Verlichting

Verlichting of noodverlichting: betrouwbaar en besparend

Al meer dan 54 jaar ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt Klomp complete (nood)verlichtingssystemen voor woning- en utiliteitsbouw. Hierin leveren we totaaloplossingen die afhankelijk van de situatie worden afgestemd op uw wensen en budget. Daarbij staan comfort, betrouwbaarheid en energiebesparing voorop. Doelgericht naar het beste, energiezuinige licht!

Doordacht duurzaam = veel geld besparen

Met verlichtingssystemen van deze tijd is veel geld te besparen. Dat kan onder andere door oude TL-verlichting, gloeilampen en spaarlampen te vervangen door LED-verlichting en energiezuinige, nieuwe TL’s. Maar de doordacht duurzame verlichtingsconcepten van Klomp gaan veel verder. Door middel van o.a. aanwezigheidsdetectie en activiteit- of daglichtafhankelijke regelingen kan het energieverbruik ingrijpend worden verminderd. 

Klomp rekent u desgewenst voor hoeveel in specifieke situaties op elektriciteit valt te besparen met een innovatief verlichtingssysteem. En om het besparingspotentieel hoog en de betrouwbaarheid van het systeem optimaal te houden, bieden wij de service van periodiek onderhoud en inspectie.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over verlichting of andere diensten/producten van Klomp?