Verduurzaming en renovatie van 13 huurwoningen voor Aham Vastgoed

Deel dit artikel:

Categorieën:

Klomp biedt ondersteuning aan vastgoedbezitters bij het verduurzamen van hun gebouwen. In 2018 is Hellendplus opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende vraag in de markt, met een specifieke focus op de verduurzaming van hellende dakconstructies. Hellendplus heeft met succes een project afgerond in opdracht van Aham Vastgoed, waarbij de hellende pannendaken van 13 huurwoningen aan de Paukenstraat in Almere zijn gerenoveerd.

Een Doelgerichte Dakrenovatie

In opdracht van Aham Vastgoed hebben we een grondige dakrenovatie uitgevoerd. Hierbij zijn eerst de oude dakpannen en latten verwijderd. Vervolgens hebben we nieuwe folie aangebracht, samen met verse tengels en panlatten. Tot slot zijn nieuwe dakpannen geplaatst, met aandacht voor kwaliteit en precisie.

Duurzaamheid en Efficiëntie

Deze renovatie heeft niet alleen gezorgd voor een betere isolatie van de woningen, maar ook het dak toekomstbestendig gemaakt. Dit project is een goed voorbeeld van duurzame vastgoedontwikkeling, waarbij we hebben bijgedragen aan de financiële gezondheid van Aham Vastgoed en de sociale initiatieven die Aham ondersteunt.

Hellendplus: Uw Partner in Vastgoedverbetering

De succesvolle afronding van dit project weerspiegelt Hellendplus’ toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid. Het bedrijf is een gewaardeerde partner voor vastgoedbeheerders en investeerders die waarde willen toevoegen aan hun vastgoedportefeuilles. Voor meer informatie over Hellendplus en hun expertise in hellende daken, kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Bekijk meer cases:

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard

Verduurzaming hellende dakconstructies van 9 woonblokken in Weesp

Weesp

Co-Making Voltooit Duurzaamheidsproject Stadscentrum voor Ymere

Amsterdam

Sedumdak op monumentaal pand Oosterburgergracht 15-17

Amsterdam

Herstelde allure voor Van der Pek

Amsterdam Noord