Zonneboilers

Zonneboilers: snel terugverdiend op stookkosten én elektriciteit

Technisch Buro Klomp levert, installeert en onderhoudt zonneboilersystemen. Een zonneboiler voorziet u van warm water in de badkamer, de keuken, de vloerverwarming en zelfs het zwembad. Een zonneboilersysteem bestaat uit een zonnecollector die op dak wordt gemonteerd, zonlicht opvangt en omzet in warmte. Daarnaast bestaat het systeem uit een goed geïsoleerd opslagvat, waarin water wordt voorverwarmd. 

De zon schijnt ‘gratis’ en vormt zo hét alternatief voor het verbruik van fossiele brandstoffen. Met zonneboilers kan niet alleen aanzienlijk worden bespaard op warm water en verwarming. Als apparaten zoals vaatwassers en wasmachines op het zonneboilersysteem worden aangesloten, gaan ook de elektriciteitskosten omlaag. Een investering in een zonneboilersysteem verdient zichzelf dan ook relatief snel terug.

Technisch Buro Klomp is dealer en installateur van Rivusol, producent van  hoogstaande producten op het gebied van zonnewarmte-technologie. We verzorgen voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers vakkundig advies en installatie van Rivusol zonneboilers. Technisch Buro Klomp levert maatwerk op basis van uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. U krijgt vooraf een helder beeld van investeringen en besparingen – zonder verrassingen achteraf.

Voordelen zonneboilers

  • + Minder stookkosten
  • + Besparen op elektriciteitskosten
  • + Hoog rendement; korte terugverdientijd
  • + Gemakkelijk in het gebruik en onderhoud
  • + Minder CO2-uitstoot
  • + Minder afhankelijk van energieleverancier
  • + Minder invloed prijsstijgingen energie

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zonneboilers of andere duurzame diensten/producten van Klomp?