Zoek jij een droombaan in de (installatie)techniek? Kom dan werken bij Klomp!

Zoek jij een droombaan in de (installatie)techniek? Kom dan werken bij Klomp!

29 november 2019

Ben jij op zoek naar een baan waarin je zelfstandig aan de slag mag met de mooiste en meest duurzame (installatie)projecten? En krijg je daar bij voorkeur ook nog goed voor betaald? Reageer dan op één van onze openstaande vacatures!

Wij zijn een familiebedrijf dat is verworden tot een belangrijke speler op het gebied van technische en duurzame installaties. Ons portfolio groeit met interessante projecten die gaan over duurzame oplossingen, daktechniek, klimaattechniek, elektrotechniek en installatietechniek. Wij zoeken nieuwe collega’s die ons huidige team kunnen ondersteunen in diverse functies.

Wie zoeken wij?
Onder andere cv-monteurs, loodgieters, werkvoorbereiders, projectleiders, servicemonteurs, engineers en zinkwerkers. 

Werken bij Klomp
Bij Klomp is geen dag hetzelfde. Je zult dan ook veel plezier hebben door het afwisselende karakter van de werkzaamheden. Je struikelt bij ons over de vakidioten die graag hun kennis delen. En de jonge talenten, die graag weer veel van jou leren. Het team bestaat uit aanpakkers die graag stevig doorwerken. Maar liever niet overwerken. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk, dus als je jouw kennis wilt aanvullen met workshops, trainingen en opleidingen, juichen we dat van harte toe.

Ervaring niet vereist, motivatie wel
Kom je net van school of ben je juist een doorgewinterde expert? Hoe dan ook zien wij graag jouw reactie tegemoet. Motivatie en leergierigheid weegt voor ons zwaarder dan opgedane werkervaring.

Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier. Staat jouw ideale functie er niet tussen, maar denk je toch in ons team te passen? Stuur ons dan een open sollicitatie, daar komen we vast wel uit. Bij vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken.

Telefoon: 020-6304585
E-mail: pz@klompbv.nl

Delen: