Verwarmingstechniek

Verwarmingstechniek: de juiste installatie in elke situatie

Klomp is dé specialist in verwarmingstechniek. Van kleinere CV-installaties in opdracht van de grotere woningcorporaties in Amsterdam en omgeving, tot en met complete ketelhuizen voor scholen, flats en appartementencomplexen. Bij zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande gebouwen verzorgen wij de nieuwe verwarminsinstallaties. Van advies en ontwerp tot vakbekwame installeren en periodiek onderhoud.

Onderhoudscontract centrale verwarming: zeker en voordelig

Klomp is SCIOS-gecertificeerd en dus gemachtigd om periodieke inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan ketels met een totaal opgesteld vermogen boven 100KW. Met duizenden ketels in onderhoud heeft Klomp dagelijks te maken met de kleinere installaties, zoals het vervangen van ketels en het oplossen van storingen. Tevens zijn we gespecialiseerd in het inrichten en onderhouden van ketelhuizen. Sluit bij Klomp een onderhoudscontract af voor uw CV-installatie(s) en u krijgt de zekerheid van continuïteit, tegen een voordelig tarief.
 

Alles onder één dak als het gaat om klimaattechniek

Klomp beschikt over alle benodigde deskundigheid. Vanzelfsprekend van CV-ketels, maar ook m.b.t. vloerverwarming, koeltechniek, warmteboilers, gasinstallaties, rookgasafvoersystemen, betonkern-activering, warmtekrachtkoppelingen (WKK-installaties) en meer. Met verwarmingstechniek van Klomp verzekert u zich van energiezuinige binnenklimaat-oplossingen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over verwarmingstechniek of andere diensten/producten van Klomp?