Particulieren

Klomp, thuis in particuliere projecten

Bent u op zoek naar een installateur voor de (ver)bouw van uw woning? Vergeet de traditionele elektriciën en loodgieter. Klomp biedt totaaloplossingen op het gebied van installatietechniekelektrotechniek, klimaattechniek, daktechniek en beveiligingstechniek

CV, sanitair, riolering, dak- en zinkwerk, vloerverwarming, airconditioning, ventilatie, alarm, brandmelders, domotica, audio, smart TV, wifi, zonwering; Klomp regelt het allemaal. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Daarbij levert Klomp ook duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompsystemen, warmte/koude-opslag en zelfs een laadpunt voor uw elektrische auto.

Meten is weten
De temperatuur in uw slaapkamer. De luchtkwaliteit in de kinderkamers. De verlichting in uw woonkamer. Deze en andere zaken zijn allemaal in meer of mindere maten van invloed op uw gezondheid, uw wooncomfort en uw energierekening. Daarom stemt Klomp uw technische installaties volledig af op uw wensen, gedrag en gezinssamenstelling; voor vandaag én de toekomst. 

Heeft u bijvoorbeeld schoolgaande kinderen, dan wilt u ’s morgens een voldoende voorraad warm water. De temperaturen op de slaapkamers moeten goed regelbaar zijn, want huiswerk maken doen ze liever niet bij 18 graden. Bij het bepalen van het vermogen van uw CV-installatie houden we zelfs rekening met de warmteproductie van apparaten, personen en uw warmteverlies aan de omgeving!

Dus dat betekent: in gesprek gaan, aandachtig luisteren, onderzoeken en inventariseren. Desgewenst in overleg met betrokken aannemer en architect. Zo worden cruciale fouten (die vaak nauwelijks meer zijn te herstellen) tijdens de uitvoering voorkomen.

Het resultaat; een aangenaam klimaat in alle ruimten, overal voldoende frisse lucht en prettige verlichting, nooit wachten op warm water en tal van handigheidjes die het dagelijks leven een stukje makkelijker maken. Oftewel; verhoging van comfort en gemak, bevordering van veiligheid en gezondheid en een besparing op (onderhouds)kosten en energie!

Klomp, doordacht duurzaam.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Klomp voor uw wooncomfort en energierekening kan betekenen?