Onderhoudsmonteur Dak (32-40 u/wk)

Onderhoudsmonteur Dak

fulltime / parttime, 32-40 uur p/wk

 

Bij jou komt nooit snel iets koud op je dak vallen, tenminste als we het over dakonderhoud hebben. Jij hebt de kennis in huis om de daken in topconditie te houden. Of het nu gaat om reparatie en onderhoud aan hellende of platte daken, men kan bij jou terecht. In je werk geniet je van de grote variatie van allerlei werkzaamheden en de afwisseling tussen service en onderhoud. Hebben we het hier over jou? Dan springen wij tot aan de balken van het dak om je te verwelkomen als nieuwe collega.

 


Functie Onderhoudsmonteur Dak

 

  • Contractmatige service- en onderhoudswerkzaamheden verrichten op en rondom daken is de hoofdtaak van de Onderhoudsmonteur Dak; 

  • Denk hierbij aan het repareren, schoonmaken en onderhouden van allerlei onderdelen en details; 

  • Als Onderhoudsmonteur Dak spoor je allerlei voorkomende problemen op aan daken, zoals lekkages; 

  • Werkzaamheden worden door de Onderhoudsmonteur Dak altijd zeer klantgericht uitgevoerd, binnen het gestelde aantal uren en conform de kwaliteitseisen.



Onze Onderhoudsmonteur Dak

 

  • heeft ruime werkervaring als allround dakdekker 

  • beschikt over kennis van diverse dakbedekkingsmaterialen en daktechnieken

  • heeft bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding tot allround dakdekker of is bereid deze te volgen 

  • beschikt over een VCA-basis certificaat en een rijbewijs B 

  • is energiek en zelfstandig met een probleemoplossend denkvermogen

  • heeft een flexibele en klantgerichte instelling die geen last heeft van hoogtevrees!

 


Voorzieningen

 

Bij deze functie van Onderhoudsmonteur Dak bieden we de volgende voorzieningen aan: mobiele telefoon, bedrijfsauto, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).
 


Klomp als werkgever

 

Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan, een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling, reiskostenvergoeding en een bedrijfsfitnessregeling. 

Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team!

 



Deze monteursfunctie is in principe voor een fulltime dienstverband. Maar Klomp gaat mee met de tijd en biedt jou daarom ook de mogelijkheid om deze functie 4 dagen per week uit te oefenen (32-40 uur).