Klomp gaat voor GOUD!

Ondernemingsverkiezing NH 2023

Super leuk dat je gaat stemmen op Klomp! Geef het door, elke stem telt!

Klomp BV genomineerd voor:

𝗕este onderneming NH2023

Vol enthousiasme kunnen wij aankondigen dat Klomp BV is genomineerd voor ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’; een eervolle ondernemersprijs waar we oprecht allemaal trots op zijn. Het is voor ons een mooie erkenning van goede ondernemerschap en ons onderscheidend vermogen. Deze nominatie is een bevestiging van ons streven naar duurzaamheid en innovatie.

De OVNH (Ondernemingsverkiezing Noord-Holland) zet zich in voor het stimuleren van goed ondernemerschap in Noord-Holland. Het draait hierbij om de prestaties van bedrijven op verschillende vlakken. Het is voor ons dan ook een grote eer om 1 van de 10 genomineerde topbedrijven uit Noord-Holland te zijn.

Krijgen we ook jouw stem?

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Help jij Klomp naar de overwinning?

Stap 1

Stem op Klomp!

Comfortabel wonen en werken begint met een aangenaam binnenklimaat. Met gerichte -en energiezuinige!- technieken zorgt Klomp voor een aangename temperatuur, voldoende frisse lucht en de juiste luchtvochtigheid.

Stap 2

Volg Klomp en deel op jouw Socials!

Gun jij het Klomp om de publieksprijs van 2023 te winnen? vertel het door en repost onze berichten op LinkedIn, Facaboek en Instagram. Dan levert dat vast weer een paar stemmen op voor Klomp!

Stap 3

Vertel het door!

Laat al jouw collega’s, vrienden en familie leden weten dat jouw bedrijf genomineerd is en dat je het super zou vinden als ze op Klomp zouden stemmen! Deel vervolgens deze pagina via e-mail, whats-app of welke berichtendienst dan ook.

Voorbeeld tekst voor Whats-app:
Wil je mij helpen Klomp naar de overwinning te stemmen?! Klik en stem > https://ovnh.nl/publieksprijs/ Groet,

Klomp+

Als familiebedrijf met 60 jaar ervaring is Klomp dé totaalaanbieder voor de zakelijke markt. Innovatie en duurzaamheid zit in ons DNA. Maatwerkoplossingen binnen de installatie-, energie-, en daktechniek is onze grote passie. Hiermee verduurzamen wij vastgoed en versnellen we de energietransitie. Onze gedreven vakspecialisten maken dagelijks impact op het leef- en werkcomfort van miljoenen Nederlanders. Klomp; doordacht duurzaam!