Zonnepanelen

Zonnepanelen: maatwerk door vakwerk

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Duurzaam bij uitstek en toepasbaar in (bijna) alle situaties. Klomp is gespecialiseerd in het adviseren over en installeren van zonnepanelen. Puur maatwerk, met per situatie het hoogste rendement. En zonder verrassingen achteraf. Klomp beheert zonnestroom-installaties voor woningcorporaties, hotels, vastgoedbeheerders, bedrijven en duizenden particulieren.

Samen met u zoeken wij naar de optimale installatie voor uw budget en situatie. Dat doen we op basis van onze jarenlange ervaring met PV-systemen en aanvullende energiebesparende installatietechnieken zoals zonnecollectoren, zonneboilers en warmtepomp-installaties. Onze goed opgeleide vakmensen verzorgen maatwerk. Van opname tot montage en oplevering. U weet precies waar u aan toe bent: investering, besparing en opbrengsten. Bovendien verzorgt Klomp ook de relevante subsidieaanvragen bij het plaatsen van zonnepanelen.
 

Geld terug van de energieleverancier

De stroom die u met zonnepanelen opwekt en niet direct zelf gebruikt, wordt geleverd aan het algemene elektriciteitsnet. Levert u per saldo meer dan u verbruikt, dan ontvangt u geld terug van uw energieleverancier. Zo gaan duurzaamheid en financieel rendement hand in hand.

Voordelen zonnestroom-installatie:

  • + Forse besparing op energiekosten
  • + Minder CO2-uitstoot
  • + Minder afhankelijk van energieleverancier
  • + Minder invloed prijsstijgingen energie

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zonnepanalen of andere duurzame diensten/producten van Klomp?