en heeft hij verschillende banen gehad. Uiteindelijk ontwikkelde hij een voorliefde voor daken en zinkwerk, wat hem uiteindelijk bij Klomp bracht. Over zijn ervaring bij Klomp zegt hij: “Klomp is voor mij altijd als een familiebedrijf gevoeld, vanaf de allereerste dag. Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en dat waardeer ik enorm.”

Werken als Calculator

Wouter zijn werkzaamheden omvatten het zorgvuldig behandelen van offerteaanvragen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten in en rond Amsterdam. Wouter, met zijn scherpe logica en inzicht, doorloopt elke aanvraag met precisie, van het doornemen van de documenten tot een eventueel bezoek op locatie. Hij vertelt enthousiast over zijn werk: “Zodra ik alle benodigde informatie heb verzameld, bereken ik nauwkeurig de benodigde materialen en uren om een offerte op te stellen die voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever.” Deze inzet en toewijding hebben Wouter gemaakt tot een onmisbare kracht binnen Klomp.

Wouter Bouwman
De Passie voor Padel

Wouter combineert zijn succesvolle carrière bij Klomp met een andere passie: padel. Als lid van Tennis en Padel Club ’t Twiske maakt hij deel uit van het team TC ‘T Twiske 1. Met een gezonde verslaving aan deze dynamische sport, legt hij vol enthousiasme uit: “Voor mij is padel een geheel nieuwe sport die direct mijn hart heeft veroverd. De tactische en technische aspecten, in combinatie met de samenwerking met mijn teamgenoot op de baan, maken het zo ontzettend leuk. Elk punt en elke rally is anders.”

De Kracht van Teamwork en Motivatie

Wouter en zijn teamgenoten kennen elkaar al zo’n 9 á 10 jaar. Het team bestaat uit 6 jongens die allemaal uit dezelfde vriendengroep komen. Sommigen van ons zijn samen naar de basisschool gegaan, anderen hebben elkaar later leren kennen. Deze sterke vriendschapsband draagt bij aan de goede samenwerking en het teamwork op de padelbaan.

Succesverhaal
Op de foto van links naar rechts: Mitchell Kruikemeier, Luke Kruijt, Randy Groot, Danny Domburg, Wouter Bouwman en Ian Lukken.

“Teamwork is één van de belangrijkste aspecten van padel”

Overeenkomsten tussen Werk en Padel

Wat opvalt, is de overlap tussen Wouter’s rol als calculator bij Klomp en zijn spel op de padelbaan. Beide vereisen logisch denken, ruimtelijk inzicht en rustig blijven in stressvolle situaties. Wouter benadrukt het belang van deze vaardigheden in zowel zijn werk als zijn sport.

“Bij het calculeren is logisch denken, inzicht en goede rekenvaardigheden belangrijk. Deze eigenschappen komen ook goed van pas bij het spelletje padel, waar ruimtelijk inzicht en rust essentieel zijn” legt Wouter uit “Het draait allemaal om het maken van de juiste beslissingen op het juiste moment”.

Teamwork

“Teamwork is één van de belangrijkste aspecten van padel,” benadrukt Wouter. “We zitten op één lijn en werken samen om een sterk team te vormen. Zelfs wanneer het even wat minder gaat, motiveren we elkaar. Het feit dat we elkaar al zo lang kennen, helpt ons om elkaar goed aan te voelen.”

Opmerkelijke triomf van het team

Het team heeft een opmerkelijke prestatie geleverd in de competitie. Ondanks een moeizame start met een 1-3 verlies op de eerste wedstrijddag, hebben ze laten zien dat ze een opwaartse lijn kunnen volgen. Ze behaalden scores van 2-2, 3-1, 4-0 en 2-2, en in hun laatste wedstrijd op 19 mei behaalden ze een overtuigende 4-0 overwinning. Uiteindelijk zijn ze op de tweede plaats geëindigd in de competitie. Na hun laatste overwinning heerste er een euforische sfeer en stonden ze trots samen voor een welverdiende teamfoto.

“Werken bij Klomp is altijd een fijne ervaring geweest. Ik voel me hier echt onderdeel van een familiebedrijf, en er is ruimte voor groei en ontwikkeling op meerdere vlakken. Het feit dat Klomp ons sponsort en ons de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan het padelteam, toont hun betrokkenheid en hun bijdrage aan een gezonde en actieve levensstijl.”

Een Hechte Team en Inspirerende Werkomgeving

Klomp hecht waarde aan een
werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Wij stimuleren sportieve activiteiten wat niet alleen de gezondheid en welzijn bevordert maar ook bijdraagt aan het opbouwen van teamgeest! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sponsoring van de Dam tot Dam Fietsclassic en onze bedrijfsfitnessregeling.

Ontdek de mogelijkheden bij Klomp
Bij Klomp geloven we in een evenwichtige en inspirerende werkomgeving. We zijn op zoek naar getalenteerde professionals die samen met ons willen streven naar succes en voldoening, zowel op het werk als in de sportwereld. Bezoek onze werkenbij-pagina voor meer informatie over carrièremogelijkheden en hoe je kunt solliciteren.

Samen. Succes. Plezier.
Word deel van een team dat werkplezier, tijd voor een lolletje en samen successen behalen hoog in het vaandel heeft staan! Bij ons geloven we in de kracht van samenwerken en elkaar inspireren om het beste uit onszelf te halen. Sluit je aan bij ons gezellige team en ervaar zelf de voldoening van het werken aan uitdagende projecten, terwijl we ook tijd vrijmaken voor een lach en ontspanning. Samen streven we naar succes en vieren we zowel sportieve als persoonlijke mijlpalen.#SportieveCalculator #PadelPassie #InspirendeVerhalen #WerkEnSport #Gedrevenheid #Talent #calculator #CarrièreBijKlomp #werkenbij #uitdaging #padel #sponsoring #trots #persoonlijkegroei #succes #teamwork #succesverhaal #samen

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.