Verduurzaming en renovatie van 13 huurwoningen voor Aham Vastgoed

Almere
AHAM Vastgoed

Deel dit artikel:

Categorieën:

Klomp biedt ondersteuning aan vastgoedbezitters bij het verduurzamen van hun gebouwen. In 2018 is Hellendplus opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende vraag in de markt, met een specifieke focus op de verduurzaming van hellende dakconstructies. Hellendplus heeft met succes een project afgerond in opdracht van Aham Vastgoed, waarbij de hellende pannendaken van 13 huurwoningen aan de Paukenstraat in Almere zijn gerenoveerd.

Een Doelgerichte Dakrenovatie

In opdracht van Aham Vastgoed hebben we een grondige dakrenovatie uitgevoerd. Hierbij zijn eerst de oude dakpannen en latten verwijderd. Vervolgens hebben we nieuwe folie aangebracht, samen met verse tengels en panlatten. Tot slot zijn nieuwe dakpannen geplaatst, met aandacht voor kwaliteit en precisie.

Duurzaamheid en Efficiëntie

Deze renovatie heeft niet alleen gezorgd voor een betere isolatie van de woningen, maar ook het dak toekomstbestendig gemaakt. Dit project is een goed voorbeeld van duurzame vastgoedontwikkeling, waarbij we hebben bijgedragen aan de financiële gezondheid van Aham Vastgoed en de sociale initiatieven die Aham ondersteunt.

Hellendplus: Uw Partner in Vastgoedverbetering

De succesvolle afronding van dit project weerspiegelt Hellendplus’ toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid. Het bedrijf is een gewaardeerde partner voor vastgoedbeheerders en investeerders die waarde willen toevoegen aan hun vastgoedportefeuilles. Voor meer informatie over Hellendplus en hun expertise in hellende daken, kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Klomp is uw technische (bouwteam)partner die graag met u mee denkt als het gaat om realisatie en onderhoud van mooie duurzame projecten in energie, daken en gebouwgebonden installaties. Waarbij veiligheid, kwaliteit en constante doorontwikkeling leidend zijn en innovatie een belangrijk speerpunt vormt. 

Mocht u na het lezen van dit artikel uw vastgoed ook willen verduurzamen, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Bekijk meer cases:

Klomp realiseert installatie- en dakwerk voor Villa Bentveld

Bentveld

Realisatie hoofdkantoor Bejo Zaden met duurzame installaties en energie met oog voor de toekomst

Warmenhuizen

Defensie verduurzaamt 4 daken op marineterrein

Den Helder

Klomp herstelt ambachtelijk de iconische dakruiter van ’t Hof Saenden voor Parteon

Wormerveer

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard