Ventilatietechniek

Ventilatietechniek: voor comfort en gezonde lucht

Klomp zorgt voor optimale ventilatie

Klomp beschikt over uitgebreide expertise m.b.t. ventilatietechniek en is een vertrouwde full-service partner inzake klimaatsystemen. Het hele proces wordt beheerst: van ontwerp en calculaties tot en met planning, uitvoering, nazorg en onderhoud. 

Voldoende frisse lucht is een onmisbaar ingrediënt voor gezondheid en comfort. Steeds vaker leidt het intensief isoleren van panden tot slechte ventilatie, met een verstoorde luchtvochtigheid tot gevolg. Daarom zijn gecontroleerde ventilatiesystemen in eigentijdse woningen en werkruimtes onmisbaar geworden. Slechte ventilatie en te vochtige ruimtes zijn niet goed voor de gezondheid. Het kan leiden tot hoofdpijn en een suf gevoel. Daarnaast kunnen muffe luchtjes ontstaan en het vocht kan de betreffende woning of het betreffende gebouw aantasten. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als (na)geïsoleerde oudbouw.

Klomp verzorgt alle vormen van ventilatie, van natuurlijke ventilatie met roosters tot en met geavanceerde installaties met WTW-units en balansventilatie. 

Van een enkele woning tot en met ontwikkeling van 1.000+ woningen; van (seriematige) laagbouw tot en met complexe hoogbouwprojecten. Bijzondere aandacht besteden wij aan een minimaal installatiegeluid en duurzame features zoals warmte-terugwinningstechnieken.

Klomp, voor een frisse kijk op gezonde lucht.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ventilatietechniek of andere diensten/producten van Klomp?