Kom verder, op 19 april maken we graag kennis met jou!

Open BedrijvendagWerken in de techniek

Toe aan een volgende stap in je carrière? Of wil je het roer omgooien en aan de slag in de techniek? Pak dan nu je kans en kom langs voor een gratis rondleiding of een speeddate!

"Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij onze medewerkers én nieuw talent alle gelegenheid zich te ontwikkelen".

Edwin Klomp

Kom binnen bij Klomp

Met trots presenteren wij Klomp BV

Zet één stap in ons bedrijf en je voelt direct de bevlogenheid, de passie voor techniek en het enthousiasme van de collega’s die je welkom heten. Je komt terecht in een familiebedrijf waar plezier en gedrevenheid centraal staan en waar alle teamleden het naar hun zin hebben.

Hoe is het om te werken in de techniek bij Klomp?
Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Dus ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Sta je voor de keuze voor een vervolgopleiding en wil je kijken of de techniek iets voor jou is? Zoek je een stageplek? Woon je in de buurt en ben je benieuwd wat er bij Klomp allemaal gebeurt? Je bent op 19 april van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat 5 in Amsterdam.

Tijdens onze open dag laten wij jou vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen we de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? 

We ontmoeten je graag op vrijdag 19 april! Zien we je dan?

Wat kun je verwachten?

Programma 19 april 2024:

Ben jij docent op een praktijkgerichte VMBO of MBO opleiding en wil je jouw leerlingen kennis laten maken met technische beroepen? Op onze open dag laten wij ze live zien én ervaren hoe het er bij één van de innovatiefste bedrijven in Amsterdam-Noord aan toe gaat! Wedden dat jouw leerlingen hier met een flinke dosis energie weer weggaan?

Meld jouw klas snel aan voor een rondleiding door ons hippe en duurzame bedrijf. Wij zullen jouw leerlingen inspireren met diverse workshops en laten ze kennis maken met innovatieve gebouwgebonden installaties. Zijn jullie erbij?

Helaas alle workshop zitten vol, we hopen jullie volgen jaar te mogen ontvangen!

Heb je weinig tot geen ervaring met (werken in) techniek, maar heb je altijd al eens willen zien hoe het eraan toe gaat? Of wil jij weten hoe we zakelijk vastgoed verduurzamen? Dan is dit het moment!

Op vrijdag 19 april laten we je met trots ons bedrijf zien!

Klomp is van oorsprong een familiebedrijf. We vinden het dan ook belangrijk dat zowel onze medewerkers als hun families zich hier thuis voelen.

Daarom sluiten we deze bijzondere dag graag gezellig met alle families van ons personeel af. Zo bieden we ook hen de mogelijkheid een kijkje te nemen in ons prachtige en warme bedrijf. En dit alles onder het genot van een hapje en een drankje!

Kom verder op vrijdag 19 april 2024?

Je bent van harte welkom tussen 9.00 en 15.00 uur!

Of je nu jong of oud bent of werkzoekende of herintreder; wij laten je graag kennis maken met ons bedrijf! Zet één stap bij ons over de drempel en je voelt direct de bevlogenheid, de passie voor techniek én het enthousiasme van de collega’s.

Bij Klomp kom je terecht in een familiebedrijf waar (werk)plezier en gedrevenheid centraal staan!

Rondleiding & workshops

Tussen 9.00 uur en 12.00 uur laten we alles zien!

Leerlingen en geïnteresseerden krijgen een totaalbeeld van het reilen en zeilen binnen een technisch installatiebedrijf. Van ambacht tot innovatieve oplossingen; alles komt aan bod!

Boek een speeddate

Tussen 12.00 uur en 15.00 uur mag je ons alles vragen!

Maak kennis met onze enthousiaste collega’s van  Klomp B.V. Tijdens onze speeddates hebben we alle aandacht voor je en beantwoorden we al je vragen.           

Vrije inloop

Tussen 12.00 uur en 15.00 uur vertellen we je alles over ons bedrijf.

Techniek oud en stoffig? Met een rondleiding van nog geen 30 minuten bewijzen wij dat het hip, trendy én innovatief is! Of zoals de jeugd zegt: “Vette shit man”.

Dit is Klomp.

Klomp is een warm nest, een familiebedrijf waar plezier en gedrevenheid centraal staan. Een team van enthousiaste medewerkers, waarin elke schakel telt.

Waarom medewerkers graag werken bij Klomp

In 5 stappen naar je droombaan!

Kom naar de speeddate

In 15 min. maken we kennis en ontdekken we samen of er een wederzijdse klik is.

Eerste kennis making

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Door naar de 2e ronde

Het selectiegesprek waar jouw capaciteiten en wederzijdse verwachtingen worden besproken.

Contract bespreking

Samen met jouw toekomstige manager worden de arbeidsvoorwaarden voor jouw functie besproken. We doen je daarbij een passend voorstel.

Welkom bij
Klomp!

Heb je zin om deel te maken van ons team? Dan heten wij je van harte welkom in ons team!