Verduurzaming door 26 zonnepanelen op kleinschalig wooncomplex De Waag

Eemnes
De Alliantie

Deel dit artikel:

Categorieën:

De Alliantie, een vooraanstaande woningcorporatie met sterke duurzaamheidsambities, zet belangrijke stappen in de verduurzaming van haar woningbestand. In deze missie wordt de corporatie ondersteund door Klomp Energie, een partner die zich specialiseert in duurzame energieoplossingen. Een concreet voorbeeld van deze samenwerking manifesteert zich in Eemnes, waar Klomp Energie op het kleinschalige wooncomplex aan De Waag, 26 zonnepanelen heeft geïnstalleerd.

De geïnstalleerde zonnepanelen hebben elk een vermogen van 275 watt piek (Wp). Deze technologie stelt het wooncomplex in staat om op een efficiënte en duurzame manier gebruik te maken van zonne-energie. De opgewekte energie wordt niet alleen ingezet voor individuele huishoudens, maar speelt ook een cruciale rol in het voorzien van de centrale faciliteiten binnen het complex. Denk hierbij aan algemene verlichting, de verwarmingsketelhuizen en de werking van de liften.

Verduurzaming

Door te investeren in groene energiebronnen zoals zonne-energie, draagt De Alliantie niet alleen bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk, maar realiseert zij ook een efficiënter energiegebruik. Dit draagt op zijn beurt bij aan lagere energiekosten en creëert een meer duurzame en leefbare woonomgeving voor de bewoners.

Bekijk hier real time gegevens m.b.t. vermogen, opbrengst en meer.

Klomp is uw technische (bouwteam)partner die graag met u mee denkt als het gaat om realisatie en onderhoud van mooie duurzame projecten in energie, daken en gebouwgebonden installaties. Waarbij veiligheid, kwaliteit en constante doorontwikkeling leidend zijn en innovatie een belangrijk speerpunt vormt. 

Mocht u na het lezen van dit artikel uw vastgoed ook willen verduurzamen, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Bekijk meer cases:

Klomp realiseert installatie- en dakwerk voor Villa Bentveld

Bentveld

Realisatie hoofdkantoor Bejo Zaden met duurzame installaties en energie met oog voor de toekomst

Warmenhuizen

Defensie verduurzaamt 4 daken op marineterrein

Den Helder

Klomp herstelt ambachtelijk de iconische dakruiter van ’t Hof Saenden voor Parteon

Wormerveer

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard