Technisch Beheerder

Klomp B.V. in Amsterdam Noord is op zoek naar een ervaren Technisch Beheerder

Klomp B.V. is een echt familie bedrijf. Dit voel je direct als je binnenkomt. De lijnen zijn kort, je hebt leuke collega’s en we bieden je een veilige omgeving. Techniek en innovatie staan hier voorop en we dragen allen bij aan het verduurzamen van Nederland. We zijn enthousiast en vooruitstrevend. We werken hard, maar humor en plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Zoek jij een rol als Technisch Beheerder? Sluit je dan aan bij Klomp B.V. in Amsterdam Noord.

Technisch Adviseur Daktechniek

Technisch Adviseur Daktechniek Klomp Amsterdam

Juist de combinatie tussen meerdere rollen en het contact met diverse partijen maakt jouw job als Technisch Adviseur bij Klomp B.V. in Amsterdam Noord uitdagend en afwisselend. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Projectleider Installatietechniek

Projectleider installatietechniek klomp technisch Buro Amsterdam

Klomp B.V. is op zoek naar een Projectleider die onze uiteenlopende W-projecten kan managen. Heb jij een passie voor de installatietechniek en werk je het liefst in een technisch bedrijf waar de lijnen zeer kort zijn en waar je met je team werkt aan duurzame technische uitdagingen? Dan is deze vacature bij Klomp B.V. in Amsterdam Noord echt wat voor jou!

Ervaren Werkvoorbereider Daktechniek

Ervaren werkvoorbereider gezocht voor Hellendplus in Zwaag die kennis heeft van daktechniek

Je overlegt met de klant, met leveranciers, de monteurs en de projectleider en krijgt zo van alles iets mee. Jouw grote uitdaging? Een project draaiende houden door slim te bestellen en te plannen. Heb jij zin om als Werkvoorbereider de dakprojecten binnen Hellendplus samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Vacature Projectleider Lei & Zink

Vacature Projectleider Lei & Zink

Je hebt een passie voor daktechniek en dan met name voor het specialistische en authentieke lei- en zinkwerk. Jij bent een stevige leider, die op een stimulerende en enthousiasmerende manier het team meekrijgt. Afspraak is voor jou afspraak en jij verkoopt geen ‘nee’. Je denkt juist in oplossingen. En in de rol van Projectleider ga je net een stap verder, naast het werk begeleiden ben je ook een adviseur voor de klant.

Is dit jouw profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wellicht teken jij binnenkort voor een carrière bij een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek!

Ervaren Calculator Installatietechniek

Vacature Calculator W

Ben jij een rekenkundig wonder met een passie voor de installatietechniek? En krijg jij een kick van het opstellen van kostprijsbegrotingen? Dan kunnen wij jou goed gebruiken! Bij Klomp B.V. in Amsterdam Noord zijn namelijk op zoek naar een ervaren Calculator die de binnenkomende offerteaanvragen in behandeling kan nemen en ervoor zorgt dat er een zo goed mogelijke prijs wordt berekend. Herken jij jezelf in dit profiel dan gaan we graag met jou in gesprek!

Installatiemonteur W

vacature installatiemonteur

Wat wij je bieden is een mooie afwisselende functie als installatiemonteur waarbij je van begin tot eind aan hele mooie projecten werkt!

Afhankelijk van je werkervaring en persoonlijke voorkeur word je ingedeeld in het team van renovatie- of nieuwbouwprojecten. Beginnen jouw handen al te jeuken om in de volle breedte jouw kennis en kunde binnen de installatietechniek te kunnen gaan inzetten? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Werkvoorbereider Installatietechniek

Klomp B.V. in Amsterdam Noord zoekt een enthousiaste Werkvoorbereider Installatietechniek

Wil jij als Werkvoorbereider bijdragen aan het verduurzamen van Nederland, samenwerken met leuke collega’s aan spraakmakende projecten en werken bij een vooruitstrevende organisatie waar passie voor techniek en innovatie voorop staan? Dan is de baan van Werkvoorbereider bij Klomp B.V. in Amsterdam Noord echt wat voor jou!

Loodgieter Service en Onderhoud

Klomp B.V. in Amsterdam Noord is op zoek naar ervaren Loodgieters

Onze collega’s van de afdeling Service & Onderhoud hebben versterking nodig. Ben jij onze nieuwe redder in nood? Als zelfstandig loodgieter heb je graag de leiding. Zelfverzekerd van je vakkennis los jij alle voorkomende loodgietersproblemen op. Jij weet heel goed wat je doet , dit zie je ook terug in de geleverde resultaten. Loodgietersproblemen oplossen geeft jou een kick, iedere keer weer! Is dit jouw profiel? Dan pas jij zeker in ons team!

Dakdekker platte daken

Klomp B.V. in Amsterdam Noord is op zoek naar een Dakdekker voor de platte daken.

Weet jij met jouw kennis van allerlei dakbedekkingsmaterialen en daktechnieken, platte daken foutloos waterdicht en tochtvrij te maken? Laat ons team dan helemaal uit hun dak gaan met jou als nieuwe collega! Kom erbij!