VVE- & Vastgoedbeheer

Allround installateur voor vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren (VVE’s)

Professioneel beheer van technische installaties is van enorm belang voor VVE’s en andere vastgoedeigenaren. In de eerste plaats om de veiligheid en gezondheid van eindgebruikers te waarborgen, maar natuurlijk ook om energieverbruik en onderhoudskosten te reduceren. Klomp ontwerpt, levert, installeert, onderhoudt én beheert totaaloplossingen op het gebied van installatietechniek, klimaattechniek, elektrotechniek en beveiliging. 

Klomp is installatiepartner voor meerdere Verenigingen van Eigenaren en Vastgoedbeheerders in Amsterdam en omstreken. Natuurlijk voor service en onderhoud, periodieke inspecties en verplichte keuringen –tienduizenden woningen en utilitaire gebouwen zijn contractueel in ons beheer– maar ook voor woningmutaties, totaalrenovaties en nieuwbouwprojecten. Denk hierbij aan dak- en zinkwerk, riolering, sanitair, verlichting, toegangscontrole, brandmeldinstallaties, bliksembeveiliging, camera- en intercomsystemen.

Ook voor duurzame oplossingen zijn VVE’s en vastgoedbeheerders bij Klomp aan het juiste adres. Voorbeelden hiervan zijn zonnepanelen, boilers, warmtepompsystemen en warmte/koudeopslag. Maar bijvoorbeeld ook meet- en regeltechniek en gebouwbeheersystemen om gebouwen op afstand te monitoren en te sturen, met enorme energie- en kostenbesparingen als resultaat.

Van ontwerp en advies tot installatie en het samenstellen van lange termijn onderhoudsplanning o.b.v. terugverdien-modellen en ‘total cost of ownership’. Met een juiste balans tussen comfort, veiligheid en financiële haalbaarheid, rekeninghoudend met zowel collectieve doelen als individuele wensen van huurders. Klomp, de duurzame installatie-partner voor Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders.