AVM Service is trotse onderhoudspartner van “This is Holland”

This is Holland, Amsterdam-Noord
This is Holland BV

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Categorieën:

Amsterdam en de rest van Nederland zijn een spectaculaire attractie rijker. De zogenoemde ‘flight experience’ van THIS IS HOLLAND opende op 1 februari haar deuren in Amsterdam-Noord. En sindsdien maken onze monteurs daar ook vlieguren!


THIS IS HOLLAND

THIS IS HOLLAND is een unieke 5D vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven. Bij THIS IS HOLLAND vlieg je als het ware als een vogel en laat je je verrassen door de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen. Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.

 

AVM Service

AVM Service –onderdeel van Klomp– is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij het project en wij mogen ons zelfs onderhoudspartner noemen van de organisatie. Ons bedrijf richtte voor THIS IS HOLLAND een eigen storingsdienst in: 7 dagen per week zijn er twee monteurs van ons aanwezig bij THIS IS HOLLAND. Elke morgen doen we een testvlucht om alle veiligheidsaspecten te checken.

 

Gwen Melcherts, Director Operations bij THIS IS HOLLAND, is uitermate tevreden over AVM Service: 
“Wij hebben onze eigen technisch specialist in huis en AVM is onze vaste partner die ons daarbij helpt. Het is een fantastische samenwerking en we spreken dan ook echt van een partnership. In ‘noodsituaties’ is AVM super flexibel en ze denken waar mogelijk met ons mee. Ik zou echt niets kunnen bedenken dat niet goed is geregeld!” 

Bekijk meer cases:

Parkeren in Alkmaar: de Singelgarage is er weer klaar voor

Alkmaar

Verduurzamingsproject 119 woningen te Rijsenhout

Rijsenhout

Nieuw loden dak met slimme oplossingen voor De Waag

Amsterdam

Lands allereerste ‘Liv inn’

Hilversum

Een bijzonder NOM-project in Alkmaar

Alkmaar

Klomp zet Transvaalbuurt Haarlem op de kaart zinken blikvanger

Haarlem