De thuisbatterij van Huawei is dé energieoplossing voor thuis

Samen met zonnepanelen, een energiemanagementsysteem en een thuisbatterij kunt u thuis uw eigen microgrid creëren.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam(Vereist)

Regie over je eigen energie

Wees goed voorbereid op de toekomst

In samenwerking met Huawei presenteert Klomp Energie u de thuisbatterij. Hiermee investeert u in een zonnestroominstallatie die nú al geschikt is voor energieopslag voor eigen gebruik. Zo bent u, ook op momenten dat u weinig opwekt, écht klaar voor de toekomst!

Uw eigen energie opslaan
Met de Huawei thuisbatterij slaat u energie op voor eigen gebruik. Een bijkomend voordeel is dat u uw eigen zonnestroom kunt gebruiken wanneer u dat wilt; ook ’s avonds dus! Hierdoor bent u, ook als het donker is, niet meer afhankelijk van het elektriciteitsnet.

Creëer uw eigen microgrid
Samen met zonnepanelen, een energiemanagementsysteem en een thuisbatterij kunt u thuis uw eigen microgrid creëren. Met een thuisbatterij wordt u niet alleen zelfvoorzienend, maar kunt u ook CO2-neutraal wonen. Wat wilt u nog meer?

Huawei Thuisbatterij

Geschikt voor ieder huishouden

De Huawei thuisbatterij is veilig in gebruik, betrouwbaar en heeft een garantie van 10 jaar. Daarbij komt dat de batterij geschikt is voor zowel de 1- als 3-fase-omvormers, waardoor deze in ieder huishouden te gebruiken is. De thuisbatterij kent drie modellen voor de opslag van respectievelijk 5, 10 en 15 kilowattuur stroom. De keuze is aan u!

Bonus: Omdat het energieopslagsysteem modulair is, kan het in een later stadium uitgebreid worden. Bijvoorbeeld als u als eigenaar meer zonnepanelen in gebruik neemt.

Voordelen van de Huawei thuisbatterij

Meer weten over de voordelen van de Huawei thuisbatterij?

Plan een gratis adviesgesprek in met een expert

Wist u dat…

Hier vindt u meer informatie over de beschikbare Huawei oplossingen?

Mogelijkheden energieopslag

Het opslaan van uw eigen energie is een slimme én toekomstgerichte optie. Klomp Energie biedt u hierin verschillende mogelijkheden. Van grootschalige commerciële opslagcontainers waarmee u afscheid neemt van netcongestie tot een kleine 5kWh batterij voor ondernemers, waarmee u altijd noodstroom ter beschikking heeft. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; Klomp Energie realiseert een toekomstbestendige maatwerkoplossing afgestemd op uw wensen, behoeften en budget.

Ontdek snel wat het beste bij u(w situatie) past!

Waarom energieopslag bij Klomp Energie?

Bij Klomp Energie kiest u voor complete ontzorging en weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Green4energy gaat verder onder de naam Klomp Energie

Wij zijn er trots op u te mogen melden dat wij per 1 maart 2023 verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om u als klant een efficiëntere communicatie te kunnen bieden in combinatie met een totaalaanbod van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.