Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek!

Werken bij Klomp

Klomp als werkgever

Kom werken bij Klomp! Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek! Met zestig jaar ervaring en ruim honderd gespecialiseerde medewerkers bedient Klomp duizenden opdrachtgevers in westelijk Nederland op het gebied van energie, installatietechniek, daktechniek, beheer en onderhoud en dat alles in het licht van de meeste duurzame oplossingen.  

De mens centraal

Klomp is een echt familiebedrijf. Iedereen kent en helpt elkaar. Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een passende baan en een goed salaris ook zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en een bedrijfsfitnessregeling. Verder staan we bekend om onze borrels en bedrijfsuitjes, daar praten we samen nog jaren over na! 

Dit is Klomp.

Klomp is een warm nest, een familiebedrijf waar plezier en gedrevenheid centraal staan. Een team van enthousiaste medewerkers, waarin elke schakel telt.

Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij onze medewerkers én nieuw talent alle gelegenheid zich te ontwikkelen.

Werken bij Klomp

Bedrijfscultuur

Zet één stap in ons bedrijf en je voelt direct de bevlogenheid, de passie voor techniek en het enthousiasme van de collega’s die je welkom heten. Je komt terecht in een familiebedrijf waar plezier en gedrevenheid centraal staan en waar alle teamleden het naar hun zin hebben.

Specialisten en talenten

Werken bij Klomp staat garant voor het hebben van plezier in jouw vak, mede door het afwisselende karakter van de werkzaamheden. Ons team bestaat uit aanpakkers. Je struikelt bij ons over de specialisten die graag hun kennis delen en over de jonge talenten die graag weer van jou leren. Wat we allemaal gemeen hebben? De betrokkenheid bij het bedrijf en bij onze opdrachtgevers. Want verduurzaming is geen loze term, het is een opgave waar we als team aan willen bijdragen. 

Innovatie zit in ons bloed

Samen zorgen onze specialisten en talenten voor advies, ontwerp, installatie én innovatie. We houden van vernieuwing. Van verbetering. En van verduurzaming. Onze klanten rekenen al zestig jaar op betrouwbare oplossingen. En dat mogen ze, want daar zijn wij voor.  

Dit is Klomp

Klomp bestaat uit opgeleide vakmensen die lol hebben in hun werk en op alle vlakken betrokken zijn.

Werken bij Klomp

Zoek je een baan waarbij je met trots kunt werken aan de mooiste projecten en kunt rekenen op een goed salaris? Waar je werkt met ervaren vakmensen en jonge talenten? Waar men werkt aan traditioneel lood- en zinkwerk én de allernieuwste technische installaties voor warmtepompen en zonnepanelen? In het veld of op kantoor? Dan hebben wij wellicht dé baan voor jou!

Waardevolle schakels

Bij Klomp kijken we met een brede blik naar technische en praktische oplossingen, naar innovaties en naar duurzaamheid. En daar hebben we iedereen bij nodig: dakdekkers, monteurs en loodgieters, maar ook werkvoorbereiders, tekenaars, projectleiders, hr-managers en marketeers. Elke schakel is even waardevol en dat laten we onze mensen voelen ook!

Goed werkgeverschap

Het bedrijf Klomp is als een hechte familie. De meeste medewerkers blijven dan ook lang bij ons in dienst. Dat heeft alles te maken met onze overtuiging dat werkgeverschap verder gaat dan het overmaken van salaris. We zijn er voor je als je een opleiding wilt gaan volgen, maar ook als het even tegenzit en je hulp nodig hebt. Want Klomp, dat zijn wij samen!

Nieuws

Het laatste nieuws over de werknemers van Klomp BV!

windvaan
mei, 10, 2022

Demontage van de 15-eeuwse windvaan van de Amsterdamse Schreierstoren

Voorlopig zal de Amsterdamse Schreierstoren het moeten doen zonder de karakteristieke windvaan in de top van de toren. Door de stormen van begin dit jaar is de windvaan scheef komen te staan. Eind april is de windvaan van de toren daarom verwijderd. Hiervoor werd een grote vrachtwagenhoogwerker naast de toren geplaatst. In deze video nemen we je mee naar het moment van demontage van het historische object.
lei en zink experts
mei, 06, 2022

Lei en zink experts ingezet op project Molenvlietbrink

De daken van enkele wooncomplexen aan de Molenvlietbrink in Woerden, eigendom van woningverhuurder Heimstaden Nederland, waren tot voor kort bedekt met asbesthoudende kunstleien. Reden genoeg voor de relatief nieuwe eigenaar van deze complexen om de hulp van Patina in te roepen, die op haar beurt koos voor de expertise van het gespecialiseerde Klomp Lei en Zink. Inmiddels zijn de daken vrij van asbest en klaar voor hun nieuwe jas van natuurlei.
Energiezuinige oplossingen
apr, 22, 2022

Energiezuinige oplossingen voor Bejo ook op Trambaan 8

Het Noord-Hollandse Bejo is een toonaangevende speler in de veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Het nieuwe kantoor op Trambaan 1 in Warmenhuizen – waaraan Klomp ook een aanzienlijke bijdrage mag leveren – begint al vorm te krijgen. En op Trambaan 8 zijn de voorbereidingen voor een nieuw complex, dat gebruikt zal worden voor plantopkweek en inteelt, in volle gang.
Bouwproces Bejo
apr, 22, 2022

Bouwproces nieuwe hoofdkantoor Bejo Zaden

Precies een jaar geleden publiceerden we een nieuwsbericht over de aankondiging van de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor van Bejozaden. Bekijk hier de werkzaamheden in een 30 sec. timelaps van het bouwproces tot nu.
Vrolijk Pasen
apr, 14, 2022

Klomp wenst iedereen een Vrolijk Pasen!

“Pasen is een mooi moment om te laten weten dat je blij bent met elkaar” – zo denken ook Edwin Klomp en Frans Klomp. Daarom een zoet gebaar naar alle medewerkers: een grote chocolade Paashaas!
Schreierstoren
apr, 14, 2022

Klomp herstelt de scheef gewaaide windvaan van de Schreierstoren

Klomp Beheer en Onderhoud komt als contractant van de gemeente Amsterdam niet zelden voor interessante uitdagingen te staan. ‘Je kunt duizend keer door een historische Amsterdamse straat rijden en je ziet elke keer weer wat nieuws,’ vertelt Technisch adviseur Fred Verkuijlen. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is voor het team van Klomp Beheer en Onderhoud. Dat bewijst ook het werk aan de windvaan van de Schreierstoren, die door de stormen van de afgelopen maand scheef is komen te staan.
RESILIO
apr, 08, 2022

Feestelijke afsluiting RESILIO-project

Op vrijdag 8 april is het innovatieve ontwikkelingsproject RESILIO op feestelijke wijze afgesloten. Dit is hét project dat de onbenutte ruimte van 10.000 m2 Amsterdams dak op een slimme manier inzet: met blauw-groene daken. Met de aanleg van deze blauw-groene daken draagt RESILIO bij aan de biodiversiteit in de stad. Een project waar alle deelnemers volledig terecht supertrots op zijn.
diploma-uitreiking
mrt, 31, 2022
Fotograaf: René van den Burg

Ze zijn geslaagd! Diploma-uitreiking Restauratie Leidekker & Loodgieter

Op 30 maart jl. kregen 17 studenten hun diploma uitgereikt na het afronden van de opleiding Restauratie Leidekker & Loodgieter, waaronder onze collega’s Jip, Diego, Melvin en Benito.
Bewust veilig dag 2022
mrt, 30, 2022

Bewust veilig dag . Ook Klomp blijft erop hameren!

Dat de meeste medewerkers lang bij Klomp in dienst blijven, heeft alles te maken met onze overtuiging dat werkgeverschap verder gaat dan het overmaken van salaris. Neem een aspect als veiligheid. Daar doen we geen enkele concessie in. We staan elke dag opnieuw stil bij veilig en gezond werken. Daarom is het voor Klomp ook vanzelfsprekend om vandaag deel te nemen aan alweer de zesde editie van de Bewust Veilig-dag.
Personeelstekort? Zij-instromers! ‘De toekomstige techneuten’
mrt, 25, 2022

Personeelstekort? Zij-instromers! ‘De toekomstige techneuten’

Er is een enorm tekort aan gekwalificeerd technisch personeel. Dat is een feit. Het is een bekend probleem waar menig technische bedrijven tegenaan lopen. Om goede techneuten te vinden in de huidige krappe arbeidsmarkt blijft een grote uitdaging. Of toch niet?
mrt, 25, 2022

Maak kennis met Rick!

Rick van Velzen (27) werkte tot voor kort in de ongediertebestrijding. In dit interview vertelt Rick over zijn banenswitch naar leerling monteur. In februari 2022 is hij bij Klomp gestart als leerling monteur. In het sollicitatiegesprek beschreef Rick de overstap van ongediertebestrijder naar monteur: ‘Ik ben nu iets dood aan het maken. En ik wil liever iets maken’. Hoe mooi is dat! Lees hier het interview.
deelplannen Zuiderloo
mrt, 18, 2022

Klomp bouwt mee aan Zuiderloo in Heiloo | 5 deelplannen

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk die aan de zuidkant van het Noord-Hollandse Heiloo wordt gerealiseerd. De wijk wordt buurt voor buurt gebouwd en bestaat uit (half) vrijstaande woningen, rijwoningen en appartementen. Klomp is door Vastbouw BV aangewezen om aan 72 woningen mee te bouwen. De opdracht is uitermate divers: we realiseren smartwoningen, installeren warmtepompen en boren voor de meeste woningen de daarbij behorende duurzame opwekinstallaties. En dat is nog niet alles!
Wereld Loodgieters Dag
mrt, 11, 2022

Het is vandaag Wereld Loodgieters Dag! | 11 maart ’22

Deze dag is in 2010 in het leven geroepen na de verschrikkelijke aardbeving in Haïti. Loodgieters hebben toen namelijk een belangrijke rol gespeeld in de wederopbouw van het land door goede sanitaire voorzieningen aan te leggen voor de slachtoffers. Hiermee hebben ze waarschijnlijk veel ziektes voorkomen.
Grootschalige omvormervervanging - Andrea van der Graaf (Tegenstroom) en Edwin Klomp (green4energy) bekrachtigen de samenwerking met het ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.
mrt, 10, 2022

Grootschalige omvormervervanging voor Tegenstroom | green4energy

green4energy en Tegenstroom slaan de handen ineen bij het vervangen van zo’n 1.100 omvormers. De samenwerking is het resultaat van een aanbesteding waarin wij als meest geschikt uit de bus kwamen. Het project start begin maart 2022.
mrt, 09, 2022

Carlo ziet Abraham

Onze altijd goedlachse Carlo is vandaag 50 jaar geworden! Collega’s hebben hem blij verrast met een vrolijk versierde werkplek van ballonnen en slingers. En op zijn beurt heeft hij ons allemaal verwend met superlekkere taart(en)! Kortom, het is feest!
feb, 22, 2022

Ruben, 1 jaar in dienst

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij en wat zijn we blij met Ruben in ons team! Reden voor een mooie bos bloemen, uitgereikt door Ilona Meiring (HR) namens Klomp.
dagtraining
mrt, 08, 2022

Training 4 maart ’22 | Klomp dakdekkers volgen Derbigum training

Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij onze werknemers alle gelegenheid om te blijven leren. Vorige week vrijdag was het een mooie opleidingsdag voor onze Klomp dakdekkers.
Interview Edwin Klomp
mrt, 02, 2022

Interview Edwin Klomp ‘De CV-ketel is de kolenkachel van de 21ste eeuw’

In de eerste editie van het vakblad Installatie.nl van 2022 staat een uitgebreid interview met onze directeur Edwin Klomp. Hij spreekt over het familiebedrijf Klomp en de weg die we de afgelopen 22 jaar hebben bewandeld.
ode aan dakdekkers
feb, 25, 2022

Een ode aan onze dakdekkers!

Het zal vast niemand zijn ontgaan dat wij in ons kikkerlandje te maken hebben gehad met drie zware stormen. Waarbij Storm Eunice -volgens het KNMI- tot de top 3 zwaarste stormen sinds 1970 hoort! Klomp Daktechniek heeft ten gevolge van deze stormen een enorme golf aan storingsmeldingen binnengekregen. Van grote daklekkages en weggewaaide dakpannen tot aan losgeraakte dakbedekking of compleet weggevaagde daken. De telefoon stond werkelijk roodgloeiend!
Franklin dak ravage
feb, 23, 2022

Franklin blaast dak eraf

Het was afgelopen weekend puinruimen en veel dakschades herstellen na het harde geraas van storm Eunice. Dakpannen vlogen in de rondte en complete daken werden van huizen gerukt. Terwijl onze dakdekkers de handen vol hadden om beschadigde daken te herstellen, loerde het gevaar van storm Franklin alweer om de hoek. Maar als iemand in nood geholpen moet worden, deinst Klomp natuurlijk niet terug!

Erkend leer- en werkbedrijf

We vinden het belangrijk om techneuten op te leiden. Daarom is Klomp een erkend leer- werkbedrijf en werken we nauw samen met VTI (Vakschool Technische Installaties), het ROC van Amsterdam en Installatiewerk Noord-Holland. Samen met deze partners zetten wij ons in om aanstormend technisch talent een succesvolle loopbaan te bieden. Ook werken wij altijd graag mee aan onderwijsconcepten, zoals bijvoorbeeld het onderwijsconcept van : “de 7 werelden van techniek’. Een concept dat in het voortgezet onderwijs wordt ingezet om meer jongeren warm te maken voor de techniek.

Voor BOL en BBL

Bij Klomp kun je in de praktijk toepassen wat je in de opleidingswerkplaats hebt geleerd, zodat je na jouw opleiding over gedegen vakkennis, praktische vaardigheden én werkervaring beschikt. Doe je een BOL- of BBL-opleiding? Je bent bij ons van harte welkom!

Ook voor werknemers
Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij onze werknemers alle gelegenheid cursussen en opleidingen te volgen. Afhankelijk van je vooropleiding en functie bij aanstelling kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Bij aanvang stellen we een persoonlijk opleidingsplan op en zetten we in overleg met jou het studietraject uit. 

Waarom medewerkers graag werken bij Klomp

Klomp bestaat uit één team van enthousiaste medewerkers, waarin elke schakel telt. Klomp bestaat uit opgeleide vakmensen die lol hebben in hun werk en op alle vlakken betrokken zijn

Maar wie kan er nu beter iets vertellen over hoe het werken bij Klomp is, als onze eigen medewerkers? Samenwerken, flexibiliteit, vrijheid en initiatief zijn nog maar enkele woorden die vaak genoeg terug komen als de medewerkers vertellen over het werken bij Klomp.

Vacatures

Onze huidige vacatures

Stage werkplekbeer ICT
Amsterdam
2022-01-28

Stage ICT

Overig
MBO |
Vacature Contractbeheerder
Amsterdam
2022-04-12

Vacature Contractbeheerder

Daktechniek
Vacature Werkvoorbereider Daktechniek
Amsterdam
2022-03-29

Vacature Werkvoorbereider Daktechniek

Daktechniek
Vacature BIM-Modelleur
Amsterdam
2022-03-24

Vacature BIM-Modelleur W

Installatietechniek

Stuur jouw sollicitatie

Leuk dat je solliciteert bij Klomp! Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.

Eerste kennis making

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Door naar de 2e ronde

Het selectiegesprek waar jouw capaciteiten en wederzijdse verwachtingen worden besproken.

Contract bespreking

Samen met jouw toekomstige manager worden de arbeidsvoorwaarden voor jouw functie besproken. We doen je daarbij een passend voorstel.

Welkom bij
Klomp!

Heb je zin om deel te maken van ons team? Dan heten wij je van harte welkom in ons team!