Uw zonne-energie verkopen aan de hoogste bieder

De energie-marktplaats biedt u veel voordelen én flexibiliteit. Zo bepaalt u zelf het tarief van uw opgewekte stroom. Onze experts adviseren u graag!

Zonne-energie verkopen

Uw zonne-energie makkelijk én snel verkopen

Uw zonne-energie kunt u makkelijk én snel verkopen via de Klomp Energie -marktplaats; een platform waar vraag en aanbod van duurzame energie samenkomen. Dit biedt u als ondernemer de nodige voordelen. Zo kunt u de zonne-stroom verkopen die u niet direct zelf gebruikt. De inkomsten van verkochte stroom worden 1-op-1 verrekend op uw energie-tegoed en wordt bijgeschreven in uw eigen Energie-Wallet. Daarbij komt dat u binnen deze energie-marktplaats zelf het tarief van uw stroom bepaalt. Afnemers op het platform kunnen uw stroom voor eigen gebruik afnemen. Vanzelfsprekend zijn de kosten in dat geval voor de kopende partijen.

Wilt u graag meer weten over het verkopen van uw opgewekte zonne-energie via de energie-marktplaats van Klomp Energie? Onze professionals staan voor u klaar!

Afrekenen zonnestroom

Ontdek de voordelen van flexibel betalen op kwartierbasis

Het doel van Klomp Energie is om energiemarkten dichter bij elkaar te brengen. Hierdoor kunnen we u als ondernemer maximaal laten profiteren van uw opgewekte stroom. Onze professionals denken met u mee en ondersteunen u hier graag bij. Zo denken we na over de inzet van uw opgewekte stroom en proberen we u te ontzorgen op een manier die aansluit bij uw wensen en behoeften.

U kunt van onze Klomp Energie experts dan ook advies op maat verwachten. Wist u bijvoorbeeld dat wij voor tarieven die zich aanpassen aan SDE++ of SDE+ subsidieregelingen een passende overeenkomst bieden? Hiermee minimaliseert u uw prijsrisico. Wilt u liever op kwartierbasis afgerekend worden met een hoger prijsrisico? Bij Klomp Energie kan het allemaal! Neem gerust contact met ons op voor de opties en mogelijkheden of schakel direct de hulp in van een Klomp Energie adviseur voor advies op maat!

Waar kunnen we u mee helpen?

Nieuwsbrief inschrijving

Naam(Vereist)

Job Allert

Naam(Vereist)

De energie-marktplaats

Hoe werkt de energie-marktplaats?

Om u als ondernemer zoveel mogelijk te laten profiteren van de mogelijkheden die een energie-marktplaats te bieden heeft, werken wij samen met de Groendus Energie-marktplaats. Deze energie-marktplaats biedt u de nodige voordelen. Zo kunt u uw eigen opgewekte groene stroom aanbieden op de energie-markplaats. Een andere mogelijkheid is het verdelen van uw opgewekte stroom over al uw eigen vestigingen door het land. Een bijkomend voordeel is dat u extra duurzame energie kunt inkopen als blijkt dat u zelf niet genoeg energie opwekt. Dit kan op uurbasis. In dat geval gebruikt u groene stroom van andere duurzame opwekkers. Heeft u meer energie nodig dan er op dat moment beschikbaar is? Dan wordt het tekort automatisch aangevuld met stroom van de dagmarkt. Met de Klomp Energie energie-marktplaats bespaart u al snel 15% op energiekosten. Wilt u meer weten over de voordelen van onze energie-marktplaats? Onze professionals vertellen u graag meer!

Tip: Heeft u nog een lopend energiecontract? Ook dan is de energie-marktplaats voor u als ondernemer nú al interessant. We vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

Advies: Interesse in zonnepanelen? Denk dan ook eens aan:

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Het is van groot belang dat uw dakconstructie de zonnepanelen kan dragen. Daarom nemen onze professionals de kwaliteit van uw dak kritisch onder de loep.

Het consumeren van opgewekte stroom

Uw opgewekte stroom direct zelf gebruiken, de overtollige opgewekte energie opslaan voor later of de opgewekte energie verkopen.

Beschikbare subsidies voor ondernemers

Subsidie is vaak essentieel voor het slagen van uw verduurzamingsproject. Wij nemen het uitzoekwerk hiervan graag uit handen.

Geschikte stroomaansluiting

De opgewekte stroom en overtollige energie moet weer terug het elektriciteitsnet op. Wij bekijken of uw installatie hiervoor geschikt is.

Inzicht in besparing

Met onze gratis dakscan weet u binnen 1 minuut wat u jaarlijks kunt besparen.

Advies en inspectie

Tijdens een telefonische kennismaking nemen we uw wensen en de huidige situatie door.

Aanbieding op maat

Met onze aanbieding heeft u de investering én de besparing helder.

Vakkundige installatie

Wij bieden veilige en betrouwbare installaties volgens de laatste vereisten en normen.

Zorgeloos besparen

Na de ingebruikname van het zonnestroom-systeem bespaart u direct CO2 en energie.

Samenvatting: zonne-energie verkopen

Ook voor u is er een weg naar verduurzaming

Zonne-energie verkopen

De zonne-stroom die u als ondernemer niet direct zelf gebruikt, kunt u verkopen op onze Klomp Energie energie-marktplaats. Dit is een platform waar vraag en aanbod van duurzame energie samenkomen en u het tarief van uw stroom zelf bepaalt!

Afrekenen zonnestroom

Het afrekenen van uw zonnestroom kan binnen de Klomp Energie energie-marktplaats snel, makkelijk én flexibel. Schakel direct de hulp in van één van onze experts en geniet van de voordelen die onze energie-marktplaats u te bieden heeft.

De energie-marktplaats

De energie-marktplaats van Klomp Energie biedt u de nodige flexibiliteit. Zo bepaalt u wat er met uw opgewekte stroom gebeurt en vult u een eventueel tekort aan met stroom van de dagmarkt. Zo bespaart u eenvoudig 15% op energiekosten.

Tip een collega, vriend of kennis over deze pagina!

LinkedIn
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email