Complete dakrenovatie in opdracht van Aham Vastgoed

Paukenstraat, Almere
AHAM Vastgoed
2021-09-01

Deel dit artikel:

Categorieën:

Dakrenovatie

De complete dakrenovatie van de 13 huurwoningen aan de Paukenstraat in Almere was noodzakelijk vanwege de verslechterde staat van de oude pannendaken. De dakrenovatie is uitgevoerd in opdracht van  Aham Vastgoed, dat zich richt op het verduurzamen van vastgoed en daarbij ook sociaal-maatschappelijke doelen nastreeft.

Het verwijderen van de oude dakpannen en -latten was een belangrijke eerste stap in de renovatie. Daarna is er folie aangebracht om de isolatie van de woningen te bevorderen, en zijn er nieuwe tengels en panlatten geplaatst. Dit vormde een stevige basis voor de nieuwe dakpannen, die zorgvuldig zijn gelegd om een optimale waterdichtheid te garanderen.

Door deze renovatie is niet alleen het uiterlijk van de woningen verbeterd, maar ook de energiezuinigheid en daarmee de toekomstbestendigheid. De vernieuwde daken hebben een hogere isolatiewaarde, waardoor er minder warmte verloren gaat en de stookkosten voor de huurders lager zullen zijn.

Klomp Dak heeft met deze dakrenovatie bijgedragen aan de verduurzaming van het vastgoed van Aham en daarmee ook aan hun financiële gezondheid. Door te investeren in duurzaam vastgoed kan Aham blijven bijdragen aan sociale organisaties die zij steunt. Op deze manier wordt het vastgoed verduurzaamd én wordt er iets teruggegeven aan de maatschappij.

Bekijk meer cases:

Storing voedingskabel NDSM opgelost door Klomp Energie

Amsterdam

Nieuwe dakbedekking en isolatie voor defensielocatie Casco I

WERK IN UITVOERING

Verduurzaming van woonblok in historische Lepelstraat met zorgvuldige zinkrenovatie

Amsterdam

Nieuw leien dak voor voormalig politiepost in Haarlem

Haarlem

Duurzame renovatie van voormalig stationsgebouw in Mijdrecht

WERK IN UITVOERING

2.190 zonnepanelen voor Martinez Chocolade 

Amstelveen