Projectleider Daktechniek

Als projectleider heb jij de commerciële en financiële leiding over onze dakprojecten. Of dat een nieuw leiendak is, of juist een bitumendak waar panelen en/of sedum op wordt gelegd, jij hebt de leiding. Dat kan in nieuwbouw, renovatie of onderhoud zijn.

Je vindt ons op alle soorten daken die ons land rijk is. Niet alleen om van het uitzicht te genieten, maar om die platte of hellende daken te repareren, te vervangen, te voorzien van leibedekking, zinkwerk, sedum of zonnepanelen. Dat doen we voor woningen, maar ook voor grote bedrijfspanden of hele wijken tegelijk.

De functie
Vanaf de eerste aanvraag van de klant tot de finale oplevering en overdracht naar team Service & Onderhoud, valt het gehele proces van projectmanagement onder jouw hoede. Je begeleidt het initiële klantbezoek, de inventarisatie en advisering en daaruit volgende offerte-traject, waarbij jouw werkvoorbereider(s) het voorwerk doen. Je adviseert de klant over de uitvoering en bij akkoord van het voorstel, zorg jij dat jouw team en eventuele externe teams weten wat ze moeten doen. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Naleving afspraken
  • Veiligheid
  • Kwaliteit, tijd en kosten
  • Nazorg


Jij waakt als een havik over de gemaakte afspraken, de benodigde veiligheidsmiddelen en materialen, de kwaliteit en de kosten. Je bent het eerste aanspreekpunt van klant en (onder)aannemers en vindt je weg soepel bij zowel kleine als grote (en soms wat logge) organisaties. Je geniet van het stellen van ambitieuze doelen en houdt daarbij rekening met factoren als levertijden, beschikbaarheid van personeel, werkdruk, vergunningen en het weer. 

Onze ideale kandidaat
Techniek loopt als een rode draad door je loopbaan. Of je op de LTS bent begonnen of drie titels voor en achter je naam hebt verzameld is niet relevant. Of je snapt wat projectmanagement in de volle breedte betekent, is wel degelijk relevant. Evenals dat je je hebt ontwikkeld tot een stevig leider, die op een stimulerende en enthousiasmerende manier veel gedaan krijgt van een team. Resultaten stellen en behalen geven je nog steeds een kick, zowel qua projectuitvoering als ontwikkeling van jezelf en het team. Je communiceert gemakkelijk op ieder niveau, stroopt graag de mouwen op en haalt af en toe een practical joke uit bij je collega’s… En uiteraard heb je geen hoogtevrees…

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris en goede vakantieregeling
  • Auto van de zaak
  • Een afwisselende en verantwoordelijke baan 
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, wij bieden diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan
  • Wij moedigen eigen inbreng en initiatief aan: heb jij ideeën over hoe het beter kan? Zeg dit vooral hardop, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Professionele en prettige collega’s binnen een open bedrijfscultuur