Verduurzaming wooncomplex De Sluis door plaatsing zonnepanelen

De Sluis, Almere-Haven
de Alliantie

Deel dit artikel:

Categorieën:

Verduurzaming van het wooncomplex in Almere Haven is een mooi voorbeeld van hoe Klomp Energie samenwerkt met de Alliantie om haar duurzame doelstellingen te realiseren.

Zonnepanelen voor centrale voorzieningen

In dit wooncomplex hebben we 210 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak. De zonnepanelen hebben elk een vermogen van 275 Wp en leveren energie voor de centrale voorzieningen, zoals de algemene verlichting, de ketelhuizen en de liften. Hierdoor wordt er flink bespaard op energiekosten en draagt het wooncomplex bij aan een duurzamere toekomst.

Duurzame samenwerking

Klomp Energie is er trots op om samen te werken met de Alliantie om duurzame oplossingen te bieden voor hun vastgoed. Naast het plaatsen van zonnepanelen voor centrale voorzieningen bieden we ook oplossingen voor individuele woningen om de energieprestaties te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door woningen te isoleren en te voorzien van zonnepanelen.

Op weg naar verduurzaming: een duurzamere toekomst

De samenwerking tussen Klomp Energie en de Alliantie draagt bij aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal. Door te investeren in duurzame energieoplossingen voor vastgoed dragen we bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een verlaging van de energiekosten. Zo maken we samen een positief verschil voor onze planeet en de toekomstige generaties.

Bekijk hier real time gegevens m.b.t. vermogen, opbrengst en meer

 

Verduurzaming

Klomp is uw technische (bouwteam)partner die graag met u mee denkt als het gaat om realisatie en onderhoud van mooie duurzame projecten in energie, daken en gebouwgebonden installaties. Waarbij veiligheid, kwaliteit en constante doorontwikkeling leidend zijn en innovatie een belangrijk speerpunt vormt. 

Mocht u na het lezen van dit artikel uw vastgoed ook willen verduurzamen, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Bekijk meer cases:

Klomp realiseert installatie- en dakwerk voor Villa Bentveld

Bentveld

Realisatie hoofdkantoor Bejo Zaden met duurzame installaties en energie met oog voor de toekomst

Warmenhuizen

Defensie verduurzaamt 4 daken op marineterrein

Den Helder

Klomp herstelt ambachtelijk de iconische dakruiter van ’t Hof Saenden voor Parteon

Wormerveer

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard