Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek!

Werken bij Klomp

Klomp als werkgever

Kom werken bij Klomp! Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek! Met zestig jaar ervaring en ruim honderd gespecialiseerde medewerkers bedient Klomp duizenden opdrachtgevers in westelijk Nederland op het gebied van energie, installatietechniek, daktechniek, beheer en onderhoud en dat alles in het licht van de meeste duurzame oplossingen.  

De mens centraal

Klomp is een echt familiebedrijf. Iedereen kent en helpt elkaar. Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een passende baan en een goed salaris ook zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en een bedrijfsfitnessregeling. Verder staan we bekend om onze borrels en bedrijfsuitjes, daar praten we samen nog jaren over na! 

Dit is Klomp.

Klomp is een warm nest, een familiebedrijf waar plezier en gedrevenheid centraal staan. Een team van enthousiaste medewerkers, waarin elke schakel telt.

Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij onze medewerkers én nieuw talent alle gelegenheid zich te ontwikkelen.

Werken bij Klomp

Bedrijfscultuur

Zet één stap in ons bedrijf en je voelt direct de bevlogenheid, de passie voor techniek en het enthousiasme van de collega’s die je welkom heten. Je komt terecht in een familiebedrijf waar plezier en gedrevenheid centraal staan en waar alle teamleden het naar hun zin hebben.

Specialisten en talenten

Werken bij Klomp staat garant voor het hebben van plezier in jouw vak, mede door het afwisselende karakter van de werkzaamheden. Ons team bestaat uit aanpakkers. Je struikelt bij ons over de specialisten die graag hun kennis delen en over de jonge talenten die graag weer van jou leren. Wat we allemaal gemeen hebben? De betrokkenheid bij het bedrijf en bij onze opdrachtgevers. Want verduurzaming is geen loze term, het is een opgave waar we als team aan willen bijdragen. 

Innovatie zit in ons bloed

Samen zorgen onze specialisten en talenten voor advies, ontwerp, installatie én innovatie. We houden van vernieuwing. Van verbetering. En van verduurzaming. Onze klanten rekenen al zestig jaar op betrouwbare oplossingen. En dat mogen ze, want daar zijn wij voor.  

Dit is Klomp

Klomp bestaat uit opgeleide vakmensen die lol hebben in hun werk en op alle vlakken betrokken zijn.

Werken bij Klomp

Zoek je een baan waarbij je met trots kunt werken aan de mooiste projecten en kunt rekenen op een goed salaris? Waar je werkt met ervaren vakmensen en jonge talenten? Waar men werkt aan traditioneel lood- en zinkwerk én de allernieuwste technische installaties voor warmtepompen en zonnepanelen? In het veld of op kantoor? Dan hebben wij wellicht dé baan voor jou!

Waardevolle schakels

Bij Klomp kijken we met een brede blik naar technische en praktische oplossingen, naar innovaties en naar duurzaamheid. En daar hebben we iedereen bij nodig: dakdekkers, monteurs en loodgieters, maar ook werkvoorbereiders, tekenaars, projectleiders, hr-managers en marketeers. Elke schakel is even waardevol en dat laten we onze mensen voelen ook!

Goed werkgeverschap

Het bedrijf Klomp is als een hechte familie. De meeste medewerkers blijven dan ook lang bij ons in dienst. Dat heeft alles te maken met onze overtuiging dat werkgeverschap verder gaat dan het overmaken van salaris. We zijn er voor je als je een opleiding wilt gaan volgen, maar ook als het even tegenzit en je hulp nodig hebt. Want Klomp, dat zijn wij samen!

Nieuws

Het laatste nieuws over de werknemers van Klomp BV!

nov, 09, 2021

Wij nemen je mee tijdens een bouwplaatsbezoek aan Jonas’!

Hoe leuk is het als je zélf de kans krijgt om een kijkje te mogen nemen binnen de bouwhekken? Dat is toch gaaf! Daarom hebben onze projectleiders een bouwplaatsbezoek georganiseerd, speciaal voor de afdeling administratie van Klomp. In deze video nemen wij je mee tijdens ons bouwplaatsbezoek aan de Jonas’.
Elektromonteur

Interview: Van stagiair tot elektromonteur

Hamza Traoré (20) studeert Elektrotechniek aan het ROC in Amsterdam. In dit interview vertelt hij over zijn stageperiode bij Green4energy; “Een plek waar je veel kan leren van collega’s en veel kansen krijgt om zelf te ontdekken. Collega’s zijn altijd bereid te helpen. Iedereen werkt hard maar er is ook altijd ruimte voor een praatje en gezelligheid.”
Shanice
sep, 22, 2021

Shanice 1 jaar in dienst

Wat vliegt de tijd… Deze week vierden wij het eenjarig jubileum van onze collega Shanice, contractmanager bij Klomp Daktechniek. Daar hoort natuurlijk een bloemetje bij. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor je enthousiaste inzet! We hopen uiteraard dat je nog heel lang onderdeel van onze team zult blijven.

Erkend leer- en werkbedrijf

We vinden het belangrijk om techneuten op te leiden. Daarom is Klomp een erkend leer- werkbedrijf en werken we nauw samen met VTI (Vakschool Technische Installaties), het ROC van Amsterdam en Installatiewerk Noord-Holland. Samen met deze partners zetten wij ons in om aanstormend technisch talent een succesvolle loopbaan te bieden. Ook werken wij altijd graag mee aan onderwijsconcepten, zoals bijvoorbeeld het onderwijsconcept van : “de 7 werelden van techniek’. Een concept dat in het voortgezet onderwijs wordt ingezet om meer jongeren warm te maken voor de techniek.

Voor BOL en BBL

Bij Klomp kun je in de praktijk toepassen wat je in de opleidingswerkplaats hebt geleerd, zodat je na jouw opleiding over gedegen vakkennis, praktische vaardigheden én werkervaring beschikt. Doe je een BOL- of BBL-opleiding? Je bent bij ons van harte welkom!

Ook voor werknemers
Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij onze werknemers alle gelegenheid cursussen en opleidingen te volgen. Afhankelijk van je vooropleiding en functie bij aanstelling kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Bij aanvang stellen we een persoonlijk opleidingsplan op en zetten we in overleg met jou het studietraject uit. 

Waarom medewerkers graag werken bij Klomp

Klomp bestaat uit één team van enthousiaste medewerkers, waarin elke schakel telt. Klomp bestaat uit opgeleide vakmensen die lol hebben in hun werk en op alle vlakken betrokken zijn

Maar wie kan er nu beter iets vertellen over hoe het werken bij Klomp is, als onze eigen medewerkers? Samenwerken, flexibiliteit, vrijheid en initiatief zijn nog maar enkele woorden die vaak genoeg terug komen als de medewerkers vertellen over het werken bij Klomp.

Vacatures

Onze huidige vacatures

Vacature Service Coördinator

Service Coördinator

Energie
HBO, MBO |
Amsterdam
2021-11-24

Elektromonteur

Energie
MBO |
Vacature Zonnepanelen Monteur
Amsterdam
2021-11-24

Monteur Zonnepanelen

Energie
MBO |
Vacature Calculator/Werkvoorbereider
Amsterdam
2021-11-17

Calculator/Werkvoorbereider

Daktechniek
HBO, MBO |

Stuur jouw sollicitatie

Leuk dat je solliciteert bij Klomp! Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met je op.

Eerste kennis making

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Door naar de 2e ronde

Het selectiegesprek waar jouw capaciteiten en wederzijdse verwachtingen worden besproken.

Contract bespreking

Samen met jouw toekomstige manager worden de arbeidsvoorwaarden voor jouw functie besproken. We doen je daarbij een passend voorstel.

Welkom bij
Klomp!

Heb je zin om deel te maken van ons team? Dan heten wij je van harte welkom in ons team!