Projectleider Installatietechniek

Achter de muren van ons volledig energieneutrale pand in Amsterdam Noord, vind je een familiebedrijf dat bijna 60 jaar geleden het levenslicht zag. Al het goede van een familiebedrijf hebben we behouden: de liefde voor techniek, doorleefd vakmanschap en het vormen van een hecht team dat op elkaar bouwt. Maar zoals ons pand al laat zien: we zijn niet stil blijven staan. We lopen al jaren voorop in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technieken, hebben duurzaamheid in ons DNA en zoeken de samenwerking met opdrachtgevers en branchegenoten waar het gaat om de ontwikkelingen in ons vak.

Koud en warm
Van koeling tot verwarming, als totaal technisch installatiebedrijf dragen wij zorg voor de totale technische infrastructuur van utiliteitsgebouwen en woningen. Zo adviseren, installeren en verrichten wij preventief en correctief onderhoud aan technische installaties en systemen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, ventilatie, koeling, zonnesystemen en dakbedekking. En dat doordacht duurzaam waar mogelijk, altijd doeltreffend en efficiënt! Om dit in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een projectleider installatietechniek!

Werkzaamheden
Je werkt in een bedrijf waar de lijnen kort zijn en waar je met je team werkt aan (duurzame) technische uitdagingen. Vanaf de eerste aanvraag van de klant tot de oplevering en overdracht naar team Service & Onderhoud, valt het gehele proces van projectmanagement onder jouw hoede. Je adviseert de klant over de uitvoering en bij akkoord van het voorstel, zorg jij dat jouw team voortvarend te werk gaat. Je bewaakt de gemaakte afspraken, kwaliteit, kosten en benodigde materialen. Daarnaast fungeer je als contactpersoon voor de klanten, analyseer en beoordeel je technische specificaties en draag je zorg voor een goed lopende planning. 

Jij
Hebt eveneens een liefde voor techniek, kennis van diverse werktuigkundige installaties en al ervaring in een rol als projectleider in de installatietechniek opgedaan. Resultaten stellen en behalen geven je een kick, zowel qua projectuitvoering als ontwikkeling van jezelf en het team. Op een stimulerende en enthousiasmerende manier krijg je veel gedaan van een team, je communiceert gemakkelijk op ieder niveau, stroopt graag de mouwen op en bent klantgericht.  

Werken bij Klomp
Je zult veel plezier in deze functie hebben door het afwisselende karakter ervan. Je struikelt bij ons over de vakidioten die graag hun kennis delen. En de jonge talenten, die graag weer veel van jou leren. Het team bestaat uit aanpakkers, die graag stevig doorwerken. Maar liever niet overwerken. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk, dus als je jouw kennis wilt aanvullen met workshops, trainingen en opleidingen, juichen we dat van harte toe. Verder zijn we vermaard om onze borrels en bedrijfsuitjes, daar praat je nog jaren over na.