Realisatie duurzame nieuwbouw kantoorgebouw en bedrijfsunits

Internetstraat, Amsterdam-Noord
Eigen beheer
2020-06-01
2020-12-15

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Categorieën:

Daktechniek, Installatietechniek, Klimaattechniek, Zonnepanelen

Volledig in het teken van duurzame ontwikkeling worden er momenteel in Amsterdam Noord aan de Internetstraat een splinternieuw kantoorgebouw en bedrijfsunits uit de grond gestampt. De locatie zal het nieuwe vestigingsadres worden van de Zoncorporatie, Boers Bouw Amsterdam B.V. en De Waard Bouw.


Duurzame nieuwbouw

Vooruitstrevend op het gebied van energiezuinige projectrealisaties, wordt ook dit gebouw volledig duurzaam geïnstalleerd. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Vanaf het ontwerp en de bouw, tot aan de integratie van gebouwinstallaties. Uiteraard zullen we vanuit Green4energy ook zonnepanelen op het dak laten blinken in combinatie met het slimme energiemanagement beheersysteem van Greeny. Op de tweede verdieping wordt een parkeerdek gebouwd voorzien van een slim laadplein voor elektrische auto’s.

De bouw, die in juni jl. van start is gegaan, verloopt soepel en in een rap tempo wordt er een prachtig kantoorgebouw neergezet. De cascobouw wordt verzorgd door Twins Bouw, De Waard Bouw neemt de afbouw voor haar rekening en Patina dakdenkers verzorgt de daken en het parkeerdek en Klomp is verantwoordelijk voor de technische installaties. Het interieurontwerp is van Kersing Interieurarchitectuur. De verwachte oplevering van dit duurzame nieuwbouw project zal in december zijn.

Bekijk meer cases:

Parkeren in Alkmaar: de Singelgarage is er weer klaar voor

Alkmaar

Verduurzamingsproject 119 woningen te Rijsenhout

Rijsenhout

Nieuw loden dak met slimme oplossingen voor De Waag

Amsterdam

Lands allereerste ‘Liv inn’

Hilversum

Een bijzonder NOM-project in Alkmaar

Alkmaar

Klomp zet Transvaalbuurt Haarlem op de kaart zinken blikvanger

Haarlem