Servicemonteur cv-installaties (m/v)

Achter de muren van ons volledig energieneutrale pand in Amsterdam Noord, vind je een familiebedrijf dat bijna 60 jaar geleden het levenslicht zag. Al het goede van een familiebedrijf hebben we behouden: de liefde voor techniek, doorleefd vakmanschap en het vormen van een hecht team dat op elkaar bouwt. Maar zoals ons pand al laat zien: we zijn niet stil blijven staan.  We lopen al jaren voorop in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technieken, hebben duurzaamheid in ons DNA en zoeken de samenwerking met opdrachtgevers en branchegenoten waar het gaat om de ontwikkelingen in ons vak.

Oud en nieuw
Die combinatie van oud-en-vertrouwd en gloednieuw zie je ook terug bij onze klanten én in onze dienstverlening. Zo brengen wij nog op ambachtelijke manier leistenen daken aan, hebben we een werkplaats voor lood- en zinkwerk en onderhouden we diverse decennia-oude systemen. Daarnaast lopen we echter voorop met duurzame ontwikkelingen, zonnesystemen en warmtepompen. 

En die combinatie zie je ook in onze openstaande functie van Servicemonteur cv-installaties. Daarbij kom je in oude woningen met oude systemen, in gloednieuwe gebouwen met blinkende installaties, bij ziekenhuizen, in eengezinswoningen, bij scholen en bij appartementencomplexen. 

Werkzaamheden
Jij wordt ingevlogen als een van de systemen van onze opdrachtgevers het begeeft of storing heeft. Je rijdt als zelfstandig monteur rond, met mooie bus en idem gereedschap, en stemt met onze planning af wanneer je waar aan de slag bent en hoe lang je daar nodig zult hebben. Je bent in staat om snel in te schatten wat het probleem is en of en hoe je die kunt oplossen. Bij je werk hoort, zoals je weet, ook het een en ander aan administratie zoals werkbonnen enzo. Uiteraard doen we ook dat allemaal digitaal, met een tablet. Scheelt weer qua tijd.

Jij
Om deze rol goed in te kunnen vullen heb je al wat cv’s van dichtbij gezien. Je kent de installatiewereld en bent bekend met allerlei verschillende installatiesystemen. Je hebt een mbo-opleiding richting installatietechniek afgerond en je hebt je rijbewijs. Je woont enigszins in de regio (we zijn gevestigd in Amsterdam-Noord) en hebt een flexibele instelling: het past bij je dat geen dag hetzelfde is en dat je soms met een half uur en soms pas met twee weken klaar bent met een klus. Ook geniet je van de diversiteit aan opdrachtgevers. De ene keer is dat een huurder van een woningcorporatie, soms de corporatie zelf, een andere keer de technische dienst van een ziekenhuis en zo nu en dan de facilitair manager van een vliegveld. Ook daar: geen dag is hetzelfde.