In 5 stappen zorgeloos besparen

De specialisten van Green4energy helpen en adviseren u graag! Met onze jarenlange ervaring in zonne-energie, een professionele aanpak én vrijblijvend advies op maat, bieden we u hoogwaardige zonnestroom-installaties.

Gepersonaliseerd totaalpakket

Naast het ontwerpen en realiseren van uw zakelijke zonnestroom-installatie, nemen wij alle bijkomende zaken uit handen; van het haalbaarheidsonderzoek tot het aanvragen van vergunningen, subsidies en de financiering. We bieden u hiermee een gepersonaliseerd totaalpakket, zodat u zorgeloos van de zakelijke zonnepanelen kunt genieten. Ontdek snel ons stappenplan en begin vandaag nog met besparen!

Gescande-daken-amsterdam-met-energieopbrengst-en-CO2-besparing.webp

Stap 1

Inzicht in uw opbrengst

Green4energy begrijpt dat u wilt weten wat zakelijke zonnepanelen op uw bedrijfsdak gaan opleveren. Daarom hebben we het dakrapport ontwikkeld; een tool waarmee u snel inzicht krijgt in de volgende zaken:

  1. Mogelijkheden van uw dak
  2. Jaarlijkse energiebesparing
  3. CO2-reductie
  4. Investering zonnepanelen
  5. subsidie mogelijkheden
 
Benieuwd wat u jaarlijks kunt besparen met een zakelijke zonnestroom-installatie? Vraag direct een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aan!

Stap 2

Onafhankelijk advies & inspectie

Tijdens een telefonische kennismaking worden onze professionals graag bijgepraat over uw wensen en de huidige situatie. Indien nodig komen we daarna langs voor een inspectie op locatie. Zo weten wij zeker dat we de situatie helder hebben voor een onafhankelijk advies op maat.

Tijdens een deskundige inspectie bepalen onze experts, naast de resterende levensduur van de dakbedekking, de constructiesterkte en de dakbelasting. Ook bekijken we de status van de stroomaansluiting in de meterkast en de mogelijkheden om de stroomkabels naar de omvormers van de zonnepanelen te brengen.

Een beknopt overzicht van de zaken waar wij naar kijken:

Het is van groot belang dat uw dakconstructie de zonnepanelen kan dragen. Daarom nemen onze professionals van Klomp de kwaliteit van uw dak kritisch onder de loep. Ze controleren hoe oud de dakbedekking is en of er wellicht behoefte is aan isolatie.

Lees verder >

U kunt uw opgewekte stroom direct zelf gebruiken, salderen of de overtollige opgewekte stroom opslaan voor later. Een andere optie is de opgewekte energie verkopen aan de hoogste bieder op de markt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die aansluiten op uw wensen.

Lees verder >

Met een zonnestroom-installatie bespaart u direct na oplevering; ook als u kiest voor een financiering! Uiteraard kunt u de zonnestroom-installatie aanschaffen uit eigen vermogen, maar het kan ook erg interessant zijn naar een financiering te kijken, zo houd u kapitaal vrij voor uw onderneming.

Lees verder >

Subsidie is vaak essentieel voor het slagen van uw verduurzamingsproject. Green4energy realiseert zich dat het uitzoekwerk hiervan een ingewikkelde en tijdrovende klus is. Onze specialisten denken dan ook graag met u mee.

Lees verder >

De zelf opgewekte zonne-stroom dient via uw meterkast terug uw installatie in te gaan. Wij maken een aansluiting op uw bestaande meterkast, zo kunt de zelf opgewekte zonne-stroom direct gebruiken, opslaan of aan het net terug leveren (salderen). Uiteraard maken we deze aansluiting volgens de actuele richtlijnen uit de NEN1010.

Lees verder >

Stap 3

Aanbieding op maat

Green4energy realiseert zakelijke zonne-energie projecten afgestemd op uw behoefte, budget en situatie. Zodra we deze aspecten in kaart hebben, stellen we een aanbieding op maat voor u op. Onze aanbiedingen zijn altijd volledig, zodat u in één oogopslag uw investering én de besparing helder heeft.

Waar kunnen we u mee helpen?

Stap 4

Vakkundige installatie

Het op een veilige en correcte manier installeren van technisch hoogwaardige zonnestroom-installaties is onze core business. Dit is iets waar onze vakmensen in gespecialiseerd zijn en wat zij dagelijks met veel passie realiseren.

Onze certificeringen garanderen veiligheid, betrouwbaarheid én de juiste kennis. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij altijd volgens de laatste vereisten en normen te werk gaan.

Stap 5 (optioneel)

Zorgeloos besparen

Na de persoonlijke oplevering en ingebruikname van het zonnestroom-systeem bespaart u direct CO2 en energie. Handig: Ons eigen Greeny monitoringsysteem analyseert én monitort 24/7 uw installatie. Wanneer een onderdeel niet optimaal functioneert, signaleren wij dit direct en herstellen we dit voor u op afstand. Constateren we iets dat we niet remote kunnen herstellen of verhelpen? Dan staat onze servicedienst binnen de afgesproken termijn bij u op de stoep voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Ideaal!

Wij helpen u graag in 5 stappen naar zorgeloos besparen!

Inzicht in besparing

Met onze GRATIS dakscan ontvangt u in 1 min. een indicatie van de besparing en de kosten

Advies en inspectie

Tijdens een telefonische kennismaking horen we graag over uw wensen en de huidige situatie

Aanbieding op maat

We maken een offerte waar u in één keer de investering én besparing helder heeft

Vakkundige installatie

Onze certificeringen garanderen veiligheid, betrouwbaarheid én de juiste kennis

Zorgeloos besparen

Na ingebruikname van het zonnestroom-installatie bespaart u direct CO2 en energie

<- Waar kunnen we u mee helpen? ->

Advies: Interesse in zakelijke zonnepanelen? Denk dan ook eens aan:

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Het is van groot belang dat uw dakconstructie de zonnepanelen kan dragen. Daarom nemen onze professionals de kwaliteit van uw dak kritisch onder de loep.

Het consumeren van de opgewekte stroom​

Uw opgewekte stroom direct zelf gebruiken, de overtollige opgewekte energie opslaan voor later of de opgewekte energie verkopen.

Beschikbare subsidies voor ondernemers

Subsidie is vaak essentieel voor het slagen van uw verduurzamingsproject. Wij nemen het uitzoekwerk hiervan graag uit handen.

Het financieren van de investering

Met een zonnestroom-installatie bespaart u direct na oplevering; ook als u kiest voor een financiering! We bespreken graag alle mogelijkheden.

Tip een collega, vriend of kennis over zakelijke zonne-energie!