Klomp Energie ondersteunt Woonforte bij energieprestatie van label D naar A+

Buitendorpstraat, Zwammerdam
Woonforte

Deel dit artikel:

Categorieën:

Woonforte en Klomp Energie hebben de handen ineengeslagen om de energieprestatie van 51 huurwoningen in wooncomplex Buitendorpstraat in Zwammerdam te verbeteren. Door middel van het plaatsen van zonnepanelen wordt het energielabel van label D verhoogd naar minimaal A+. Dit leidt niet alleen tot lagere energiekosten voor de bewoners, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

Zonnepanelen voor energiebesparing

Tijdens het groot onderhoud aan het wooncomplex plaatst Klomp Energie 10 zonnepanelen op iedere woning. Door deze zonnepanelen kunnen huurders direct besparen op hun energierekening. Gemiddeld bestaat een derde van de energierekening uit kosten voor elektriciteit. Met de opbrengst van deze zonnepanelen kunnen huurders deze kosten dus verlagen en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Duurzaamheid energieprestatie als prioriteit

Woonforte heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en werkt dan ook hard aan het verduurzamen van haar vastgoedportefeuille. Nieuwbouwwoningen worden vanaf nu gasloos gebouwd en bestaande woningen worden goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen om de energieprestaties te verbeteren en het energieverbruik te verminderen. Zo draagt Woonforte bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Lagere maandlasten voor bewoners

Met de verbetering van de energieprestatie van de huurwoningen in wooncomplex Buitendorpstraat verlaagt Woonforte niet alleen de maandelijkse lasten van de bewoners, maar ook de CO2-uitstoot. Door te investeren in duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, wordt er bijgedragen aan een beter milieu en een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Klomp is uw technische (bouwteam)partner die graag met u mee denkt als het gaat om realisatie en onderhoud van mooie duurzame projecten in energie, daken en gebouwgebonden installaties. Waarbij veiligheid, kwaliteit en constante doorontwikkeling leidend zijn en innovatie een belangrijk speerpunt vormt. 

Mocht u na het lezen van dit artikel uw vastgoed ook willen verduurzamen, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Bekijk meer cases:

Klomp realiseert installatie- en dakwerk voor Villa Bentveld

Bentveld

Realisatie hoofdkantoor Bejo Zaden met duurzame installaties en energie met oog voor de toekomst

Warmenhuizen

Defensie verduurzaamt 4 daken op marineterrein

Den Helder

Klomp herstelt ambachtelijk de iconische dakruiter van ’t Hof Saenden voor Parteon

Wormerveer

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!