Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek!

Werken bij Klomp

Klomp als werkgever

Kom werken bij Klomp! Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek! Met zestig jaar ervaring en ruim honderd gespecialiseerde medewerkers bedient Klomp duizenden opdrachtgevers in westelijk Nederland op het gebied van energie, installatietechniek, daktechniek, beheer en onderhoud en dat alles in het licht van de meeste duurzame oplossingen.  

De mens centraal

Klomp is een echt familiebedrijf. Iedereen kent en helpt elkaar. Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een passende baan en een goed salaris ook zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en een bedrijfsfitnessregeling. Verder staan we bekend om onze borrels en bedrijfsuitjes, daar praten we samen nog jaren over na! 

Dit is Klomp.

Klomp is een warm nest, een familiebedrijf waar plezier en gedrevenheid centraal staan. Een team van enthousiaste medewerkers, waarin elke schakel telt.

Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij onze medewerkers én nieuw talent alle gelegenheid zich te ontwikkelen.

Werken bij Klomp

Bedrijfscultuur

Zet één stap in ons bedrijf en je voelt direct de bevlogenheid, de passie voor techniek en het enthousiasme van de collega’s die je welkom heten. Je komt terecht in een familiebedrijf waar plezier en gedrevenheid centraal staan en waar alle teamleden het naar hun zin hebben.

Specialisten en talenten

Werken bij Klomp staat garant voor het hebben van plezier in jouw vak, mede door het afwisselende karakter van de werkzaamheden. Ons team bestaat uit aanpakkers. Je struikelt bij ons over de specialisten die graag hun kennis delen en over de jonge talenten die graag weer van jou leren. Wat we allemaal gemeen hebben? De betrokkenheid bij het bedrijf en bij onze opdrachtgevers. Want verduurzaming is geen loze term, het is een opgave waar we als team aan willen bijdragen. 

Innovatie zit in ons bloed

Samen zorgen onze specialisten en talenten voor advies, ontwerp, installatie én innovatie. We houden van vernieuwing. Van verbetering. En van verduurzaming. Onze klanten rekenen al zestig jaar op betrouwbare oplossingen. En dat mogen ze, want daar zijn wij voor.  

Dit is Klomp

Klomp bestaat uit opgeleide vakmensen die lol hebben in hun werk en op alle vlakken betrokken zijn.

Werken bij Klomp

Zoek je een baan waarbij je met trots kunt werken aan de mooiste projecten en kunt rekenen op een goed salaris? Waar je werkt met ervaren vakmensen en jonge talenten? Waar men werkt aan traditioneel lood- en zinkwerk én de allernieuwste technische installaties voor warmtepompen en zonnepanelen? In het veld of op kantoor? Dan hebben wij wellicht dé baan voor jou!

Waardevolle schakels

Bij Klomp kijken we met een brede blik naar technische en praktische oplossingen, naar innovaties en naar duurzaamheid. En daar hebben we iedereen bij nodig: dakdekkers, monteurs en loodgieters, maar ook werkvoorbereiders, tekenaars, projectleiders, hr-managers en marketeers. Elke schakel is even waardevol en dat laten we onze mensen voelen ook!

Goed werkgeverschap

Het bedrijf Klomp is als een hechte familie. De meeste medewerkers blijven dan ook lang bij ons in dienst. Dat heeft alles te maken met onze overtuiging dat werkgeverschap verder gaat dan het overmaken van salaris. We zijn er voor je als je een opleiding wilt gaan volgen, maar ook als het even tegenzit en je hulp nodig hebt. Want Klomp, dat zijn wij samen!

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws en laat je inspireren.​

Bovenkruier
sep, 29, 2022

Bovenkruier in Molenwijk wordt aardgasvrij

Amsterdam wil in 2040 volledig aardgasvrij zijn. In Molenwijk werkt de gemeente zelfs toe naar een aardgasvrij bestaan in 2030. De Bovenkruier van woningcorporatie Eigen Haard is een van de zeven complexen die op de nominatie staan om gerenoveerd te worden. Hier zijn Klomp en Green4energy in opdracht van Nijhuis Bouw recent begonnen om de woningen gereed te maken voor stadswarmte en elektrisch koken.
Dakteam Ymere
sep, 22, 2022

“Goed samenwerken is essentieel voor het klimaatadaptief maken van ons bezit”

De stormen Dudley, Eunice en Franklin hebben dit voorjaar voor een recordaantal telefoontjes inzake lekkages door weggewaaide dakpannen of zelfs hele weggewaaide daken gezorgd.
dam tot dam
sep, 16, 2022

Bij Klomp rennen we niet de Dam tot Dam, we fietsen liever!

Het is slechts één keer per jaar mogelijk om door de IJtunnel te fietsen. Eén van de redenen voor zeven teamleden van Klomp om deel te nemen aan de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic. Met afstanden van 40, 60, 85, 105 en 150 km is de tour een tocht voor iedereen toegankelijk. Wil je wielrennen? Mountainbiken? Of kom je liever op jouw stadsfiets of tandem? Alles kan bij de Dam tot Dam!
Renovatie
sep, 09, 2022

Renovatie in het hart van de Jordaan!

Midden in de Amsterdamse Jordaan werkt Van Braam-Minnesma samen met Klomp en Hellendplus aan de renovatie van een drietal panden van woningcorporatie Eigenhaard. Dat de verbeteringen aan de woningen in de Derde Looiersdwarsstraat nogal rigoureus zijn, bewijst het gegeven dat -vanwege beschermd stadsgezicht- alleen de voorgevels intact blijven en de overige woningdelen volledig worden vervangen.
CliniClowns
sep, 08, 2022

Frans Klomp beklimt de Stelvio voor CliniClowns

Aankomende zaterdag beklimt Frans Klomp de legendarische Stelvio tijdens de Alpentocht 2022. Hij haalt hiermee geld op voor CliniClowns. In de Italiaanse Alpen fietst hij vanuit Prato naar de top waar op 2758 meter er maar liefst 48 haarspeldbochten op hem liggen te wachten. Het is een uitdagende klim van 24km.
vastgoedverduurzaming
aug, 30, 2022

Green4energy organiseert live event “Bewust en verantwoord vastgoed verduurzamen”

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in vastgoedverduurzaming, opgelet! Op dinsdag 6 september organiseert dochtermaatschappij Green4energy een live kennis event: “Bewust en verantwoord vastgoed verduurzamen”!
sep, 02, 2022

Ook Klomp doet weer mee aan de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord

Op vrijdag 7 oktober zetten we bij Klomp onze deuren weer wagenwijd open voor alle belangstellenden. Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek of wil je als omwonende gewoon eens bij ons binnenkijken? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
de bouwvak
jul, 28, 2022

Laatste loodjes voor de bouwvak

De bouwvak staat weer voor de deur. Voor veel vakmensen in onze branche dé vakantieperiode van het jaar. Die gaan we uiteraard met elkaar inluiden! Morgenmiddag proosten we op onze welverdiende rustperiode. Want wat hebben we veel projecten mogen realiseren.
AVM
jul, 13, 2022

AVM Service zorgt voor nieuwe cv-leidingen van 83 woningen in Hof van Alfen

Een jaar geleden kreeg het Hof van Alfen al een enorme upgrade. Het gebouw aan de Prins Hendrikstraat in Alphen aan den Rijn onderging een metamorfose, werd beter geïsoleerd en het dak werd volgelegd met zonnepanelen. AVM Service doet nu nog een laatste aanpassing aan het cv-leidingsysteem. Daarmee is het woongebouw van Woonforte volledig klaar voor de toekomst.
Verduurzamen
jul, 21, 2022

Een bijna 600 jaar oude locatie verduurzamen? Klomp maakt het waar

Midden in het centrum van Haarlem staat het Rosenstock-Huessy Huis, eigendom van Stadsherstel Amsterdam NV. Deze locatie kent een bijzondere historie waarin onderdak bieden aan en activiteiten verzorgen voor mensen die zorg nodig hebben al sinds 1437 centraal staan. Anders dan de naam doet vermoeden, bestaat het huis uit meerdere gebouwen. Deze worden in opdracht van Stadsherstel Amsterdam -en naar ontwerp van Brandjes van Baalen Architecten- in fasen getransformeerd tot toekomstbestendige ruimten waarin verduurzaming en respect voor de historie hand in hand gaan.
banenmarkt
jul, 05, 2022

Klomp kijkt terug op een geslaagde banenmarkt | 24 juni ’22

Op donderdag 24 juni jl. organiseerde het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) een banenmarkt in de Amsterdamse Molenwijk. De focus van deze banenmarkt lag op techniek en banen in de energietransitie. Er was een rijke verzameling aan bedrijven uit Amsterdam Noord. Uiteraard was Klomp ook van de partij!
TECTUM-Award 2022
jul, 01, 2022

‘De vlag kan uit, Pim is geslaagd!’ | TECTUM- Award 2022

Gisteravond vond in het NBC Congrescentrum Nieuwegein de feestelijke diploma-uitreiking van TECTUM plaats. Onder toeziend oog van ruim 600 bezoekers werden de diploma’s aan de geslaagden uitgereikt. Dit jaar was onze collega Pim Spaan één van de vier gelukkigen die zich de beste dakdekker van zijn jaar mocht noemen. Een geweldige prestatie!
Jubileum Klomp
jun, 29, 2022

60 jarig jubileum Klomp!

Afgelopen vrijdag feestte het team van Klomp het dak eraf. De reden? Het is alweer zestig jaar geleden dat het echtpaar Klomp hun winkeltje op de Nieuwerdammerdijk in Amsterdam opende. Ma Klomp gaf advies over de moderne steelstofzuigers en wasmachines, Pa Klomp verzorgde het installatiewerk. Zes decennia later is familiebedrijf Klomp 173 man sterk. Als dat geen reden voor een feestje is…
duurzame afvalverwerking
jun, 23, 2022

Klomp en GP Groot staan voor duurzame afvalverwerking

Doordacht duurzaam, de slogan van Klomp, is niet zomaar een leus. Klomp gaat naast de meeste duurzame oplossingen in energie, daken en gebouwgebonden installaties ook voor optimaal duurzame verwerking van haar afval. Dat GP Groot en Klomp hiervoor de handen ineen hebben geslagen, is een volstrekt logische stap. Voor deze afvalverwerker zijn circulaire economie en de energietransitie namelijk dé pijlers binnen de dienstverlening. Een perfecte match met Klomp dus.
Senang
jun, 16, 2022

Celsias en Klomp halen alles uit de kast voor een duurzaam Senang

Midden in de Indische buurt in Amsterdam-Oost heeft een oud woonblok plaatsgemaakt voor een optimaal duurzaam nieuwbouwcomplex genaamd Senang. Senang is een project van woningcorporatie de Alliantie en bestaat uit 83 sociale huurwoningen, 35 middensegment huurwoningen en drie bedrijfsruimten. De woningen worden gasloos en voorzien van alle denkbare verduurzamingsoplossingen zoals een collectieve warmte-koude-opslag (WKO) die voor de warmte voor verwarming en warm water zorgt. Daarnaast krijgen de woningen driedubbelglas, een warmteterugwininstallatie (WTW) voor de ventilatie van de woningen en het dak komt vol te liggen met zonnepanelen.
Rob ziet Abraham!
jun, 15, 2022

Rob ziet Abraham

HIEPERDEPIEP HOERA! Onze altijd vrolijke Rob is vandaag jarig en tikt de prachtige leeftijd 50 aan! Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Collega’s hebben hem blij verrast met een mooi versierde werkplek van slingers en ballonnen. Rob heeft ons op zijn beurt verwend met maar liefst 4 super lekkere taart(en)! Kortom, het is feest!
Dakteam Ymere
jun, 09, 2022

Contractverlenging dakteam Ymere

Sommige momenten moet je vieren én delen. Dinsdag 24 mei stond in teken van de contractverlenging van het dakteam: Ymere, Klomp, Consolidated Nederland en Patina Dakdenkers. Een feestelijk moment!
Van marketing stagiair tot parttime marketing support medewerker. Koen vertelt!
jun, 07, 2022

Van marketing stagiair tot parttime marketing support medewerker. Koen vertelt!

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
verduurzaming Bluebanddorp
jun, 02, 2022

Verduurzaming van monumentale wijk Bluebanddorp

In Amsterdam Nieuw-West vindt men Bluebanddorp. Een buurt met laagbouwwoningen die vanwege de typerende blauwe daklijsten haar naam ontleent aan het margarinemerk Blue Band. Deze buurt in Slotervaart bestaat uit 220 woningen waarvan het merendeel eigendom is van woningcorporatie Ymere. Voor de verduurzaming van de monumentale buurt is Ymere de samenwerking aangegaan met Lenferink, Comfort Partners en Klomp.
van het gas af
mei, 24, 2022

Klarenburg: in bewoonde staat van het gas af

Amsterdam wil in 2040 volledig van het gas af zijn. De gemeente werkt samen met bewoners, corporaties, netwerkbeheerders en energieleveranciers om dat te bewerkstelligen. Dat doet de gemeente onder meer in de Wildemansbuurt in Osdorp-oost waar ook woningcorporatie de Alliantie alles op alles zet om op korte termijn van het aardgas af te komen. De corporatie heeft in overleg met de bewonerscommissie -waar een enorm draagvlak voor verduurzaming is- plannen gemaakt voor de flat Klarenburg. Deze plannen worden op dit moment door hoofdaannemer Klomp Technisch Buro gerealiseerd.

Erkend leer- en werkbedrijf

We vinden het belangrijk om techneuten op te leiden. Daarom is Klomp een erkend leer- werkbedrijf en werken we nauw samen met VTI (Vakschool Technische Installaties), het ROC van Amsterdam en Installatiewerk Noord-Holland. Samen met deze partners zetten wij ons in om aanstormend technisch talent een succesvolle loopbaan te bieden. Ook werken wij altijd graag mee aan onderwijsconcepten, zoals bijvoorbeeld het onderwijsconcept van : “de 7 werelden van techniek’. Een concept dat in het voortgezet onderwijs wordt ingezet om meer jongeren warm te maken voor de techniek.

Voor BOL en BBL

Bij Klomp kun je in de praktijk toepassen wat je in de opleidingswerkplaats hebt geleerd, zodat je na jouw opleiding over gedegen vakkennis, praktische vaardigheden én werkervaring beschikt. Doe je een BOL- of BBL-opleiding? Je bent bij ons van harte welkom!

Ook voor werknemers
Een mens is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij onze werknemers alle gelegenheid cursussen en opleidingen te volgen. Afhankelijk van je vooropleiding en functie bij aanstelling kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Bij aanvang stellen we een persoonlijk opleidingsplan op en zetten we in overleg met jou het studietraject uit. 

Waarom medewerkers graag werken bij Klomp

Klomp bestaat uit één team van enthousiaste medewerkers, waarin elke schakel telt. Klomp bestaat uit opgeleide vakmensen die lol hebben in hun werk en op alle vlakken betrokken zijn

Maar wie kan er nu beter iets vertellen over hoe het werken bij Klomp is, als onze eigen medewerkers? Samenwerken, flexibiliteit, vrijheid en initiatief zijn nog maar enkele woorden die vaak genoeg terug komen als de medewerkers vertellen over het werken bij Klomp.

Vacatures

Onze huidige vacatures

vacature financieel medewerker
Amsterdam
2022-09-28

Vacature Financieel Medewerker

Overig
MBO |
Vacature Leerling Zinkwerker
Amsterdam

Leerling Zinkwerker

Daktechniek
Werkvoorbereider Installatietechniek
Amsterdam
2021-11-17

Vacature Calculator Daktechniek

Daktechniek
HBO, MBO |
Projectleider Installatietechniek | Klomp BV
Amsterdam

Vacature Projectleider Installatietechniek

Installatietechniek

Stuur jouw sollicitatie

Leuk dat je solliciteert bij Klomp! Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.

Eerste kennis making

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Door naar de 2e ronde

Het selectiegesprek waar jouw capaciteiten en wederzijdse verwachtingen worden besproken.

Contract bespreking

Samen met jouw toekomstige manager worden de arbeidsvoorwaarden voor jouw functie besproken. We doen je daarbij een passend voorstel.

Welkom bij
Klomp!

Heb je zin om deel te maken van ons team? Dan heten wij je van harte welkom in ons team!