Storing voedingskabel NDSM opgelost door Klomp Energie

Amsterdam
NDSM Loods
2023-05-12

Deel dit artikel:

Categorieën:

In dit artikel leer je hoe Klomp Energie heeft bijgedragen aan een betrouwbare energievoorziening voor de NDSM Loods, onder het beheer van Stichting Kinetisch Noord. Ontdek hoe ze een storing in de voedingskabel van het NDSM-terrein hebben opgelost, met de nadruk op duurzaamheid en technisch vakmanschap. Lees verder om te ontdekken hoe het team van Klomp Energie snel en doeltreffend heeft gereageerd, en laat je inspireren door hun expertise en ervaring.

Stichting Kinetisch Noord

NDSM Loods is een belangrijke speler op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het terrein heeft zich ontwikkeld tot een creatieve en culturele hotspot waar kunstenaars, creatieven en start-ups samenkomen en waar de stichting kunst, cultuur en creativiteit stimuleert en bevordert. Om deze activiteiten mogelijk te maken, is een betrouwbare en veilige energievoorziening van groot belang. Klomp Energie heeft met succes een storing aan een voedingskabel opgelost en daarmee bijgedragen aan de continue beschikbaarheid van energie voor de stichting en haar activiteiten. Het team van Klomp Energie heeft uitstekend werk geleverd en de opdrachtgever is tevreden over het resultaat.

Snelle oplossing van de storing

Klomp Energie heeft verschillende taken uitgevoerd om de storing te verhelpen, waaronder het constateren van de storing, het inschakelen van de meetdienst en het begeleiden van het traceren van de kortsluiting. Om de kortsluiting in de betreffende kabel bloot te leggen werden stelconplaten gebruikt, waarna de nodige reparaties zijn uitgevoerd. Na het testen en in bedrijf stellen van de installatie kon het project worden afgerond. Opvallend is dat Klomp Energie ervoor heeft gekozen om gebruikte stelconplaten terug te plaatsen in plaats van nieuwe stelconplaten te gebruiken.

constatering storing
storing lokaliseren
lokalisering storing
lokaliseren storing
oude moffen
oude kabelmoffen
reparatie
reparatie
Betrouwbare energievoorziening

Een betrouwbare en veilige energievoorziening is voor NDSM Loods is een belangrijke speler op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het terrein heeft zich ontwikkeld tot een creatieve en culturele hotspot waar kunstenaars, creatieven en start-ups samenkomen en waar de stichting kunst, cultuur en creativiteit stimuleert en bevordert. Om deze activiteiten mogelijk te maken, is een betrouwbare en veilige energievoorziening van groot belang. Klomp Energie heeft met succes een storing aan een voedingskabel opgelost en daarmee bijgedragen aan de continue beschikbaarheid van energie voor de stichting en haar activiteiten. Het team van Klomp Energie heeft uitstekend werk geleverd en de opdrachtgever is tevreden over het resultaat. van groot belang. Het NDSM-terrein herbergt namelijk veel bedrijven en organisaties die afhankelijk zijn van een stabiele energievoorziening om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Door de snelle en adequate actie van Klomp Energie kon de storing snel worden opgelost en kon het NDSM-terrein weer rekenen op een betrouwbare energievoorziening.

Korte doorlooptijd

De opdrachtgever is vooral tevreden over de verkorte doorlooptijd van het project. Door de goede samenwerking en de expertise van Klomp Energie kon de storing snel worden opgelost en de installatie weer in bedrijf worden gesteld.

Duurzaamheid en technisch vakmanschap

Het is goed om te zien dat er bij dit project niet alleen aandacht is geweest voor het oplossen van de storing, maar ook voor het duurzaam hergebruiken van materialen. Klomp Energie laat hiermee zien dat zij niet alleen technisch vakmanschap in huis hebben, maar ook oog hebben voor de toekomst en het belang van duurzaamheid.

Belangrijke rol van goede communicatie

Een goede samenwerking en communicatie met NDSM Loods is een belangrijke speler op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het terrein heeft zich ontwikkeld tot een creatieve en culturele hotspot waar kunstenaars, creatieven en start-ups samenkomen en waar de stichting kunst, cultuur en creativiteit stimuleert en bevordert. Om deze activiteiten mogelijk te maken, is een betrouwbare en veilige energievoorziening van groot belang. Klomp Energie heeft met succes een storing aan een voedingskabel opgelost en daarmee bijgedragen aan de continue beschikbaarheid van energie voor de stichting en haar activiteiten. Het team van Klomp Energie heeft uitstekend werk geleverd en de opdrachtgever is tevreden over het resultaat. was van groot belang voor het succesvol afronden van het project. Door de goede communicatie kon het project efficiënt worden uitgevoerd en kon de opdrachtgever tevreden worden gesteld en gehouden. Een geslaagd project voor Klomp Energie, waarbij zij hebben laten zien dat zij ook in complexe situaties de juiste expertise in huis hebben om tot een goed resultaat te komen.

De medewerkers die nauw betrokken zijn geweest bij het project vanuit Klomp Energie zijn projectleider Louis van Dansik en werkvoorbereider Adame Hoenekamp.

Louis van Dansik
Louis van Dansik
Adame Hoenekamp
Adame Hoenekamp

Klomp is uw technische (bouwteam)partner die graag met u mee denkt als het gaat om realisatie en onderhoud van mooie duurzame projecten in energie, daken en gebouwgebonden installaties. Waarbij veiligheid, kwaliteit en constante doorontwikkeling leidend zijn en innovatie een belangrijk speerpunt vormt. 

Mocht u na het lezen van dit artikel uw vastgoed ook willen verduurzamen, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

#energie #duurzaamheid #technischvakmanschap #duurzaamheid #technischvakmanschap #verkortedoorlooptijd #storingoplossen #NDSM #hergebruik #bedrijfsinstallatie

Bekijk meer cases:

Klomp realiseert installatie- en dakwerk voor Villa Bentveld

Bentveld

Realisatie hoofdkantoor Bejo Zaden met duurzame installaties en energie met oog voor de toekomst

Warmenhuizen

Defensie verduurzaamt 4 daken op marineterrein

Den Helder

Klomp herstelt ambachtelijk de iconische dakruiter van ’t Hof Saenden voor Parteon

Wormerveer

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!