Klomp Energie ondersteunt Woonforte bij energieprestatie van label D naar A+

Buitendorpstraat, Zwammerdam
Woonforte

Deel dit artikel:

Categorieën:

Woonforte en Klomp Energie hebben de handen ineengeslagen om de energieprestatie van 51 huurwoningen in wooncomplex Buitendorpstraat in Zwammerdam te verbeteren. Door middel van het plaatsen van zonnepanelen wordt het energielabel van label D verhoogd naar minimaal A+. Dit leidt niet alleen tot lagere energiekosten voor de bewoners, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

Zonnepanelen voor energiebesparing

Tijdens het groot onderhoud aan het wooncomplex plaatst Klomp Energie 10 zonnepanelen op iedere woning. Door deze zonnepanelen kunnen huurders direct besparen op hun energierekening. Gemiddeld bestaat een derde van de energierekening uit kosten voor elektriciteit. Met de opbrengst van deze zonnepanelen kunnen huurders deze kosten dus verlagen en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Duurzaamheid als prioriteit

Woonforte heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en werkt dan ook hard aan het verduurzamen van haar vastgoedportefeuille. Nieuwbouwwoningen worden vanaf nu gasloos gebouwd en bestaande woningen worden goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen om de energieprestaties te verbeteren en het energieverbruik te verminderen. Zo draagt Woonforte bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Lagere maandlasten voor bewoners

Met de verbetering van de energieprestatie van de huurwoningen in wooncomplex Buitendorpstraat verlaagt Woonforte niet alleen de maandelijkse lasten van de bewoners, maar ook de CO2-uitstoot. Door te investeren in duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, wordt er bijgedragen aan een beter milieu en een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Bekijk meer cases:

Storing voedingskabel NDSM opgelost door Klomp Energie

Amsterdam

Nieuwe dakbedekking en isolatie voor defensielocatie Casco I

WERK IN UITVOERING

Verduurzaming van woonblok in historische Lepelstraat met zorgvuldige zinkrenovatie

Amsterdam

Nieuw leien dak voor voormalig politiepost in Haarlem

Haarlem

Duurzame renovatie van voormalig stationsgebouw in Mijdrecht

WERK IN UITVOERING

2.190 zonnepanelen voor Martinez Chocolade 

Amstelveen