Windenergie

Windmolens: van bewegingsenergie naar elektriciteit

Leven van de wind? Dat is nog niet mogelijk, maar als de omstandigheden meewerken, komen we een heel eind! Technisch Buro Klomp levert en installeert kleine windmolens, geschikt voor bedrijfs- en woningcomplexen, industrieterreinen en andere toepassingen waar nergiebesparing welkom is.

Onuitputtelijk, schoon  en besparend

Net als zonnneenergie is windenergie onuitputtelijk en schoon. Er wordt geen beslag gelegd op natuurlijke hulpbronnen (zoals olie en gas) en er zijn, afhankelijk van de omstandigheden, aanzienlijke besparingen mogelijk op de energierekening. Niet voor niets dat Europese overheden op grote schaal investeren in windmolens en anderen stimuleren om dat ook te doen.
 

Relatief eenvoudig te plaatsen

De windmolens die Technisch Buro Klomp levert en installeert zijn relatief eenvoudig en zonder problemen te plaatsen. Wij assisteren u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en eventuele subsidies.
 

Wanneer rendabel?

Een of meer windmolens als duurzame energiebron wordt rendabel als de omstandigheden meewerken. Het moet waaien; dát is in Nederland zelden een probleem. Maar ook de ruimte om de plaatsingslocatie heen is belangrijk (geen obstakels). Technisch Buro Klomp verricht, voorafgaand aan de plaatsing van een windmolen, uiteraard een haalbaarheidsonderzoek. En adviseert u op maat.

Interesse?

Belangstelling in een windmolen als duurzame oplossing voor een lagere energierekening? Neem contact op met Klomp!