Complete dakrenovatie in opdracht van Aham Vastgoed

Paukenstraat, Almere
AHAM Vastgoed
2021-09-01

Deel dit artikel:

Categorieën:

Dakrenovatie

De complete dakrenovatie van de 13 huurwoningen aan de Paukenstraat in Almere was noodzakelijk vanwege de verslechterde staat van de oude pannendaken. De dakrenovatie is uitgevoerd in opdracht van  Aham Vastgoed, dat zich richt op het verduurzamen van vastgoed en daarbij ook sociaal-maatschappelijke doelen nastreeft.

Het verwijderen van de oude dakpannen en -latten was een belangrijke eerste stap in de renovatie. Daarna is er folie aangebracht om de isolatie van de woningen te bevorderen, en zijn er nieuwe tengels en panlatten geplaatst. Dit vormde een stevige basis voor de nieuwe dakpannen, die zorgvuldig zijn gelegd om een optimale waterdichtheid te garanderen.

Door deze renovatie is niet alleen het uiterlijk van de woningen verbeterd, maar ook de energiezuinigheid en daarmee de toekomstbestendigheid. De vernieuwde daken hebben een hogere isolatiewaarde, waardoor er minder warmte verloren gaat en de stookkosten voor de huurders lager zullen zijn.

Klomp Dak heeft met deze dakrenovatie bijgedragen aan de verduurzaming van het vastgoed van Aham en daarmee ook aan hun financiële gezondheid. Door te investeren in duurzaam vastgoed kan Aham blijven bijdragen aan sociale organisaties die zij steunt. Op deze manier wordt het vastgoed verduurzaamd én wordt er iets teruggegeven aan de maatschappij.

Bekijk meer cases:

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard

Verduurzaming hellende dakconstructies van 9 woonblokken in Weesp

Weesp

Co-Making Voltooit Duurzaamheidsproject Stadscentrum voor Ymere

Amsterdam

Sedumdak op monumentaal pand Oosterburgergracht 15-17

Amsterdam

Herstelde allure voor Van der Pek

Amsterdam Noord