Servicetechnicus (32-40 u pwk)

Servicetechnicus

fulltime / parttime, 32-40 uur p/wk


We hoeven je niet te vertellen wat de functie van een servicetechnicus inhoud, want na al die jaren werkervaring weet jij dat natuurlijk als geen ander. Naast een raséchte techneut ben je een verbinder die samen met anderen gaat voor het hoogst mogelijke resultaat. Bij jou gaan klanttevredenheid en techniek hand in hand!

In je werk zijn vrijheid en verantwoordelijkheid noodzakelijk om je technische ondernemersgeest levend te houden. Je wordt geprikkeld door technische uitdagingen en je bent sterk in probleemoplossend denken. Is dit jouw profiel en ben jij op zoek naar een functie waarin jij écht verschil kan maken? Dan biedt Klomp jou die kans!

 

Functie


Als zelfstandig servicetechnicus voer je diverse onderhoudswerkzaamheden uit, zowel preventief als correctief, aan gebouwgebonden installaties van uiteenlopende aard in utiliteit en collectieve woongebouwen. Daarbij verricht je reparaties en los je storingen op zodat elke installatie feilloos werkt. In deze spilfunctie wordt er van je verwacht dat je meedraait in de storingsdienst. Bij Klomp verricht de servicetechnicus o.a. de volgende werkzaamheden:

 • Aan de hand van onderhoudsschema’s voer je reparaties en/of modificaties uit en verricht je onderhoudswerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties.
 • Je inspecteert en test de installaties op werking en schouwt de verbindingen van de diverse installatieonderdelen;
 • Je spoort in deze installaties dreigende defecten, structurele storingen en/of procesfouten op en verhelpt deze door ze te repareren of door de onderdelen te vervangen;
 • Bij alle werkzaamheden signaleer je meer- en minderwerk, waarna je vervolgens het registreert en uitvoert;
 • Je monteert, kalibreert en controleert de werking van de regelapparatuur en schakelkasten en stelt ze opnieuw in als dat nodig is;
 • Je bent verantwoordelijk voor het inregelen, het in bedrijf stellen en het maken van de noodzakelijke rapporten binnen de daarvoor geldende planning;
 • Daarnaast geef je sturing en advies aan monteurs en onderaannemers, controleer je de werkzaamheden op voorschriften, netheid, gemaakte afspraken en veiligheid.

 


Onze servicetechnicus 
 

 • beschikt minimaal over meerdere jaren werkervaring als servicemonteur
 • beschikt bij voorkeur over een afgeronde Mbo-diploma richting Servicetechnicus, aangevuld met relevante technische cursussen en/of specialisaties zoals STEK en SCIOS.
 • heeft kennis van Duurzame Technieken zoals WKO-Installaties en warmtepompen en/of is bereid om de benodigde aanvullende kennis bij te leren
 • beschikt over een geldig VCA diploma en rijbewijs B
 • beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden om duidelijk advies te kunnen geven op basis van technische onderbouwingen
 • voelt zich thuis in een informele werkomgeving en beweegt zich makkelijk tussen collega’s, klanten leveranciers en onderaannemers
 • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, is klantgericht, stressbestendig en flexibel.

 


Wat biedt Klomp jou?
 

Bij Klomp is jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan, een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en ATV dagen, reiskostenvergoeding, een bedrijfsfitnessregeling en collectieve ziektekostenverzekering.
 


Wie is Klomp?
 

Klomp is van oorsprong een solide familiebedrijf in de gebouwgebonden techniek, opgericht in 1961. Sindsdien is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een innovatieve full-service partner op het gebied van installatietechniek, daktechniek en energietechniek. Met alle vakspecialisten onder één dak zijn we multi-inzetbaar van advies tot ontwerp, van installatie tot onderhoud. Hierdoor staan wij garant voor een duurzame oplossingen in al onze diensten.


Bij Klomp staat de mens centraal. Vanuit dat perspectief werken wij niet alleen naar buiten toe, maar ook intern. Tevreden medewerkers zijn namelijk essentieel voor ons succes. Met een team van gedreven vakspecialisten realiseren en onderhouden wij samen de mooiste duurzame projecten. We creëren woon- en werkcomfort, een plek waar mensen zich thuis voelen. Waarbij veiligheid, kwaliteit en constante doorontwikkeling leidend zijn en innovatie een belangrijk drijfsfeer is.

 


Klomp als werkgever
 

Teken je bij Klomp dan teken je voor een carrière bij een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek! Je struikelt bij ons over de vakidioten die graag hun kennis met je delen. En de jonge talenten, die graag weer veel van jou willen leren. Eén stap binnen en je voelt de bevlogenheid, de passie voor techniek maar ook de warmte van de collega’s die je welkom heten. Bij Klomp beland je in een warm nest, een familiebedrijf, die het belangrijk vindt dat alle medewerkers op hun plek zitten en gewoon lekker kunnen werken.