Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
2023-05-26
Even Voorstellen…

Wouter Bouwman, 26 jaar oud en werkzaam als calculator voor de afdelingen Lei- & Zinkwerken en Dakbedekkingsystemen, heeft bij Klomp zijn roeping gevonden. Hij begon zijn carrière bij Klomp in 2018, nadat hij enige tijd in de buitendienst had gewerkt als Zinkwerker. Voordat hij bij Klomp terechtkwam, was Wouter echter op zoek naar zijn passie en heeft hij verschillende banen gehad. Uiteindelijk ontwikkelde hij een voorliefde voor daken en zinkwerk, wat hem uiteindelijk bij Klomp bracht. Over zijn ervaring bij Klomp zegt hij: “Klomp is voor mij altijd als een familiebedrijf gevoeld, vanaf de allereerste dag. Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en dat waardeer ik enorm.”

Werken als Calculator

Wouter zijn werkzaamheden omvatten het zorgvuldig behandelen van offerteaanvragen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten in en rond Amsterdam. Wouter, met zijn scherpe logica en inzicht, doorloopt elke aanvraag met precisie, van het doornemen van de documenten tot een eventueel bezoek op locatie. Hij vertelt enthousiast over zijn werk: “Zodra ik alle benodigde informatie heb verzameld, bereken ik nauwkeurig de benodigde materialen en uren om een offerte op te stellen die voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever.” Deze inzet en toewijding hebben Wouter gemaakt tot een onmisbare kracht binnen Klomp.

Wouter Bouwman
De Passie voor Padel

Wouter combineert zijn succesvolle carrière bij Klomp met een andere passie: padel. Als lid van Tennis en Padel Club ’t Twiske maakt hij deel uit van het team TC ‘T Twiske 1. Met een gezonde verslaving aan deze dynamische sport, legt hij vol enthousiasme uit: “Voor mij is padel een geheel nieuwe sport die direct mijn hart heeft veroverd. De tactische en technische aspecten, in combinatie met de samenwerking met mijn teamgenoot op de baan, maken het zo ontzettend leuk. Elk punt en elke rally is anders.”

De Kracht van Teamwork en Motivatie

Wouter en zijn teamgenoten kennen elkaar al zo’n 9 á 10 jaar. Het team bestaat uit 6 jongens die allemaal uit dezelfde vriendengroep komen. Sommigen van ons zijn samen naar de basisschool gegaan, anderen hebben elkaar later leren kennen. Deze sterke vriendschapsband draagt bij aan de goede samenwerking en het teamwork op de padelbaan.

Succesverhaal
Op de foto van links naar rechts: Mitchell Kruikemeier, Luke Kruijt, Randy Groot, Danny Domburg, Wouter Bouwman en Ian Lukken.

“Teamwork is één van de belangrijkste aspecten van padel”

Overeenkomsten tussen Werk en Padel

Wat opvalt, is de overlap tussen Wouter’s rol als calculator bij Klomp en zijn spel op de padelbaan. Beide vereisen logisch denken, ruimtelijk inzicht en rustig blijven in stressvolle situaties. Wouter benadrukt het belang van deze vaardigheden in zowel zijn werk als zijn sport.

“Bij het calculeren is logisch denken, inzicht en goede rekenvaardigheden belangrijk. Deze eigenschappen komen ook goed van pas bij het spelletje padel, waar ruimtelijk inzicht en rust essentieel zijn” legt Wouter uit “Het draait allemaal om het maken van de juiste beslissingen op het juiste moment”.

Teamwork

“Teamwork is één van de belangrijkste aspecten van padel,” benadrukt Wouter. “We zitten op één lijn en werken samen om een sterk team te vormen. Zelfs wanneer het even wat minder gaat, motiveren we elkaar. Het feit dat we elkaar al zo lang kennen, helpt ons om elkaar goed aan te voelen.”

Opmerkelijke triomf van het team

Het team heeft een opmerkelijke prestatie geleverd in de competitie. Ondanks een moeizame start met een 1-3 verlies op de eerste wedstrijddag, hebben ze laten zien dat ze een opwaartse lijn kunnen volgen. Ze behaalden scores van 2-2, 3-1, 4-0 en 2-2, en in hun laatste wedstrijd op 19 mei behaalden ze een overtuigende 4-0 overwinning. Uiteindelijk zijn ze op de tweede plaats geëindigd in de competitie. Na hun laatste overwinning heerste er een euforische sfeer en stonden ze trots samen voor een welverdiende teamfoto.

“Werken bij Klomp is altijd een fijne ervaring geweest. Ik voel me hier echt onderdeel van een familiebedrijf, en er is ruimte voor groei en ontwikkeling op meerdere vlakken. Het feit dat Klomp ons sponsort en ons de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan het padelteam, toont hun betrokkenheid en hun bijdrage aan een gezonde en actieve levensstijl.”

Een Hechte Team en Inspirerende Werkomgeving

Klomp hecht waarde aan een
werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Wij stimuleren sportieve activiteiten wat niet alleen de gezondheid en welzijn bevordert maar ook bijdraagt aan het opbouwen van teamgeest! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sponsoring van de Dam tot Dam Fietsclassic en onze bedrijfsfitnessregeling.

Ontdek de mogelijkheden bij Klomp
Bij Klomp geloven we in een evenwichtige en inspirerende werkomgeving. We zijn op zoek naar getalenteerde professionals die samen met ons willen streven naar succes en voldoening, zowel op het werk als in de sportwereld. Bezoek onze werkenbij-pagina voor meer informatie over carrièremogelijkheden en hoe je kunt solliciteren.

Samen. Succes. Plezier.
Word deel van een team dat werkplezier, tijd voor een lolletje en samen successen behalen hoog in het vaandel heeft staan! Bij ons geloven we in de kracht van samenwerken en elkaar inspireren om het beste uit onszelf te halen. Sluit je aan bij ons gezellige team en ervaar zelf de voldoening van het werken aan uitdagende projecten, terwijl we ook tijd vrijmaken voor een lach en ontspanning. Samen streven we naar succes en vieren we zowel sportieve als persoonlijke mijlpalen.#SportieveCalculator #PadelPassie #InspirendeVerhalen #WerkEnSport #Gedrevenheid #Talent #calculator #CarrièreBijKlomp #werkenbij #uitdaging #padel #sponsoring #trots #persoonlijkegroei #succes #teamwork #succesverhaal #samen

Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.
jubileum
apr, 14, 2023

Hoera! Onze servicemonteur Jeffrey Amsen viert 10 jaar jubileum

We vieren het 10-jarig jubileum van onze geweldige servicemonteur Jeffrey Amsen bij AVM Service, onderdeel van Klomp. Dit is een bijzondere mijlpaal die ons doet stilstaan bij zijn toewijding en vakmanschap gedurende zijn tijd bij ons bedrijf. We zijn trots op wat Jeffrey heeft bereikt en wat hij bijdraagt aan ons team.