Engineer PV

Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek

Jij wil graag bijdragen aan het verduurzamen van Nederland en je hebt een passie voor alles wat met zonnestroominstallaties te maken heeft. Dit doe jij het liefst vanuit jouw rol als Engineer bij een organisatie waar je samenwerkt met specialisten en collega’s die voor elkaar klaar staan. Klinkt dit als jouw ideale baan? Sluit je dan aan bij Green4energy!

Zinkwerker

vacature zinkwerker

Jij bent sterk op het dak, een ervaren dakdekker die zich heeft weten te specialiseren in zinkwerk! Iemand die al het denkbare en voorkomende zinkwerk op, aan of rondom daken zelfstandig weet uit te voeren. Jij hebt geen hoogtevrees en je geniet van het werken in de buitenlucht, van de vrijheid in je werk en al die mooie uitzichten die je als zinkwerker tegenkomt. Hebben we het hier over jou? Dan willen we graag met jou in gesprek en maken we jouw nieuwe uitdaging direct bespreekbaar.

Open sollicitatie

Paukenstraat | Klomp

Staat jou ideale baan er (nog) niet tussen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen Klomp B.V.? Laat je gegevens achter. We gaan graag met je in gesprek!