Realisatie duurzame nieuwbouw kantoorgebouw en bedrijfsunits

Internetstraat, Amsterdam-Noord
Eigen beheer
2020-06-01
2020-12-15

Deel dit artikel:

Categorieën:

Daktechniek, Installatietechniek, Klimaattechniek, Zonnepanelen

Volledig in het teken van duurzame ontwikkeling worden er momenteel in Amsterdam Noord aan de Internetstraat een splinternieuw kantoorgebouw en bedrijfsunits uit de grond gestampt. De locatie zal het nieuwe vestigingsadres worden van de Zoncorporatie, Boers Bouw Amsterdam B.V. en De Waard Bouw.


Duurzame nieuwbouw

Vooruitstrevend op het gebied van energiezuinige projectrealisaties, wordt ook dit gebouw volledig duurzaam geïnstalleerd. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Vanaf het ontwerp en de bouw, tot aan de integratie van gebouwinstallaties.

Duurzame energie-installaties.

Uiteraard zullen we vanuit Klomp Energie ook zonnepanelen op het dak laten blinken in combinatie met het slimme energiemanagement beheersysteem van Greeny. Op de tweede verdieping wordt een parkeerdek gebouwd voorzien van een slim laadplein voor elektrische auto’s.

Duurzaam transport

Bij dit duurzame nieuwbouw project is ook aandacht besteed aan duurzaam transport. Het parkeerdek op de tweede verdieping wordt voorzien van een slim laadplein voor elektrische auto’s. Hierdoor worden niet alleen de bedrijven die in het gebouw gevestigd zijn gestimuleerd om duurzaam te zijn, maar ook hun werknemers en bezoekers. Zo wordt er een bijdrage geleverd aan een duurzamere samenleving.

Vlot duurzaam kantoorgebouw

De bouw, die in juni 2020 van start is gegaan, verloopt soepel en in een rap tempo wordt er een prachtig kantoorgebouw neergezet. De cascobouw wordt verzorgd door Twins Bouw, De Waard Bouw neemt de afbouw voor haar rekening en Patina dakdenkers verzorgt de daken en het parkeerdek en Klomp is verantwoordelijk voor de technische installaties. Het interieurontwerp is van Kersing Interieurarchitectuur. De verwachte oplevering van dit duurzame nieuwbouw project zal in december 2020 zijn.

Bekijk meer cases:

Bluebanddorp in Slotervaart is klaar voor de toekomst

Amsterdam

Storing voedingskabel NDSM opgelost door Klomp Energie

Amsterdam

Nieuwe dakbedekking en isolatie voor defensielocatie Casco I

WERK IN UITVOERING

Verduurzaming van woonblok in historische Lepelstraat met zorgvuldige zinkrenovatie

Amsterdam

Nieuw leien dak voor voormalig politiepost in Haarlem

Haarlem

Duurzame renovatie van voormalig stationsgebouw in Mijdrecht

WERK IN UITVOERING