Klomp elektrotechniek: Altijd een elektrotechnische oplossing op maat.

Elektriciteit is essentieel in ieder pand

Elektriciteit is essentieel in ieder pand; of het nu een woning of een kantoor betreft. Denk alleen al aan het aansluiten van de verlichting waar een goede licht- of krachtinstallatie voor nodig is. Maar ook andere elektrische voorzieningen, zoals datanetwerken, energiebeheersing, domotica of een gebouwbeheersysteem vormen in veel gevallen een belangrijk onderdeel. Wat uw wens of behoefte ook is; Klomp regelt het voor u! 

Elektrotechniek is de basis van iedere gebouw gebonden installatie
Een elektromonteur van Klomp is alle voedingskabels aan het controleren en afmonteren

Klomp: Uw betrouwbare partner in elektrotechniek

Binnen Klomp hebben we passie voor duurzaamheid én techniek. Voor onze elektromonteurs is een ontwikkeling of innovatie onbekend. Ons team ervaren en vakkundige elektriciens ontwerpen en installeren dagelijks hoogwaardige elektrotechnische installaties voor woningbouw en utiliteit. Of het nu gaat om renovaties of nieuwbouwprojecten; Klomp is uw betrouwbare partner.

Alles onder één dak

Het mooie aan Klomp is dat wij alle disciplines onder één dak aanbieden. Hierdoor kunnen wij bijna elke klant voorzien van een passende elektrotechnische oplossing. Van het installeren en opleveren van hoogwaardige licht- en krachtinstallaties, zonnestroominstallaties, laadinfrastructuur en energieopslag tot het verzorgen van de voedingen voor warmtepompen en het aanpassen van de installatiekasten en verdelers. Ook het stuk regeltechniek nemen onze experts u graag uit handen. 

Een werkvoorbereider van Klomp controleert de technische tekening

De diensten van Klomp Elektrotechniek

Licht- en krachtinstallaties

De basis voor ieder gebouw

Datanetwerken

Gedegen en goedlopende datanetwerken op maat

Domotica

Ervaar het gemak van slimme oplossingen

Energiebeheersing

Duurzame elektrotechnische installaties voor uw woning of kantoor

Gebouwbeheersysteem

Kies voor veiligheid, gemak én een besparing van de energiekosten

Kabelleiding lokaliseren

Voorkom fouten en kabelbreuken

Volledig scala aan elektrotechnische werkzaamheden

Met ruim 60 jaar ervaring en de enorme hoeveelheid kennis en kunde, zijn wij in staat het volledige scala aan elektrotechnische werkzaamheden aan te bieden. Al deze werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Onze engineers en tekenaars op het gebied van Elektrotechniek gaan graag voor u aan de slag. Voor het eventueel uitbesteden van werkzaamheden, werken wij samen met vaste en betrouwbare partners.

Waarom Klomp?

Kwaliteit op één

Binnen Klomp houden wij de lijntjes met zowel collega’s als partners en klanten kort. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van wat er speelt, houden we grip op de kwaliteit én blijven de wensen van u als klant centraal staan. Ook op locatie hebben wij altijd specialisten die de kwaliteit bewaken.

100% gecertificeerd

Als BRL gecertificeerd installateur bedienen wij zowel woningbouw als niet-woningbouw. We zijn Install-Q erkend én hebben zegelrecht in diverse gebieden van verschillende netbeheerders. Tot slot zijn wij een Waarborg installateur. Hierdoor kunnen en mogen wij, als één van de weinige installateurs, alle installaties uitvoeren én opleveren.

Erkend & gediplomeerd

Onze elektromonteurs worden regelmatig getraind en bijgeschoold en krijgen geregeld producttrainingen, cursussen en workshops. Het is van groot belang dat zij de juiste vakdiploma’s behalen en zichzelf blijven door ontwikkelen. Binnen Klomp wordt dit gestimuleerd en georganiseerd.

Maatwerk

Als expert op het gebied van duurzame elektrotechnische installaties nemen wij graag de kenmerken van uw gebouw of woning onder de loep. Onze specialisten denken graag met u mee en voorzien u van een professioneel advies op maat met betrekking tot de mogelijkheden en de voor- en nadelen van verschillende installaties.

Alles in eigen beheer

Grip op kwaliteit én duurzaamheid

100% gecertificeerd

Erkend én gediplomeerd (leerbedrijf)

60+ jaar ervaring

Gegarandeerd een maatwerkoplossing