Over Klomp

Klomp: duurzame (bouwteam)partner in technische installaties

Klomp biedt totaaloplossingen voor installatietechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. 

In 1961 opgericht vanuit een passie voor techniek. Anno 2018 uitgegroeid tot erkend installateur voor tienduizenden particulieren en vaste (bouwteam)partner voor honderden professionele opdrachtgevers. Vooruitstrevend, innovatief, uiterst professioneel. Maar zonder de positieve kenmerken van een familiebedrijf te verliezen; we werken vanuit een platte organisatie met korte lijnen en één aanspreekpunt voor elk project.

Klomp verzorgt technische installaties voor onder andere aannemers, woningcorporaties, hotels, scholen, zorginstellingen, VVE’s, gemeenten en overheid. Desgewenst op basis van co-creatie en gebruikmakend van moderne methodieken zoals BIM en LEAN. Vanzelfsprekend uitgevoerd conform wettelijke regelgeving; Klomp beschikt over bijna 100 uitstekend opgeleide en actueel bijgeschoolde vakmensen én over nagenoeg alle denkbare certificeringen en keurmerken. 

Tevens bieden we integrale onderhoudsoplossingen. Daarin gaan we verder dan klachtenonderhoud, periodieke inspecties en verplichte keuringen. Klomp verzorgt technisch totaalbeheer op basis van ‘total cost of ownership’ en gebruikmakend van slimme en vooral duurzame oplossingen zoals gebouwbeheersystemen. Zo monitoren wij complete utiliteitsgebouwen en wooncomplexen op afstand en worden systemen continu (op elkaar) afgestemd. 

Het resultaat: verhoging van comfort en gemak, bevordering van veiligheid en gezondheid, en bovenal; geoptimaliseerde besparing op kosten en energie.

Partnership?

Durft u een duurzaam partnership met ons aan te gaan? Neem dan contact met ons op!