Verduurzaming wooncomplex De Sluis door plaatsing zonnepanelen

De Sluis, Almere-Haven
de Alliantie

Deel dit artikel:

Categorieën:

Verduurzaming van het wooncomplex in Almere Haven is een mooi voorbeeld van hoe Klomp Energie samenwerkt met de Alliantie om haar duurzame doelstellingen te realiseren.

Zonnepanelen voor centrale voorzieningen

In dit wooncomplex hebben we 210 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak. De zonnepanelen hebben elk een vermogen van 275 Wp en leveren energie voor de centrale voorzieningen, zoals de algemene verlichting, de ketelhuizen en de liften. Hierdoor wordt er flink bespaard op energiekosten en draagt het wooncomplex bij aan een duurzamere toekomst.

Duurzame samenwerking

Klomp Energie is er trots op om samen te werken met de Alliantie om duurzame oplossingen te bieden voor hun vastgoed. Naast het plaatsen van zonnepanelen voor centrale voorzieningen bieden we ook oplossingen voor individuele woningen om de energieprestaties te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door woningen te isoleren en te voorzien van zonnepanelen.

Op weg naar verduurzaming: een duurzamere toekomst

De samenwerking tussen Klomp Energie en de Alliantie draagt bij aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal. Door te investeren in duurzame energieoplossingen voor vastgoed dragen we bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een verlaging van de energiekosten. Zo maken we samen een positief verschil voor onze planeet en de toekomstige generaties.

Bekijk hier real time gegevens m.b.t. vermogen, opbrengst en meer

Verduurzaming

Bekijk meer cases:

Storing voedingskabel NDSM opgelost door Klomp Energie

Amsterdam

Nieuwe dakbedekking en isolatie voor defensielocatie Casco I

WERK IN UITVOERING

Verduurzaming van woonblok in historische Lepelstraat met zorgvuldige zinkrenovatie

Amsterdam

Nieuw leien dak voor voormalig politiepost in Haarlem

Haarlem

Duurzame renovatie van voormalig stationsgebouw in Mijdrecht

WERK IN UITVOERING

2.190 zonnepanelen voor Martinez Chocolade 

Amstelveen