Servicetechnicus W

Achter de muren van ons volledig energieneutrale pand in Amsterdam-Noord, vind je een familiebedrijf dat bijna 60 jaar geleden het levenslicht zag. Al het goede van een familiebedrijf hebben we behouden: de liefde voor techniek, doorleefd vakmanschap en het vormen van een hecht team dat op elkaar bouwt. Maar zoals ons pand al laat zien: we zijn niet stil blijven staan. We lopen al jaren voorop in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technieken, hebben duurzaamheid in ons DNA en zoeken de samenwerking met opdrachtgevers en branchegenoten waar het gaat om de ontwikkelingen in ons vak.

Van kleine tot grote ketels
Met duizenden ketels in onderhoud hebben wij dagelijks te maken met werkzaamheden aan de kleinere installaties, zoals het vervangen van ketels en het oplossen van storingen. Daarnaast zijn wij door onze SCIOS-certificatie gemachtigd om periodieke inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan ketels met een totaal opgesteld vermogen van boven de 100KW. Ben jij dé specialist die alles van kleine maar vooral ook van de grote ketels afweet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden
Je zal worden ingezet voor (periodieke) onderhoudswerkzaamheden, het uitvoeren van reparaties en verhelpen van storingen aan installaties van uiteenlopende aard en complexiteit. Het uitvoeren van periodieke inspecties en het inregelen en in bedrijf stellen van installaties valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. De werkzaamheden stem je samen met de klant af. Daarnaast bied je de klant oplossingen voor de verbetering van installaties. Bij je werk hoort, zoals je weet, ook het een en ander aan administratie zoals werkbonnen etc. Uiteraard doen we dat allemaal digitaal, met een tablet. Scheelt weer qua tijd.

Jij 
Om deze rol goed in te kunnen vullen heb je al wat ketelhuizen van dichtbij gezien. Je hebt een mbo-opleiding richting installatietechniek afgerond en je hebt je rijbewijs. Je bent daarnaast bevoegd om SCIOS-inspecties uit te voeren of bent bereid je hiervoor te certificeren. De installatiewereld is je niet vreemd en je bent bekend met allerlei verschillende en complexe installatiesystemen en meet- en regeltechnieken (met name voor de grotere installaties). Je geniet van de diversiteit aan opdrachtgevers. De ene keer is dat een huurder van een woningcorporatie, soms de corporatie zelf, een andere keer de technische dienst van een ziekenhuis en zo nu en dan de facilitair manager van een vliegveld. Geen dag is hetzelfde!