Zinken dak

Zinken dak? Klomp is dé specialist in Amsterdam!

Op zoek naar een professionele partij om uw zinken dak te realiseren? In Amsterdam komt u dan al snel bij Klomp terecht. Of het nou gaat om nieuwbouw, renovatie, restauratie of onderhoud; een zinken dak vraagt om specifieke knowhow. Bij Klomp vindt u nog échte zinkwerkers, maar ook leidekkers, koperslagers, loodgieters en dakdekkers. Deze professionals beschikken over een eigen zetterij, uitgerust met walsbanken, zetbanken, kraalbanken, slagscharen en andere tools die authentiek vakwerk mogelijk maken.


Onze vaak zeer ervaren ambachtslieden ‘op de steiger’ worden vanuit ons hoofdkwartier in Amsterdam-Noord ondersteund door een team van innovatieve talenten. Een perfecte mix van ‘oude rotten’ en ‘jonge honden’, met als output puur vakmanschap en eigentijdse professionaliteit op het gebied van planning en klantenservice. Samen ontzorgen zij onze opdrachtgevers met integraal dakbeheer; van onderzoek en advies tot ontwerp, uitvoering en (prestatiegericht) onderhoud. 

Een zinken dak is duurzaam
Zink is een natuurlijk materiaal en daarom volledig recycleerbaar. Tevens heeft een zinken dak een uiterst lange levensduur en is daarom uitermate duurzaam. Bovendien is een zinken dak zeer onderhoudsvriendelijk én biedt zink veel creatieve mogelijkheden. Genoeg redenen dus om zink toe te passen op uw platte of hellende dak. 

Klomp Groep, alles onder één duurzaam dak
Klomp is een collectief van complementaire bedrijven. Sinds 1961 bieden zij technisch totaalbeheer op het gebied van daktechniek, installatietechniek, klimaattechniek, elektrotechniek en beveiligingstechniek. Het resultaat: verhoging van comfort en gemak, bevordering van veiligheid en gezondheid en bovenal; geoptimaliseerde besparing op kosten en energie. Dat maakt Klomp uw duurzame partner in (dak)techniek.

Zinken dak? Klomp!

  • + Eigen zinkwerkers, leidekkers, koperslagers, loodgieters en dakdekkers
  • + Eigen zetterij, uitgerust met o.a. walsbanken, zetbanken, kraalbanken en slagscharen
  • + Bijna 60 jaar ervaring, vooral in Amsterdam
  • + Klomp biedt totaaloplossingen, inclusief ontwerp, onderhoud en meer
  • + Zink is duurzaam: recyclebaar, onderhoudsvriendelijk en heeft lange levensduur

Interesse?

We gaan graag met u in gesprek, uiteraard geheel vrijblijvend.