Ymere omarmt een dag vol duurzaamheid

In dit artikel lees je over de inspirerende duurzaamheidsdag die Klomp, Consolidated Nederland en Patina dakdenkers hebben georganiseerd voor Ymere. Ontdek de fascinerende wereld van daken, waar duurzame innovaties essentieel zijn voor een CO2-neutraal woningbezit.
2023-06-22
Duurzaamheidsdag voor Ymere

Samen met onze dakpartners Consolidated Nederland en Patina dakdenkers hebben wij op 15 juni een inspirerende duurzaamheidsdag georganiseerd voor Ymere. Tijdens deze bijeenkomst hebben we de medewerkers van Ymere ondergedompeld in de fascinerende wereld van daken, waar duurzame en innovatieve ontwikkelingen van essentieel belang zijn om de juiste stappen te zetten richting een CO2-neutraal woningbezit in 2050.

Innovatie, Data en Circulariteit

Gedurende de dag hebben we een breed scala aan ontwikkelingen besproken op het gebied van vergroening, met als doel het bevorderen van biodiversiteit, het verminderen van hittestress en het versterken van sociale cohesie. We hebben gedemonstreerd hoe het verzamelen van data met behulp van sensoren in de dakbedekking ondersteuning biedt en meetbare resultaten oplevert. Daarnaast hebben we ook aandacht besteed aan circulariteit, zowel bij het verlengen van de levensduur van bestaande dakpakketten als bij het installeren van nieuwe dakpakketten. Tot slot hebben we laten zien welke stappen we ondernemen om daken op een veilige en efficiëntere manier te inspecteren en te onderhouden, met behulp van drones, robots en machine learning.

Dakinspiratie

Een hoogtepunt was het inspirerende bezoek aan een dak van het Amsterdam UMC, dat ons een verrijkend inzicht gaf in de ongekende mogelijkheden van de daken in Ymere’s woningbezit.

Dankwoord

Onze oprechte dank gaat uit naar Inscio Roofs, Roosendaal Landscaping bv, ZERO250 en InSus B.V. voor hun waardevolle bijdrage aan deze dag. Daarnaast willen we het Amsterdam UMC speciaal bedanken voor hun gastvrijheid tijdens ons bezoek aan het dak.

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.