Servicetechnicus W

Als servicetechnicus kom je bij al onze projecten langs. Van de huis-tuin-en-keuken installaties tot aan de WKO-installaties van grote utiliteitspanden.
Of je daar al ervaring in hebt vinden wij minder belangrijk, wij kunnen het je allemaal leren, gezien we de nodige jaren ervaring hebben om jou daarin te begeleiden.

Van kleine tot grote ketels
Met duizenden ketels in onderhoud hebben wij dagelijks te maken met werkzaamheden aan de kleinere installaties, zoals het vervangen van ketels en het oplossen van storingen. Daarnaast zijn wij door onze SCIOS-certificatie gemachtigd om periodieke inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan ketels met een totaal opgesteld vermogen van boven de 100KW. 

De functie
Je zal worden ingezet voor (periodieke) onderhoudswerkzaamheden, het uitvoeren van reparaties en verhelpen van storingen aan installaties van uiteenlopende aard en complexiteit. Het uitvoeren van periodieke inspecties en het inregelen en in bedrijf stellen van installaties valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. De werkzaamheden stem je samen met de klant af. Daarnaast bied je de klant oplossingen voor de verbetering van installaties. Bij je werk hoort, zoals je weet, ook het een en ander aan administratie zoals werkbonnen etc. Uiteraard doen we dat allemaal digitaal, met een tablet. Scheelt weer qua tijd.

Onze ideale kandidaat
Om deze rol goed in te kunnen vullen heb je al wat ketelhuizen van dichtbij gezien. Je hebt een mbo-opleiding richting installatietechniek afgerond en je hebt je rijbewijs. Je bent daarnaast bevoegd om SCIOS-inspecties uit te voeren of bent bereid je hiervoor te certificeren. De installatiewereld is je niet vreemd en je bent bekend met allerlei verschillende en complexe installatiesystemen en meet- en regeltechnieken (met name voor de grotere installaties). Je geniet van de diversiteit aan opdrachtgevers. De ene keer is dat een huurder van een woningcorporatie, soms de corporatie zelf, een andere keer de technische dienst van een ziekenhuis en zo nu en dan de facilitair manager van een vliegveld. Geen dag is hetzelfde!

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris en goede vakantieregeling
  • Een afwisselende en verantwoordelijke baan 
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, wij bieden diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan
  • Wij moedigen eigen inbreng en initiatief aan: heb jij ideeën over hoe het beter kan? Zeg dit vooral hardop, dan kijken we samen naar de mogelijkheden
  • Professionele en prettige collega’s binnen een open bedrijfscultuur