HellendplusRealisatie

Bij Hellendplus staat verduurzaming centraal

Van onderzoek en engineering tot uitvoering en innovatief onderhoud.

Hoewel Hellendplus graag duurzame oplossingen voor de gehele gebouwschil in kaart brengt -vaak in samenwerking met de gevelpartner- beperken we ons wat de realisatie betreft tot het dakwerk. We leggen, herstellen en isoleren pannendaken, realiseren duurzame daksystemen en hebben vakmensen in huis om ook ambachtelijk zink- en loodwerk te realiseren.

Hellendplus helpt vastgoedbezitters bij het verduurzamen van hellende dakconstructies.

pannendaken

Pannendaken

Gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van pannendaken waarbij we verder gaan dan alleen de pan door ook te zorgen voor de verduurzaming van het dak.

duurzame daksystemen

Duurzame daksystemen

Verduurzaming staat bij Hellendplus centraal. De keuze voor isolatiematerialen is hierbij cruciaal. Wij werken inmiddels voornamelijk met gerecyclede isolatiematerialen.

Zinkwerk, leiwerk en lood- en koperwerk

Renovatie of restauratie van leien en zinken daken vraagt om gespecialiseerde ambachtslieden. En die hebben wij gewoon in huis.

prefab schoorstenen

Prefab daksystemen

Het verplaatsen van een gedeelte van de werkzaamheden naar de fabriek kent een aantal significante voordelen Welke dat zijn leest u hier.

Solar daksystemen

Solar daksystemen

Combineer een dak-isolatielaag met een energieopwekkende installatie, zoals een solar daksysteem en ga voor één van de meest duurzame dakoplossingen.

groendak

Groendaken

Wilt u met uw verduurzaamheidsplan een bijdrage leveren aan de biodiversiteit van uw omgeving? Wij adviseren u graag in de keuze voor een goed daksysteem en het juiste groenpakket.

Pannendaken

Bij Hellendplus zit u goed onder de pannen

Pannendaken kenmerken zich door hun lange levensduur. Een betonnen dakpan gaat minimaal veertig jaar mee, zijn keramische broer zelfs meer dan een halve eeuw. Bovendien is er qua uitstraling en afwerking ontzettend veel te kiezen. Hellendplus zorgt voor de perfecte match met het gebouw.

Hellendplus is gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van pannendaken. Daarbij plaatsen we natuurlijk niet alleen de pan, maar zorgen we ook voor verduurzaming van het dak. Van buitenaf óf van binnenuit. We werken uitsluitend met gespecialiseerde vaklieden uit ons eigen team of uit ons netwerk met vaste partners. Zo zijn onze opdrachtgevers zeker van optimale kwaliteit.

Duurzame daksystemen

Verantwoorde daken zijn duurzame daken

Verduurzaming

Dat we met goede isolatie energie besparen, waarde aan vastgoed toevoegen en het wooncomfort van bewoners verbeteren, is al lang geen nieuws meer. Dat we met elkaar de energietransitie op moeten pakken ook niet. Daarom staat bij Hellendplus verduurzaming centraal.

Advies

Opdrachtgevers kunnen rekenen op advies op maat, toegespitst op betreffend dak en haar eigenschappen. Wat in ons advies wél altijd hetzelfde is, is de keuze voor isolatiematerialen met een zo’n klein mogelijke footprint. Omdat onze opdrachtgevers dit belang ook zien, werken we inmiddels voornamelijk met gerecyclede isolatiematerialen.

Goede isolatie is de basis van een duurzaam dak

Hellendplus

Wij maken het verschil met duurzame en toekomstbestendige oplossingen.

Overveen, 3 maart 2022 - Rode Villa met dakbedekking van Klomp

Zinkwerk, leiwerk en lood- en koperwerk

Ook voor ambachtelijk werk met zink, lei, lood en koper is Hellendplus de aangewezen partij.

Renovatie of restauratie van daken met deze materialen vraagt om gespecialiseerde ambachtslieden. Dankzij de perfecte samenwerking met ons zusterbedrijf Klomp kunnen ook onze opdrachtgevers rekenen op dit team met professionals. En Hellendplus blijft gewoon het aanspreekpunt.

Het team van Klomp Daktechniek bestaat uit gedreven vakmensen waaronder leidekkers, koperslagers, zinkwerkers, loodgieters en dakdekkers. Stuk voor stuk professionals met unieke kennis van ambachtelijke materialen. De mix van oude rotten en jonge honden zorgt voor puur vakmanschap van eigentijdse kwaliteit.

Prefab daksystemen

Prefab is de toekomst.

Het verplaatsen van een gedeelte van de werkzaamheden naar de fabriek kent een aantal significante voordelen:

Rijsenhout, 10 juni 2021 - Hellendplus

Wij maken het verschil met duurzame en toekomstbestendige oplossingen.

Solar daksystemen

Solar daksystemen, een duurzame dakoplossing

Zonnestroom

De inzet van zonnestroom wordt met de dag belangrijker. Daarom zorgen wij in samenwerking met ons zusterbedrijf Green4energy voor de realisatie van diverse zonnestroomoplossingen, uiteenlopend van lichtgewicht zonnepanelen op het dak tot indak zonnepanelen van hetzelfde kaliber.

Volledige ontzorging

Hierbij zijn onze opdrachtgevers verzekerd van ontzorging van begin tot eind. Onze collega’s van Green4energy doen haalbaarheidsonderzoeken en dragen bij aan het aanvragen van vergunningen en subsidies. Natuurlijk maken op voorhand zowel de investering als de besparing inzichtelijk. Goed om te weten: Hellendplus blijft gewoon het aanspreekpunt.

Ga voor duurzaam plus met de toevoeging van solar daksysteem

In samenwerking met Green4energy
Klomp_Rijswijk-30

Groendaken

Wie zegt dat groendaken altijd plat moeten zijn?

Het is een misverstand dat groendaken altijd plat moeten zijn. Met bouwkundig inzicht, kennis van constructies en voorliefde voor groen zijn ook hellende groendaken goed te realiseren. Hellendplus heeft al in verschillende wijken hellende groendaken mogen plaatsen -vaak in combinatie met zonnepanelen- en hiermee bijgedragen aan de biodiversiteit van deze locaties.

Ook voor onderhoud aan hellende sedumdaken is Hellendplus de aangewezen partij. Door de groendaken jaarlijkse te reinigen en te ontdoen van onkruid houden we groendaken in optimale staat.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!