Servicemonteur cv-installaties (m/v)

Als servicemonteur kom je bij al onze projecten langs. Van de huis-tuin-en-keuken installaties tot aan de WKO-installaties van grote utiliteitspanden.
Of je daar al ervaring in hebt vinden wij minder belangrijk, wij kunnen het je allemaal leren, gezien we de nodige jaren ervaring hebben om jou daarin te begeleiden.

De functie
Jij wordt ingevlogen als een van de systemen van onze opdrachtgevers het begeeft of storing heeft. Je rijdt als zelfstandig monteur rond, met mooie bus en top gereedschap, en stemt met onze planning af wanneer je waar aan de slag bent en hoe lang je daar nodig zult hebben. Je bent in staat om snel in te schatten wat het probleem is en óf en hoe je die kunt oplossen. Bij je werk hoort, zoals je weet, ook het een en ander aan administratie zoals werkbonnen enzo. Uiteraard doen we ook dat allemaal digitaal, met een tablet. Scheelt weer qua tijd.

Onze ideale kandidaat
Om deze rol goed in te kunnen vullen heb je al wat cv’s van dichtbij gezien. Je kent de installatiewereld en bent bekend met allerlei verschillende installatiesystemen. Je hebt een mbo-opleiding richting installatietechniek afgerond en je hebt je rijbewijs. Je woont enigszins in de regio (we zijn gevestigd in Amsterdam-Noord) en hebt een flexibele instelling: het past bij je dat geen dag hetzelfde is en dat je soms met een half uur en soms pas met twee weken klaar bent met een klus. Ook geniet je van de diversiteit aan opdrachtgevers. De ene keer is dat een huurder van een woningcorporatie, soms de corporatie zelf, een andere keer de technische dienst van een ziekenhuis en zo nu en dan de facilitair manager van een vliegveld. Ook daar: geen dag is hetzelfde. 

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris en goede vakantieregeling
  • Een afwisselende en verantwoordelijke baan 
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, wij bieden diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan
  • Wij moedigen eigen inbreng en initiatief aan: heb jij ideeën over hoe het beter kan? Zeg dit vooral hardop, dan kijken we samen naar de mogelijkheden
  • Professionele en prettige collega’s binnen een open bedrijfscultuur