Technisch Beheerder

Voor Klomp Technisch Beheer in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een Technisch Beheerder met een achtergrond in de installatietechniek

Klomp B.V. is een echt familie bedrijf. Dit voel je direct als je binnenkomt. De lijnen zijn kort, je hebt leuke collega’s en we bieden je een veilige omgeving. Techniek en innovatie staan hier voorop en we dragen allen bij aan het verduurzamen van Nederland. We zijn enthousiast en vooruitstrevend. We werken hard, maar humor en plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Zoek jij een rol als Technisch Beheerder? Sluit je dan aan bij Klomp B.V. in Amsterdam Noord.

Business Intelligence Specialist

Klomp B.V. in Amsterdam Noord zoekt een Business Intelligence Specialist die echt verschil wil maken en bijdragen aan het verduurzamen van Nederland

Klomp B.V. in Amsterdam Noord is op zoek naar een Business Intelligence Specialist. Zoek jij een baan waarin je het verschil kunt maken en wil jij jouw steentje bijdragen aan het verduurzamen van Nederland? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Zinkwerker

vacature zinkwerker

Jij bent sterk op het dak, een ervaren dakdekker die zich heeft weten te specialiseren in zinkwerk! Iemand die al het denkbare en voorkomende zinkwerk op, aan of rondom daken zelfstandig weet uit te voeren. Jij hebt geen hoogtevrees en je geniet van het werken in de buitenlucht, van de vrijheid in je werk en al die mooie uitzichten die je als zinkwerker tegenkomt. Hebben we het hier over jou? Dan willen we graag met jou in gesprek en maken we jouw nieuwe uitdaging direct bespreekbaar.