Werken én leren

Werken én leren

Klomp is erkend als bedrijf waar werken gecombineerd wordt met leren. Daartoe werken wij nauw samen met het ROC van Amsterdam en Installatiewerk Noord-Holland. Deze professionele partners leveren gezamenlijk de meeste aankomende technische arbeidskrachten in de regio. Samen met hen zetten wij ons in om voor jou, eventueel via de juiste opleiding, een succesvolle loopbaan mogelijk te maken.

Beroepspraktijkvorming

Wij zorgen ervoor dat je werkervaring opdoet via een opleiding in de praktijk. Met als groot voordeel dat je bij ons in de dagelijkse praktijk kunt toepassen wat je in de opleidingswerkplaats hebt geleerd. Na het voltooien van je opleiding beschik je over gedegen vakkennis, praktische vaardigheden én werkervaring.
 

Wil jij leren in de praktijk?

Wil jij een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) opleiding in de Installatie- of Elektrotechniek volgen? Dan kun je bij ons leren en werken combineren. Bij de BBL ben je in dienst bij Klomp die de opleiding mogelijk maakt. Je werkt dan vier dagen per week aan je beroepspraktijkvorming en je volgt één dag per week de opleiding.
 

Wil je een aaneengesloten dagopleiding?

Bij de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) wissel je het volgen van de opleiding af met beroepspraktijkvorming. Deze beroepspraktijkvorming verschilt per opleiding: soms bestaat deze uit een of meer aaneengesloten periodes, soms is het een vaste dag per week tijdens de opleidingsperiode.
 

Wat Klomp je allemaal biedt?

Afhankelijk van je vooropleiding en functie bij aanstelling kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Bij aanvang stellen we een persoonlijk opleidingsplan op en zetten we in overleg met jou het studietraject uit. Op basis van een studieovereenkomst worden alle opleidingskosten vergoed. Verder bieden we je een zeer aantrekkelijk salaris gedurende de opleiding en zorgen we uiteraard voor bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, een professionele uitrusting aan gereedschap en een Cursus Basisveiligheid (VCA).
 

Cursussen

Met vaktechnische cursussen en opleidingen ontwikkelen we de vakkennis van onze medewerkers en houden we deze up-to-date. Naast vaktechnische opleidingen verzorgen we ook:

  • Opleidingen klantgerichtheid
  • Communicatietrainingen
  • Opleidingen voor leidinggevenden
  • VCA-opleidingen
  • BHV-opleidingen