Klomp Energie voorziet 2 gemeentewerven van 240 zonnepanelen

Werf Rayon Noord en Zuid in Amsterdam
Gemeente Amsterdam

Deel dit artikel:

Categorieën:

Gemeente Amsterdam heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en neemt dan ook stappen om zelf zo energiezuinig mogelijk te zijn. Om deze reden heeft de gemeente al jarenlang samengewerkt met Klomp Energie, en heeft ons bedrijf geholpen om de stadsdelen van Amsterdam te voorzien van zonnepanelen. In dit artikel lichten we twee projecten uit waarbij we twee gemeentewerven in stadsdeel West hebben voorzien van PV-panelen.

Zonnepanelen op Werf Rayon Noord

De eerste gemeentewerf die we hebben aangepakt is Werf Rayon Noord, gelegen aan de Van Hogendorpstraat. Hier hebben we in totaal 80 zonnepanelen geplaatst, elk met een vermogen van 250 Wattpiek. Deze panelen zullen zorgen voor een aanzienlijke reductie in de CO2-uitstoot van de gemeentewerf. Door de installatie van deze zonnepanelen wordt er ook een bijdrage geleverd aan de ambitie van de gemeente Amsterdam om in 2030 een klimaatneutrale stad te hebben.

Zonnepanelen op Werf Rayon Zuid

Ook Werf Rayon Zuid, gelegen aan de Admiraal Helfrichstraat, is aangepakt door Klomp Energie. Hier hebben we in totaal 160 zonnepanelen geïnstalleerd, ook elk met een vermogen van 250 Wattpiek. Deze panelen zorgen ervoor dat de gemeentewerf in staat is om een aanzienlijk deel van zijn eigen energiebehoefte op te wekken. De opbrengst van deze panelen zal worden gebruikt om de energierekening te verlagen en zo bij te dragen aan een duurzamer Amsterdam.

Klomp Energie en gemeente Amsterdam: een duurzame samenwerking

Met de installatie van zonnepanelen op Werf Rayon Noord en Werf Rayon Zuid laat Klomp Energie opnieuw zien dat het een toonaangevende speler is op het gebied van duurzaamheid. De gemeente Amsterdam kan al jarenlang rekenen op onze kennis en expertise op het gebied van zonne-energie. Samen werken we hard aan de verduurzaming van Amsterdam en het creëren van een leefbare stad voor de toekomst.

zonnepanelen

Foto’s zijn enkel gemaakt op Werf Rayon Noord.

Klomp is uw technische (bouwteam)partner die graag met u mee denkt als het gaat om realisatie en onderhoud van mooie duurzame projecten in energie, daken en gebouwgebonden installaties. Waarbij veiligheid, kwaliteit en constante doorontwikkeling leidend zijn en innovatie een belangrijk speerpunt vormt. 

Mocht u na het lezen van dit artikel uw vastgoed ook willen verduurzamen, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Bekijk meer cases:

Klomp realiseert installatie- en dakwerk voor Villa Bentveld

Bentveld

Realisatie hoofdkantoor Bejo Zaden met duurzame installaties en energie met oog voor de toekomst

Warmenhuizen

Defensie verduurzaamt 4 daken op marineterrein

Den Helder

Klomp herstelt ambachtelijk de iconische dakruiter van ’t Hof Saenden voor Parteon

Wormerveer

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard