Nieuw hoofdkantoor Koninklijke Vezet

Warmerhuizen
Koninklijke Vezet

Deel dit artikel:

Categorieën:

Dinsdag 15 juni is de eerste hand gelegd aan het nieuwe hoofdkantoor van Koninklijke Vezet aan de Debbemeerweg in Warmenhuizen. Pal naast het huidige onderkomen verrijst dit jaar een markant gebouw uit de pen van BBHD Architecten. Klomp draagt bij met verschillende w-installaties.

Het 7.000 vierkante meter grote kantooroppervlak, dat in juli 2021 wordt opgeleverd, wordt dankzij de bijdragen van Klomp even aangenaam als duurzaam. Dat realiseert Klomp door de kantoorunits te voorzien van hoogwaardige en energiezuinige installaties waaronder luchtbehandelingskasten, vrv- luchtwarmtepompen en luchtwaterwarmtepompen. Door het juist afstemmen van deze installaties is Vezet verzekerd van een comfortabele en veilige leefomgeving met een laag energieverbruik.

De luchtbehandelingskasten zuigen verse buitenlucht aan wat door middel van de wtw-kast met roterend warmtewiel in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld wordt. De inductie kanaalunits met kennen dankzij de efficiënte binnen- en buitendelen, innovatieve technologie en slim energiebeheer een laag energieverbruik. Bovendien kunnen de Vezet-medewerkers de temperatuur hiermee op individueel niveau inregelen.

Klomp is tevens verantwoordelijk voor het installeren van de hemelwaterafvoer, voor de aanleg van de riolering en voor de realisatie van de sanitaire ruimtes en pantry’s in de nieuwbouw.

‘Wij zorgen ervoor dat de medewerkers van Vezet op een comfortabele manier hun werk kunnen doen,’ vertelt projectmanager Erik Slagter. ‘In een ruimte met een prettige temperatuur en in een gebouw waar men niet na hoeft te denken over de werking van de luchtbehandeling of koeling. Dat medewerkers in de sanitaire ruimtes dankzij de infraroodspoeling nauwelijks contact hoeven te maken met de kranen en drukknoppen helpt natuurlijk ook. Dit gebouw wordt even comfortabel als veilig.

Klomp is uw technische (bouwteam)partner die graag met u mee denkt als het gaat om realisatie en onderhoud van mooie duurzame projecten in energie, daken en gebouwgebonden installaties. Waarbij veiligheid, kwaliteit en constante doorontwikkeling leidend zijn en innovatie een belangrijk speerpunt vormt. 

Mocht u na het lezen van dit artikel uw vastgoed ook willen verduurzamen, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Bekijk meer cases:

Klomp realiseert installatie- en dakwerk voor Villa Bentveld

Bentveld

Realisatie hoofdkantoor Bejo Zaden met duurzame installaties en energie met oog voor de toekomst

Warmenhuizen

Defensie verduurzaamt 4 daken op marineterrein

Den Helder

Klomp herstelt ambachtelijk de iconische dakruiter van ’t Hof Saenden voor Parteon

Wormerveer

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard