Verduurzamingsproject van 2 woontorens vraagt om installatie PV-panelen

Van Raemdonckstraat, Almere
De Alliantie

Deel dit artikel:

Categorieën:

 

Verduurzamingsproject: Klomp Energie ondersteunt de Alliantie bij verschillende projecten om het woningbestand te verduurzamen. De Alliantie is een woningcorporatie die zich richt op betaalbare, duurzame en kwalitatief goede woningen in leefbare wijken. Een belangrijk speerpunt van de corporatie is de verduurzaming van het woningbestand. Klomp Energie  heeft hierbij de helpende hand geboden en ondersteunt de Alliantie bij verschillende verduurzamingsprojecten.

Zonnepanelen voor Nusantara en Paladijn

Een van de verduurzamingsprojecten waar Klomp Energie bij betrokken is geweest, betreft de wooncomplexen Nusantara en Paladijn in Almere. Op deze complexen zijn in totaal 306 zonnepanelen geïnstalleerd. De opgewekte energie wordt ingezet voor de centrale voorzieningen, zoals de verlichting en lift. Door deze duurzame oplossing bespaart de Alliantie niet alleen op kosten, maar wordt er ook een flinke vermindering van de CO2-uitstoot gerealiseerd.

Een duurzame toekomst

Door het gebruik van zonnepanelen draagt de Alliantie bij aan een duurzame toekomst voor de bewoners van de complexen en hun omgeving. Dit is een stap in de goede richting om de woningen van de Alliantie energieneutraal te maken en zo bij te dragen aan een beter milieu. Het is echter nog maar het begin.

Samen werken aan verduurzamingsprojecten

De Alliantie en Klomp Energie blijven samenwerken om nog meer woningen van zonnepanelen te voorzien en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Er wordt gekeken naar verschillende manieren om de verduurzaming van het woningbestand te versnellen en te intensiveren. Op deze manier kunnen steeds meer bewoners profiteren van duurzame en betaalbare woningen. Klomp Energie is trots om hieraan bij te dragen en zo te werken aan een betere wereld.

verduurzamingsproject verduurzamingsproject verduurzamingsproject verduurzamingsproject  verduurzamingsproject  verduurzamingsproject    verduurzamingsproject  verduurzamingsproject     

Real time gegevens m.b.t. vermogen, opbrengst en meer:
» Nusantara
» Paladijn

Bekijk meer cases:

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard

Verduurzaming hellende dakconstructies van 9 woonblokken in Weesp

Weesp

Co-Making Voltooit Duurzaamheidsproject Stadscentrum voor Ymere

Amsterdam

Sedumdak op monumentaal pand Oosterburgergracht 15-17

Amsterdam

Herstelde allure voor Van der Pek

Amsterdam Noord