Projectleider Daktechniek

Achter de muren van ons volledig energieneutrale pand in Amsterdam Noord, vind je een familiebedrijf dat bijna 60 jaar geleden het levenslicht zag. Al het goede van een familiebedrijf hebben we behouden: de liefde voor techniek, doorleefd vakmanschap en het vormen van een hecht team dat op elkaar bouwt. Maar zoals ons pand al laat zien: we zijn niet stil blijven staan. We lopen al jaren voorop in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technieken, hebben duurzaamheid in ons DNA en zoeken de samenwerking met opdrachtgevers en branchegenoten waar het gaat om de ontwikkelingen in ons vak.

Je kunt het zo gek niet bedenken…
… of wij doen het. Qua daktechniek dan. Je vindt ons op alle soorten daken die ons land rijk is. Niet alleen om van het uitzicht te genieten, maar om die platte of hellende daken te repareren, te vervangen, te voorzien van leibedekking, zinkwerk, sedum of zonnepanelen. Dat doen we voor woningen, maar ook voor grote bedrijfspanden of hele wijken tegelijk.

Daarnaast zijn we als een van de weinige ‘dakspecialisten’ in het land gespecialiseerd in renovaties en restauraties van monumentaal vastgoed. Van onderzoek, advies en ontwerp, tot LEAN planning, montage en innovatieve onderhoudsformules. Desgewenst als bouwteampartner en in samenwerking met Monumentenzorg. Een zeer veelzijdig aanbod dat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is. Maar dat ook vraagt om een projectleider die in staat is om dat hele spectrum te overzien en te kunnen toepassen voor onze opdrachtgevers. Die in dat spektakel het hoofd koel houdt en soepel tussen projectplanning, kostenramingen, klantwensen, teamaansturing en vakwerkeisen door danst.

Werkzaamheden
Vanaf de eerste aanvraag van de klant tot de finale oplevering en overdracht naar team Service & Onderhoud, valt het gehele proces van projectmanagement onder jouw hoede. Je begeleidt het initiële klantbezoek, de inventarisatie en advisering en daaruit volgende offerte-traject, waarbij jouw werkvoorbereider(s) het voorwerk doen. Je adviseert de klant over de uitvoering en bij akkoord van het voorstel, zorg jij dat jouw team en eventuele externe teams weten wat ze moeten doen. Jij waakt als een havik over de gemaakte afspraken, de benodigde veiligheidsmiddelen en materialen, de kwaliteit en de kosten. Je bent het eerste aanspreekpunt van klant en (onder)aannemers en vindt je weg soepel bij zowel kleine als grote (en soms wat logge) organisaties. Je geniet van het stellen van ambitieuze doelen en houdt daarbij rekening met factoren als levertijden, beschikbaarheid van personeel, werkdruk, vergunningen en het weer. 

Jij
Techniek loopt als een rode draad door je loopbaan. Of je op de LTS bent begonnen of drie titels voor en achter je naam hebt verzameld is irrelevant. Of je snapt wat projectmanagement in de volle breedte betekent, is wel degelijk relevant. Evenals dat je je hebt ontwikkeld tot een stevig leider, die op een stimulerende en enthousiasmerende manier veel gedaan krijgt van een team. Resultaten stellen en behalen geven je nog steeds een kick, zowel qua projectuitvoering als ontwikkeling van jezelf en het team. Je communiceert gemakkelijk op ieder niveau, stroopt graag de mouwen op en haalt af en toe een practical joke uit bij je collega’s… En uiteraard heb je geen hoogtevrees…

Werken bij Klomp
Je zult veel lol in deze functie hebben door het afwisselende karakter ervan. Je struikelt bij ons over de vakidioten die graag hun kennis delen. En de jonge talenten, die graag weer veel van jou leren. Het team bestaat uit aanpakkers, die graag stevig doorwerken. Maar liever niet overwerken. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk, dus als je jouw kennis wilt aanvullen met workshops, trainingen en opleidingen, juichen we dat van harte toe. Verder zijn we vermaard om onze borrels en bedrijfsuitjes, daar praat je nog jaren over na. 

Dus zoek je een rol waarbij je jouw ervaring kan toepassen, de business verder ontwikkelt en daar ook nog  goed voor betaald krijgt? Waar je werkt met oude rotten en jonge talenten? Waar men trots is op het lood- en zinkwerk én de allernieuwste warmtepompen? En waar je de verantwoordelijkheid draag over onze mooiste projecten? Dan is dit je nieuwe baan!