Technisch Beheer

Technisch Beheer

Continue en volledige bewaking van alle installaties; maximale energiebesparingsprestaties door systemen optimaal te laten samenwerken; permanente monitoring van alle relevante aspecten in, op en rond uw vastgoed; preventief, curatief en planmatig onderhoud aan alle systemen. Dat is technisch beheer met Klomp.

Alles geregeld: gebouwbeheer door Klomp

Door gebouwbeheer op afstand realiseren wij een voorspelbare, gezonde en comfortabele woon- en werkomgeving. Tegelijk zorgen we voor perfect onderhoud van alle systemen, waaronder elektrische systemen, data- en telecominstallaties, beveiliging, toegangscontrole en koeling/verwarming. Waardoor u niet alleen maximale continuïteit bereikt, maar ook verzekerd bent van zo laag mogelijke energielasten. Doordacht duurzaam technisch beheer, noemen we dat.
 

In hoge mate geautomatiseerd en inzichtelijk

Effectief gebouwbeheer ontstaat door de functies van verschillende systemen intelligent op elkaar af te stemmen en de bedrijfszekerheid te garanderen. Klomp doet dat door een hoge mate van automatisering enerzijds en professioneel vakwerk anderzijds. Resultaat: alle systemen blijven doen wat ze moeten doen, terwijl tegelijk een groot aantal data beschikbaar komt die het fundament vormen voor verdere optimalisatie. Onderhoud is zorgvuldig gepland; opdrachtgevers worden volledig ontzorgd.
 

Bespaar energie, win aan bedrijfsrendement

Met technisch beheer door Klomp zijn de installaties van uw gebouwen permanent in topconditie en werken ze samen aan comfort en energiebesparing.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over technisch beheer of diensten/producten van Klomp?